Végre egy értelmes előzetes a Wolverine-mozifilmnek

Végre egy értelmes előzetes a Wolverine-mozifilmnek

2013. május 4. 10:03, Szombat
A Farkas második előzetese legalább két fokkal jobban sikerült, mint az első trailer, s talán pár kétkedőt is meggyőz arról, hogy érdemes lesz megnézni a filmet nyáron.

Máris más a leányzó fekvése, legalábbis egyesek szerint, ugyanis felkerült a netre a Farkas (The Wolverine) új előzetese, melyet a CinemaCon elnevezésű filmes rendezvényen mutattak be. Az első trailer bemutatóját követően jó pár negatív hangot lehetett hallani bizonyos jelenetek kapcsán, most azonban sokkal konszolidáltabbak a reakciók. Mégis van remény?


Farkas (illetve, ugye Rozsomák) második saját filmje Amerikában július 26-án kerül bemutatásra, de itthon már 25-től láthatjuk a Japánban játszódó történetet, mely egy klasszikus képregényes sztorit dolgozott fel, illetve át. A Fox stúdió minden bizonnyal abban reménykedik a film kapcsán, hogy eléri a nem túl jól fogadott első rész amerikai bevételeit (179 millió dollár), a folytatásokra fogékonyabb nemzetközi közönség körében pedig sikeresebb lesz, mint az előzmény (193 millió dollár).

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások