Újabb jó csaj szállt be a Transformers 4-be

Újabb jó csaj szállt be a Transformers 4-be

2013. május 7. 13:05, Kedd
Újabb női szereplővel bővült a Transformers-sorozat negyedik epizódjának szereplőgárdája, s egy, a filmekben korábban feltűnt színész is kifejezte abbéli reményét, hogy visszatérhet.

A The Wrap értesülései szerint az Underworldből, illetve a Holdfény című tévésorozatból is ismert angol Sophia Myles is csatlakozott a Transformers 4. részének egyre növekvő szereplőgárdájához. Mivel mindezt még nem erősítették meg hivatalos formában, ezért a szerepéről sincsenek bővebb információink, azonban a lap úgy tudja, hogy Myles egy tudóst fog alakítani.


Közvetetten ugyancsak a Transformers 4-gyel kapcsolatos infó, hogy a ComingSoon.net a Halálos iramban 6. része kapcsán beszélt Tyrese Gibsonnal, aki szerepelt az első három Transformers-filmben (ő volt Epps), elmondása szerint bízik abban, hogy visszatérhet a folytatásban is. Hogy fog-e szerepelni, arról természetesen nem tud semmit, de reményeit arra alapozza, hogy a filmekben a társát alakító Josh Duhamellel kapcsolatban felröppent a pletyka, hogy visszatér.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások