Az év scifije lehet a Gravity - itt az előzetes

Az év scifije lehet a Gravity - itt az előzetes

2013. május 10. 20:03, Péntek
Előzetes alapján kifejezetten jónak ígérkezik Az ember gyermekét is jegyző Alfonso Curón legújabb scifije, a Gravity. Kár, hogy a premierjére egészen őszig kell várnunk.

Megérkezett Alfonso Cuarón új filmjének, a Gravitynek az első előzetes és..., nos, mindenkinek látnia kell, hiszen lehet, hogy sokak számára kötelező mozis program lesz a scifi. A film két főszereplője Sandra Bullock és George Clooney, akik az űrben szenvednek egy rutin űrséta közben végzetesnek tűnő "balesetet".


Az Amerikában október negyedikén bemutatásra kerülő Gravity (a magyar premier időpontja egyelőre még nem ismert) nem csak a látottak miatt tűnik biztatónak, hanem azért is, mert Cuarón eddig már többször is bizonyított mozifilmjeivel, ráadásul a Gravityt nem csak rendezi, hanem a forgatókönyvét is ő írta. A rendező az igazi befutását jelentő Anyádat is! című filmet követően elkészítette a Harry Potter-sorozat egyetlen igazán jól sikerült epizódját, az Azkabani fogolyt, 2006-ban pedig a mára már-már kultikus státuszba lépő Az ember gyermekét.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások