A Disney eltolta a Thor 2 magyar premierjét is

A Disney eltolta a Thor 2 magyar premierjét is

2013. május 15. 14:05, Szerda
Szokás szerint a közönség bűnhődik a mozikban kamerázó hazai kalózok tevékenysége miatt, a Disney stúdió ugyanis a következő Marvel-filmje premierjét két héttel csúsztatta el.

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy a hazai, mozikban kamerázó kalózoknak köszönhetően a Disney megszüntette filmjeinek világpremierrel egy időben, illetve világpremiert megelőző magyarországi bemutatását. Ennek a lépésnek az első áldozata a Szörny Rt. második része volt, de már cikkünkben is jeleztük, hogy valószínűleg hasonló sors vár a többi hazai Disney-premierre is.

A papírforma szerint A magányos lovas (Lone Ranger) július negyedik helyett csak tizenegyedikén lesz látható itthon (a Tűzgyűrűvel egyszerre mutatják be), a Repcsik (Planes) augusztus közepi premierje nem változik, hiszen eleve egy héttel a világpremier utánra van kitűzve, de változik egy másik animáció, a Jégvarázs (Frozen) bemutatójának dátuma, hiszen november vége helyett december ötödikétől nézhetjük meg. Ahogy az várható volt, a legnagyobb csapást a képregény-filmekért rajongók szenvedték el, hiszen a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) október vége helyett csak november 14-én lesz látható Magyarországon, tehát két héttel a világpremier után.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások