Megérkezett az eddigi legjobb Superman-előzetes

Megérkezett az eddigi legjobb Superman-előzetes

2013. május 22. 17:02, Szerda
Az acélember című Superman-reboot előzetesei egymást múlják felül, nem tudunk mást mondani, miszerint a legújabb videón az eddigi legjobb trailert láthatjuk, melyet Zack Snyder filmjéből vágtak össze.

Eddig jóformán a Zack Snyder-féle Superman-reboot, Az acélember (Man of Steel) mindegyik hosszú előzetese előtt elmondhattuk azt, hogy az az addigi legjobb, s nincs másképp ez most sem, hiszen a legújabb trailer csak úgy sistereg. Lehet, hogy valaki az alábbi videó láttán úgy érzi, hogy túl sok mindent megtudott a filmről és nincs értelme megnézni azt, de ettől még nagyon érdekfeszítőre sikeredtek a képsorok.


Az pedig mondhatni mindegy, hogy mennyire spoileres egy trailer, hiszen a nézők szeretnek előzeteseket nézni és a film után fanyalogni, hogy már semmi újat nem láttak. A stúdiók egyik célja ugyanis értelemszerűen az, hogy a mozijegyet értékesítsék. Persze a tetszés sem másodlagos, hiszen azzal lehet megágyazni az esetleges folytatásoknak, s bizony az első hírek szerint Zack Snyder kijött a maga által ásott rettenetesen mély gödörből és ezúttal egy igazán jó filmet tett le az asztalra. Hisszük, ha látjuk. Június 20-tól.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások