Besülhet a Másnaposok 3 is?

Besülhet a Másnaposok 3 is?

2013. május 23. 21:03, Csütörtök
Jól kezdett az amerikai mozik jegypénztárainál a Másnaposok 3, azonban az eredményei még így sem közelítik meg a második epizód remek nyitányát. Hévégén még lehet korrigálni.

Az elmúlt évek egyik nagy filmes sikertörténete volt a Másnaposoké, melynek első, 2009-ben 35 millió dollárból készült epizódja világszerte 469 millió dollárt termelt, míg a 80 millióból leforgatott folytatás két évre rá már majdnem 600 milliót. Idén a harmadik, papíron záró epizód kerül bemutatásra, melynek költségvetése már 100 millió dollár fölött van köszönhetően a színészek sokszorosára növekedett gázsijának. Helmsék ráadásul még a bevételekből is részesednek, mint Todd Phillips, a rendező, aki az első epizóddal nagyot reszkírozott, hiszen lemondott fizetéséről, cserébe némi részesedésért nyereség esetére - ezzel 60 millió dollárt kaszált.

A Másnaposok 2 az általános vélekedés alatt nem csak másolta, de még alul is múlta az első epizódot, így természetesen nem nagyon fordult meg senki fejében, hogy annak 86 millió dolláros nyitóhétvégéjét reprodukálni tudja a harmadik rész. Ráadásul a Warner stúdió az utolsó pillanatban egy nappal előre is hozta filmje premierjét, hogy ne a Halálos iramban hatodik részével együtt mutassák be. A lépés eredményeképp Amerikában már szerda este elkezdték játszani a komédiát, mely első (csonka) napján 3,1 millió dollár termelt. Ez önmagában remek eredmény is lehetne, azonban a Másnaposok 2 hivatalos premiert megelőző esti eredmény 10,4 millió dollár volt, amitől az új epizód alaposan elmaradt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások