Itt a legsikeresebb fantasy-sorozat testvérszériájának előzetese

Itt a legsikeresebb fantasy-sorozat testvérszériájának előzetese

2013. június 16. 20:02, Vasárnap
Amerikában az Egyszer volt, hol nem volt olyan sikeres, hogy az ABC csatorna egy testvérszériát talált ki hozzá. A Once Upon A Time in Wonderland értelemszerűen Csodaországban fog játszódni.

Mivel a Trónok harcát hétről-hétre "csak" 5,5 millióan nézik vasárnap esténként, így még mindig nem az HBO sorozata számít a jelen legnézettebb fantasyjének - például az odakint ugyancsak vasárnap esténként adott Once Upon A Time (itthon: Egyszer volt, hol nem volt) jóval nézettebb a teljes lakosság körében. Olyannyira, hogy az ABC csatorna megbízást adott a készítőknek, Edward Kitsisnek és Adam Horowitznak, hogy találjanak ki egy testvérszériát neki, egy ún. spinoffot.


A spinoff, a Once Upon A Time In Wonderland ötlete olyannyira megtetszett az ABC-nek, hogy leforgatása után be is rendelte 13 epizódra és fent az új sorozat előzetesét is meg lehet nézni. Bár a két Egyszer volt...-széria között lesznek kapcsolódási pontok, azonban a Wonderland teljesen különálló történettel fog bírni. Többek között azért is, mert ahogy a címe is mutatja, Csodaországban fog játszódni. (A sorozatban Alice-t Sophie Lowe alakítja majd.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások