Nyáron láthatjuk a The Big Bang Theory folytatását

Nyáron láthatjuk a The Big Bang Theory folytatását

2013. június 18. 15:01, Kedd
Van, amiben nem egyezik az amerikai és hazai közízlés. A The Big Bang Theory, azaz az Agymenők kint a második legnézettebb sorozat volt idén, itthon viszont a legnézettebb 30-40 között sem található meg.

Épp ideje volt, sóhajthatnak fel a humoros sorozatok rajongói, hiszen végre-valahára, az előző évadok sok-sok ismétlését követően úgy tűnik, hogy új epizódokkal fog folytatódni itthon az Agymenők, vagyis a The Big Bang Theory. A hagyományos formátumot követő, élő közönség előtt felvett, s ennek megfelelően másodpercenként kacajjal kísért szituációs komédia 5. szezonjának első epizódját június 25-én fog adásba kerülni itthon, 23:30-as kezdéssel.

Bár az Agymenők korábban már látható volt a Coolon és az RTL Klubon is, a legújabb részek már az RTLII-n fognak bemutatkozni, mondhatni a szokott időpontban, hiszen a csatorna hétköznap éjszakánként már több hete adja a sorozat korábbi epizódjait. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a következő utáni héten nem csak egy új részt láthat a közönség, ha többet is, hiszen továbbra is minden hétköznap kerül adásba egy-egy epizód.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások