Újabb horrorbukás

Újabb horrorbukás

2013. június 23. 18:00, Vasárnap
Sokan csodálkoznak, hogy egyes sikerhorrorok miért nem kerülnek bemutatásra a magyar mozikban, de az idei bukások óta nem csoda, hogy a forgalmazók nem erőltetik a műfajt.

Hiába volt magyar főszereplője az Utórengés (Aftershock) című horrorfilmnek, melynek egyik készítője Eli Roth volt, a hazai közönség nagyjából olyan érdektelenséggel reagált rá, mint manapság viszonylag sok új horrorra. A Chilében forgatott filmet 12 kópián mutatták be múlt héten és mindössze 724-en adtak ki rá pénzt csütörtök és vasárnap között, amivel a film még a legjobb tízbe sem került be, s a bevételként elkönyvelhető alig egymillió forint a bemutatás költségeinek töredékét sem fedezte.

Ugyancsak bukásnak könyvelhető el a meglepetésre 9 vásznon bemutatott Love and Lemons - Az igaz szerelem receptje, melyet 506 fő választott a hazai premier első négy napján. A bajokat tetézendő pedig a sokkal nagyobb premiernek számító Gyakornokok is eléggé leszerepelt itthon. A Vince Vaughn és Owen Wilson főszereplésével készített Google-komédia 38 moziban 15 502 nézőt mozgatott meg, ami a hétvégi negyedik helyhez volt elegendő.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások