Besült Johnny Depp 200 milliós akciófilmje

Besült Johnny Depp 200 milliós akciófilmje

2013. július 4. 16:05, Csütörtök
Hiába került több, mint 200 millió dollárba Johnny Depp westernes akciófilmje, a közönség a papírforma szerint nem érdeklődött, így hétvégéig mindössze 50-60 millió dollár fog befolyni a filmre eladott jegyekből.

Már jó ideje sejteni lehetett, hogy A magányos lovas (Lone Ranger) című tévésorozat-adaptáció nem fog kirobbanó sikert aratni Amerikában, mindössze az volt a kérdés, hogy Gore Verbinski filmje akkora bukta lesz, mint mondjuk a John Carter vagy a Csatahajó, vagy azért produkálni fog némi bevételt. Nos, még nincsenek hivatalos adatok, de úgy tűnik, hogy a film nyitónapján Amerikában nagyjából 10 millió dollár bevételt hozott, ami nagyjából 50-55 milliós ötnapos hétvégi teljesítményt sejtet, vagyis a Disney ezúttal melléfogott.

Összehasonlításképp a hét másik nagyobb premierje, a Gru 2 Amerikában 35 milliós nyitónapi bevételt produkált, ami 100-120 milliós startot jelenthet vasárnapig bezárólag. Az igazi nagy sikert azonban Kevin Hart standup filmje, a Let Me Explain jelentheti, mely mindössze 879 moziban hozott szerdán 5 millió dollár bevételt, amivel hét végére 20 millióig is eljuthat.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások