Így néz ki a Transformers 4 kínai díszlete

Így néz ki a Transformers 4 kínai díszlete

2013. július 8. 21:57, Hétfő
Több tucat fénykép jelent meg a sajtóban a Transformers negyedik részéhez Michigan államban épülő kínai díszletről. Ez azt jelenti, hogy nem az összes kínai jelenetet forgatják Kínában.

Mint az ismeretes, Kína hatalmas összeggel szállt be a Transformers negyedik részének költségvetésébe, aminek köszönhetően nem elég, hogy az ázsiai országban fog játszódni a film nagyobb része, de még kínai forgatásra is sor fog kerülni. Azonban a produkció a tervek szerint csak az év vége felé fog átköltözni Kínába, hiszen a jelek szerint a Kínában játszódó jelenetek egy részét inkább Michigan államban fogják rögzíteni.


Erre abból lehet következtetni, hogy a Michigan Live közzétett egy 31 képből álló sorozatot a Detroit belvárosában épülő díszletről. A lap értesülései szerint a kialakított díszletek egy kínai várost lesznek hivatottak "megszemélyesíteni". Arról egyelőre nincs információnk, hogy a kínai szupersztárnak számító Li Bingbing már a detroiti forgatáson csatlakozik a stábhoz vagy csak a Kínában forgatandó jelenetekben fog részt venni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások