Csak 18 éven felülieknek: Itt az Oldboy brutális előzetese

Csak 18 éven felülieknek: Itt az Oldboy brutális előzetese

2013. július 11. 15:48, Csütörtök
Az amerikai feldolgozás első előzetese alapján úgy tűnik, hogy Spike Lee megpróbál hű maradni az Oldboy eredeti verziójához. Josh Brolin pedig remek választásnak tűnik a főszereplő posztjára.

A tegnapi, plakátról szóló hírünkben már jeleztük, hogy nemsokára várható az Oldboy amerikai feldolgozásának első előzetese és szerencsére a gyártó FilmDistrict stúdió tartotta ígéretét és nem váratta meg a rajongókat, bemutatta Spike Lee filmjének előzetesét. Az Oldboy-remake Amerikában október 25-én kerül bemutatásra, a hazai premierről egyelőre nincs hír, de valószínűleg mi is megnézhetjük moziban a Josh Brolin főszereplésével készült bosszúfilmet.


A filmben, mely egy ember 20 éves fogva tartásáról, majd hirtelen szabadon engedéséről, és persze a bosszúról szól, Brolinnak olyan partnerek jutottak, mint Elizabeth Olsen, Sharlto Copley, vagy éppen Samuel L. Jackson. Érdekesség, hogy az előzetes végén Spike Lee neve mellett a forgatókönyvet író Mark Protosevich neve is kiemelésre került, pedig hivatalosan csak két feldolgozás, a Posiedon és a Legenda vagyok szkriptjét jegyzi többedmagával, no meg persze a több, mint egy évtizede vizualitása miatt remek fogadtatásban részesült A sejt című Jennifer Lopez-krimiét.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások