Vámpírok és zombik a földönkívüliek ellen

Vámpírok és zombik a földönkívüliek ellen

2013. július 31. 16:02, Szerda
Teljesen elborult és komikus scifi-horror van készülőben The Kitchen Sink címmel, mely egy újonc író és egy ugyancsak nem túl tapasztalt rendező munkája lenne - és még jól is elsülhet.

Egyre több szereplő csatlakozik a Sony Pictures egyik tervezett új filmjéhez, a The Kitchen Sinkhez - eddig azt tudtuk, hogy benne lesz Mackenzie Davis, Nicholas Braun, Chris Zylka és Josh Fadem, a friss hírek szerint pedig már Denis Leary is leszerződött a scifiszerűséghez. Sőt, a The Wrap információi szerint a gyártó tárgyalásokat folytat Vanessa Hudgensszel is.

A 2014. október 24-én bemutatásra kerülő The Kitchen Sink egyszerre lenne scifi és horrorkomédia, mely története szerint egy ember, egy vámpír és egy zombi áll össze, hogy felvegye a harcot a bolygónkat megszállni kívánó földönkívüliekkel. A filmet Robbie Pickering rendezi, akitől a teljesen rendben lévő, 2011-es Természetes kiválasztódást láthattuk, a forgatókönyvet pedig az az Oren Uziel szerezte, akinek a nevéhez egyelőre csak a Mortal Kombat: Rebirth szkriptjét köthetjük, de a tervek szerint a Men in Black 4-et, valamint a 21 Jump Street folytatását is írja.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások