Ilyen lesz a Thor 2 főgonosza

Ilyen lesz a Thor 2 főgonosza

2013. augusztus 23. 17:05, Péntek
Igazi képorgiának örülhetnek a Marveles képregényfilmek rajongói, hiszen az Empire magazin rengeteg új fotót jelentetett meg legújabb számában a második Thor-filmből.

Az Empire filmes magazin legújabb számában kiemelt szerepet kapott a második Thor-film, a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World), mely Amerikában november nyolcadikán kerül bemutatásra 2D-ben, 3D-sre konvertálva, valamint IMAX-re konvertálva, itthon pedig november tizennegyedikétől lesz érdemes keresni a filmet a multiplexekben. (A "késés" annak köszönhető, hogy a Disney stúdió a hazai kamerázó kalózok miatt bünteti a magyar közönséget.)


A képek közül a legérdekesebb természetesen a Christopher Eccleston által alakított főgonosz, Malekith, de a további fotókon újabb szereplőket láthatunk, többek között az ugyancsak nem a jókat erősítő sötét elfeket. A film főszereplője ismét csak Chris Hemsworth lesz, de persze viszontláthatjuk Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Kat Dennings, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins első epizódból ismert karakterét is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások