Kikerült a netre a Vasember 3 őszinte előzetese

Kikerült a netre a Vasember 3 őszinte előzetese

2013. szeptember 5. 18:01, Csütörtök
A Vasember 3 remek példája annak, hogy nem kell egy filmnek túl jónak lennie, hogy hatalmas sikert arasson, ehhez bőven elég a "jóság" ígérete. Nem is volt nehéz kifigurázni a mozit.

A Screenjunkies "őszinte előzetesek"-sorozatának következő felvonása a Vasember harmadik részét vesézi ki. Azt a filmet, mely idén a legtöbb embert érdekelte a mozikban, ami első pillantásra hatalmas meglepetésnek tűnik, hiszen a sorozatok általában nem a harmadik epizódjukkal érnek el a csúcsra. Az 1,2 milliárdos összbevétel természetesen nem az első két rész érdemes, hanem a rettenetesen sikeres A bosszúállók hozadéka, hiszen sok új néző volt kíváncsi Tony Stark karakterének saját filmjére.


A Vasember 3 olyan lett, amilyen, viszonylag feledhető, fogyasztói blockbuster, s a fenti videó készítőinek meglehetősen egyszerű dolga volt, hiszen ez bárkinek ment volna, akinek a figyelmét nem kötötte le egy ideig Hollywood megfilmesített pénzpazarlása. Ekkora siker után természetesen kötelező a negyedik rész, azt azonban még nem tudni, hogy mikor és kivel készülhet el a film - valószínűleg 2017 előtt nem is fogjuk látni. Addig is Vasember karaktere még biztosan fel fog tűnni A bosszúállók 2015-ben bemutatásra kerülő második epizódjában, valamint a harmadik részben is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások