Itt az új Robotzsaru előzetese

Itt az új Robotzsaru előzetese

2013. szeptember 7. 06:01, Szombat
Februárban érkezik a mozikba az új Robotzsaru, akit Peter Weller után Joel Kinnaman fog életre kelteni. A film előzetese azonban cseppet sem nyűgözte le a rajongókat.

Sokan tartják klasszikus akciófilmnek Paul Verhoeven 1987-es Robotzsaruját, s egyesek szerint a film nem öregedett annyira jól, így nem csoda, hogy Hollywood is megpróbálkozott a széria újraindításával. Mivel az amerikai premier február hetedikére van kitűzve, ezért nem meglepő, hogy a napokban megérkezett az új Robotzsaru előzetese. A reboot biztosan jobban fog kinézni, mint az eredeti, a nagy kérdés, hogy mennyire képes megtartani annak szellemét.


Columbia Pictures és az MGM közös filmjét Jose Padilha rendezi, aki a sokadik olyan filmes, aki egy sikeres, kisebb filmet (Elit halálosztók) követően lehetőséget kap arra, hogy nagyköltségvetésű hollywoodi produkciót készítsen. Az új Robotzsarut a svéd Joel Kinnaman fogja életre kelteni, s mellette olyan színészeket láthatunk, mint Abbie Cornish, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel, Jennifer Ehle és Marianne Jean-Baptiste,

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások