Előzménysorozatot kap a jelen legjobb tévésorozata

Előzménysorozatot kap a jelen legjobb tévésorozata

2013. szeptember 12. 17:00, Csütörtök
Az eredeti készítőkkel nemsokára elindulhat a Totál szívás, vagyis a Breaking Bad testvérsorozata, a Better Call Saul, mely a hírek szerint előzményként fog funkcionálni.

Természetesen a filmek vagy tévésorozatok megítélése mindig is szubjektív, de abban nem csak a kritikusok, hanem a nézők is egyetértenek, hogy a jelen legjobb tévésorozatainak egyik a Totál szívás (Breaking Bad), amit ráadásul a nézettségi adatok is igazolnak. Fura fintora azonban a sorsnak, hogy a nézettség pont akkor ugrott hatalmasat, amikor a széria a vége felé közeledik. Azonban hiába ér véget idén a Breaking Bad, talán már jövőre elindul a folytatása - illetve az előzménye.


Érhető, hogy az amerikai AMC csatorna nem akarja veszni hagyni a nézőket, s ezért hosszas tárgyalásokat követően úgy döntött, hogy belevág a Better Call Saul munkacímre hallgató spinoff elkészítésébe. Mint ahogy az a címből is kiderül, az új sorozat a Bob Odenkirk által alakított Saul karakterét helyezi középpontba, s az érdekessége, hogy előzményként fog funkcionálni. A hírek szerint azonban nem egy Breaking Badhez hasonló hangvételű szériára kell számítanunk, hanem abszolút eltérőre.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások