Itt a Dracula 3D előzetese

Itt a Dracula 3D előzetese

2013. szeptember 20. 17:04, Péntek
Sok horrorrendező nem tudta megismételni fiatal éveinek sikereit idős korába - ez vonatkozik az olasz Dario Argentóra is, aki 60-70 évesen már kifejezetten középszerű filmeket készített. Most egy klasszikushoz nyúlt vissza, hogy revideálja magát.

Új horrorfilmmel jelentkezik októberben a legendás rendező, Dario Argento. Az olasz filmes, aki korábban olyan kultikus alkotásokat készített, mint a Pokol, a Sóhajok és a Mélyvörös, ezúttal Drakula legendáját filmesítette meg. Kérdés, hogy sikerül-e megszakítani a filmmel több, mint egy évtizede tartó kudarcsorozatát, melyet olyan félresikerült alkotások jeleztek, mint a Giallo, a Könnyek anyja, illetve az Il cartaio. Talán az alant látható előzetesből kiderül.


Az Argento's Dracula 3D természetesen térhatású horror lesz, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Thomas Kretschmann, Asia Argento, Marta Castini, Rutger Hauer, Unax Ugaide, Miriam Giovanelli és Riccardo Cicogna. A több országban már bemutatott Erdélyben játszódó, de Olaszországban forgatott filmet október negyedikétől kezdik játszani az amerikai mozik, s talán végre hozzánk is elér.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások