Nagy siker a cápapolipos film

Nagy siker a cápapolipos film

2010. szeptember 29. 12:20, Szerda
Amerikában 2,5 millióan nézték meg a cápapolipos Sharktopus-t, mely így nem döntötte meg A szörny 3 idei rekordját, azonban még így is szeptemberi nézőcsúcsot döntött a Syfy csatornán.

Ahogy várható volt, az amerikai Syfy csatorna szombati szuperfilmje, a cápapolipról szóló Sharktopus nagy sikernek bizonyult, összesen két és millióan nézték a premierjét. Ez pedig a hétvégi amerikai nézettségi adatokat figyelembe véve felülmúlta például a visszatérő Dexter című sorozat közönségének nagyságát is. Persze nem minden papsajt a Syfy számára sem, hiszen Declan O'Brien rendezése nem érdekelt annyi embert, mint a pár hete bemutatott Szörny 3, mely rekordot is döntött, de ettől függetlenül öt éve, Az ítéletidő urai (Path of Destruction) premierje óta nem teljesített ilyen jól saját gyártású tévéfilm a csatornán szeptemberben.


A Syfy két hét múlva új szombat esti szuperfilmmel jelentkezik, október 9-én a Monster Wolf kerül bemutatásra, melynek főszereplője Robert Picardo lesz. Az év hátralévő részében pedig a közönség még láthatja a Fossils-t, melyben három dinoszaurusz-lelet kel életre (főszerepben Raoul Trujillo), valamint a The Lost Future-t (főszerepben Sean Bean), melyben egy elszigetelt törzs küzd a túlélésért egy rejtélyes és halálos betegséget hordozó szörnyfalka által uralt területen.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások