Mi volt ma az első ...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
ÉÉéééééééén? Mér' tenném?
cSuwwi
- "De jó lenne még egy menet!"
- "Erre gondol mindenki, csak senki nem írja le, nemde?" (És itt nem a boxra, hanem a szexre gondoltunk...)
- "Nemtom, nem szeretem a boxot!!!"
- "Jaaaaaaaj, ne értsd már ennyire félre 😊"

Nem a matávra gondoltam, bár ezt szerintem te is tudod, csak direkt szívatsz, mi? 😊)

shit happens

shaba23
Félreérteni? Azt mondták a MATÁV-nél, hogy még 5 nap. Nem értettem félre😊))
cSuwwi
Jaaaaaaaj, ne értsd már ennyire félre 😊

shit happens

shaba23
Nemtom, nem szeretem a boxot!!!
Én azt szeretném reggelente, ha már du. 5h lenne, mert akkor már vége a melónak. De minden reggelt nagy-nagy szeretettel várok, mert egyre közelebb kerülök a 384k-hoz. Még 5 nap!!!!!!!!!
cSuwwi
Erre gondol mindenki, csak senki nem írja le, nemde?

shit happens

artschi
De jó lenne még egy menet!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini
nem börtön, csak amikor felébredek a takaró alatt nem látok ki közvetlenül az ablakon :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
Felkelek úgy 1/2 10 körül.
Elsõ gondolat? Mirõl is álmodtam az éjszaka?
Aztán szokásos "reggeli" teendõk, majd lerobbanok a gép elé, és a napi "robot", HTML-PHP-SQL szentháromság orrba-szájba. De legalább élvezem amit csinálok 😊

shit happens

a.carkey
Miért? Börtönben vagy, hogy nincs ablak? 😊

A medve nem játék.

Dzsini
télleg leesett a hó éccaka?...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

magus
ma seom fogom kialudnmi magamat
nem akarok bemenni suliba
holnap kemia doga es erzem hogy nem fogok tanulni ra
csak ne feleljek toribol(karot irtam)
anyu haggya meg csak 10 percet

Coine, The A&O
Na ma aztán már igazán el fogok késni...aztán mégsem 😊

[Walaki]D`Lair
Elsõ gondolat: " A kurva isten bassza meg! Már megint suli????!! "

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cenobite
Apa levitte már a kutyát sétálni, vagy még nem?

gamertag: kenobita

ThePartyFace
Kb ennyi: NYARATAKAROOOOOK

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

GregSB
Lol 😄 Dikk szerintem neked már beleégett az SG fórum a monitorodba 😊)

Punker
milyen nap van ma?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

G@b0r
végülis bejött 6 tanárból 5 nincsen...

G@b0r
kinéztem az ablakon és arra gondoltam, hogy de jó lenne ha a nagy hó miatt hiányoznának a tanárok ma.

Dzsini
na végre indul a busz hazafele... 😉

mateos
hétfõ van és francia doga...amit el is szúrtam...
Coine, The A&O
õõõõ...fel kéne ébredni, legyen máár vége a kómának 😊

dikki*yysw
lefagyott a gép?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

qrvq életbe!!
már megint tanulni köll!!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Dzsini
hmmmm.... mennyi az idõ.... ?

magus
hogy találtad el?😊 de milyen mar az hogy deirekt hagyják hogy el kezdjem nézni af ilmet, aztán meg elküldenek aludni. ennél osszab nincs. ja de van, az hogy ilyen rohadt fiatal vagyok, és még ezts em engedik😊

ipszilon
hi-hi! erre mondják az ôsôk, hogy: "feküdj le korán, kisfiam!":-)

ipszilon
a szokásos: "már megint reggel van???"

magus
nincs kedvem suliba menni, miert kell koran felkelnem. holnap sem fogok aludni, mert akkor is koran kell kelni. soha sem tom kialudni magamat😞

Ams
má' megint mé' 8kor?! (kell kelni)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Coine, The A&O
ma is késni fogok...rohanáás.

Dzsini
...au... reccs 😊 minden ízületem recseg... futás a zuhany alá

Coine
egy mondhatni röhejes álom....hogy apám a Story magazinban szerepel, de nem tudom miért 😄D

Dzsini
süt a nap... 😊)))

ki a franc csönget hajnali 8-kor?és mit keres ez a nagydarab nö a kapuban azzal a nagyitos bottal,és miért nekem kell kifizetni a vizszámlát?

Ams
reggel 6...
hol az FHM-m?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Coine
Izgi nap lesz és még reggelizni is van idõm 😊

Dzsini
ez egy szép álom volt... ilyenre jó ébredni 😊)

Coine
Arra számítottam, h. ma 1 könnyû nap lesz, de sajna eltévesztettem 😞
Inkább lelkileg volt leterhelõ a mai nap, bár fizikailag is betett.

curse
Amire gondoltam, az rögtön ki is jött belõlem.. Egy 3 perces, szentségtelen káromkodas volt, amelyben szerepelt az, hogy elkéstem, hogy nincs házim, továbbá az iskola tanári karának névsora és az oktatásügyi miniszter neve is.
Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy kifejezzem iránta érzett tiszteletemet:

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Coine
ugye miket találok ?

Coine
jajdenagyonkoránvan 😛

Dzsini
dejó 😊

hú... namajd holnaptól jobban figyelek... most nagyon hirtelen keltem az álmaimra se figyeltem oda...

Coine
topic up.
ma elsõ gondolatom az volt, h. bizony megint épphogy beérek elsõ órára...

ipszilon
hmmm..milyen világos van!

CSOCSO
😊 nem nem azért vagyok😊 hanem azért mert nemvoltam neten hétvégén és nem anyázni jöttem ide ( sose anyázni jövök csak sokan köcsögök és felbasszák az agyamat - akinek nem inge ne vegye magára)
Punker
akkor azért vagy ilyen peace-s hangulatban.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
hogy milyen szép az a csaj aki mellettem fekszik és hogy megcskoljam-e... ( nem tettem..nembaj majd ha megint kimegyunk hozzájuk kerti partira😊
G@b0r
a szobában? 😄
vagy esetleg kint lax a szabadban?