Mi volt ma az első ...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
végül is annyira elfeküdtem, hogy a fájdalomra felébredtem ....
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Bevizelek!!!
igy má nem lettem ujra szomjas , csak meghuztam jópárszor , éreztem hogy vmi fasz mozgatja a szobám , na mondom ebbő elég , de most , azt eldöltem és aludtam mostanáig
g@bor , te má kialuttad ??
nekem még mindig bizsereg a fejem , pedig nem is ittam sokat , sőt , nemtom mitő , szal az az elsö hogy nincs első
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"