Mi volt ma az első ...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az, hogy holnap kibebaszott hétfő lesz, és én kurvára utálom a hétfőt. Hát ez volt!!

DE az emil az nagyon jó kis kapcs. tartó eszk. szal nem kell teljesen leszarni a netet ezen a téren, de ne ez legyen a fő módszer !
Szar neked, továbbá BME suxxx
Keress csajokat de ne neten, mert az szart se ér, neten csak a nyomorék monitorfüggők ismerkednek :-)
Keress csajokat de ne neten, mert az szart se ér, neten csak a nyomorék monitorfüggők ismerkednek :-)
aze elkeserito a cimlistam.. tele van tanarokkal meg csoporttarsakkal, akik ugye himnemuek mer mit akarjak bme villanykaron 😞
mi jot irtal nekik?
en felebredtem majd felvettem a telefont
aszittem hogy eleludtam, aztan meglattam hogy zug a hó... szoval minden kiraly 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nekem nem is volt ma reggel...
bazzeg elkesek
Brühühüüüüüüü! Magányosnak érzem magam. Már szinte mindenhova írtam, és sehol senki.
Az, hogy ilyenkor senki nincs ébren? Reggel 3 óra van. Mi a fenétől vagytok akkor ti fáradtak reggel? Amúgy közeledik a vizsgaidőszak. Miért nem edzetek velem?
akarsz beszelni rola?
szerelem?
kedd waze, kedd :-P
még mindig hulla vagyok... (de ma volt szivar szal most heppí vagyok meg csaj asszondta legyünk barátok, mondom pk, majd közeli barát leszek 8]] )
még mindig hulla vagyok... (de ma volt szivar szal most heppí vagyok meg csaj asszondta legyünk barátok, mondom pk, majd közeli barát leszek 8]] )
Hogy lehet, hogy ilyen friss vagyok, amikor megint csak 4 órát aludtam?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Megin melózni kell, mielőtt melóba megyek.
ugyenemhavazikugyenemhavazikugyenemhavazikugyenemhavazik... de havazik 😞((
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Már kapcsolom is be a gépet, hátha haladok egy kicsit még munkába menet előtt.
csak... még... 5... perc..
(kb 1 órával később😊
lassan illene felkelni...
(még fél óra😊
nabazz... megint sikerült elaludni...
(kb 1 órával később😊
lassan illene felkelni...
(még fél óra😊
nabazz... megint sikerült elaludni...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Az rád fér...