Videószerkesztõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Most, hogy le akartam tölteni, jelzett a rencer, hogy felülírja-e, mert már egyszer letöltöttem, de úgy látszik nem jutottam el a beüzemeléséig. :-)
Majd kipróbálom.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ajánljatok nekem egy ingyenes de jó videószerkesztõ programot!
Mert a Windows Movie Maker egy nagy gagyi. A Wings Platinum meg drága.
Vki segítene ,hogy mi van a windows movie makeremmel mert ha ki akarok vágni a vidibõl részletet akkor csak az elejét indítja el és a másik rész zöld kocka lesz és nem indítja el. Ha meg úgy lementem akkor csak fekete a kép. :s Nemtom mi baja van , néztem videokat és másoknak mûködik. :( Próbáltam nero 7-tel is kivágni de ott csak az elejét engedi mert ha a közepérõl akarok akkor ott meg fekete lesz a kép. Szoval nemtom mér nem jó. Vki elmondaná,hogy mit csináljak? plz
Keztokent probalkozgatok en is a videoszerkesztéssel es picit most elakadtam, helpet kernek.
Pls mondjatok egy programot amelyben konnyen es egyszeruen tudok lementeni egy fimreszletet visszafele eljatszva.
Elore is koszonom!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
jobb topicot nem találtam kérdésemnek, szóval itt tenném fel:
Tudtok olyan programot ajánlani, ami képes szerkeszteni az Mpeg fájlokat, egész pontosan hozzáadni jeleneteket? Van egy DVD-m és a Video_TS-ben sok-sok Mpeg fájl, az egyikhez szeretnék adni plusz jelenetet, de a Premiere Pro 2.0-val nem tudtam megnyitni, VirtualDubMod-al pedig csak vágni tudok rajta, nem tudom hogy kell hozzáadni jelenetet. Szóval tud vki ajánlani vmi progit, amivel egyszerûen lehet exportálni (vagyis nem kell babrálni beállításokat, ide-oda konvertálni meg egyebek) és lehetõleg freeware cucc? (Trial sem gond, ha idõkorlát van rajta, de ne tegyen rá mindenféle logót, maximum ha nem olyan feltûnõ.)
Nem ismerem a progit, nem tudom milyen lehetõségek vannak. Premierbe mind2 mûködik.
Lenne egy kis problémám a videószerkesztõvel acyberlink power director exprees 4 et használom és nem tudom a dv cameráról a filmeket betölteni valami hibát ír ki és már egy jó ideje ez van szeretném kérni a segitségeteket köszi
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
nekem kéne egy olyan program amivel a videó elejére és a végére szöveget tudok szerkeszteni?(szóval szöveget akarok írni, de csak a végére és az elejére a videónak!)
sok programot kitalltma már de az azrét nem volt jó mert a videót nem tudta elmentenni csak egy 2kb.os HTTP formétumba ami project fájl volt, vagy mert csak az egész videóra lehetett szöveget rakni, nekem oda meg nem kellett...)
szóval aki tud ilyen programot az írjon!
Az lenne a kérdésem,hogy az eredeti formátumban hogy lehetne elmenteni?
Megnyitod a videót, kijelölöd a kivágandó részt (Home billentyû a kijelölés kezdete, End billentyû a kijelölés vége), majd törlöd Edit/Delete menüpont vagy Del billentyû.
Ezek után mented a munkád.
tud valaki jó morpher programot ajánlani?.. megnéztem párat, de egyik sem az igazi..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Hol lehet beállitani hogy ne 4:3-ba hanem 16:9-be dolgozzon?
pls screenshotolj 1et!
szóval van a vegas nevû program (ami szvsz a legjobb) és nagyon egyszerû kezelni is
töltsd le valahonnan a 4-es verziót, töltsd be a videót
aztán a megjelent "filmes szalag" végén van egy ilyen téglalap szerû jel, even pan/crop a neve, erre rányomsz és be tudod állítani, hogy mi látszódjon a videóból. így nagyítod kicsit és emiatt a minõsége is romlik kicsivel, attól függ, mekkora részt akarsz levágni. próbáld ki!
remélem tudtam segíteni
Thx
különben nekem nem az a lényeg ,hogy a logót csak ugy mondtam példának hogy pl azt a részt!!!
Olyan progit keresek amivel azt lehet csinálni,hogy: van egy filmem és mondjuk digitalizáltam és (feNt vagy leNt) a csatorna logóját kiszeretném vágni ezért kivágom azt a részt így kisebb lesz a film és a felsõ vagy az alsó részbõl picike kimarad de legalább a logó nem lex ott!1átalán van ilyen progi?
Elõre is köszönöm!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Üdv mindenkinek!
Olyan magyar nyelvû programot keresek amivel mpeg kiterjesztésû videófájlokat tudok vágni (kivágni belõle egy részt) és összeilleszteni (sok fájlt eggyé varázsolni).
Ugyanis letöltöttem egy filmet az Internetrõl darabokban, és minden rész elejére a kedves emberek felrakták a "logójukat", na most én ezt a "logót" szeretném kitörölni és utána a film részeket összetoldani egy filmbe.
A segítségeket elõre is köszönöm!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro