Paranormális jelenségek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonban az akkori matematikai és egyéb tudással, technikai felszereltséggel óriási tett volt.
Walk the Talk.
Adott egy köfejtõ. A feladat: 1*2*2m oldalhosszúságú hasábokat kell kihasítani, és elszállítani néhány valamekkora távolságra. Ami fontos, csak az a méret jó, és annál jobb, minél kevesebb utómunka van rajta.
A következõ dolgok nem állnak rendelkezésedre:
-munkagépek
-légkompresszor
-ütvefúró
-robbanóanyagok
-acél (de még vas se)
-internet (se discovery channel:)
amid van:
-víz
-fa
-papirusznád
-bronz.
Költõi kérdés: Hogyan csinálnád? Nyilván lennének ötleteid a megvalósításra, ill. a helyszínen lenne lehetõséged kipróbálni a módszereket. És majdnem biztos vagyok benne, hogy azt a megoldást, ahogy ezt csinálni kell csak nagyon sok próbálkozás után találnád meg, ha egyáltalán. A ma élõ emberek (tipp) 99%-a nem tudná. Most akkor butábbak, vagy okosabbak vagyunk, mint az egyiptomiak 3-4000 évvel ezelõtt? Szerintem a kérdés maga butaság.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Walk the Talk.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Hát ott betanított csajok pakolják össze a siper-super LCD-t.
Akkor mi a különbség?
Walk the Talk.
Honnan tudja, ha nem láthatja, hallhatja a távolság miatt? Hogy mûködik? Ha nagyobb a tudomány terén a lexikális tudásod pl.az enyémnél talán tudsz rá válaszolni....
Mellesleg én nemigen bíznék az ilyen dolgoka pénzért árusító emberekben...A hittel viszont úgy vagyok, hogy ki miben akar abban hisz se meg, se elítélni nincs joga senkinek.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Walk the Talk.
az lényegtelen h több a tv, az is h mi mi vagyunk többen, mert számarányra gondolok, és nem, nem végeztem felmérést, ez csak az én véleményem.
nem, nem arra gondolok h "ON" =D
meg tudnád mondani, hogy tudták felépíteni a piramisokat?
Walk the Talk.
dehát több TV is van, és mi is többen vagyunk
azért feldobnám az öttalálatosomat, hogy mennyi fickót találnál
de, Te arra gondolsz, hol van a BE gomb?
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
a másik, pedig amirõl Te beszélsz, az nem a mai emberek érdeme
mert egy egyiptomi (akkori) is be tudná kapcsolni a TV-t, ha egyszer megmutatnák neki
hogy mûködik? nem tudja? a mai sem
az emberek többsége felkel, melózik, megnézi a dõzsike sót, meg hasonlovat, és passz
én beszéltem olyan fiatal (30 körül) sráccal, aki szerint a Nap közelebb van, mint a Hold
becsszó
Walk the Talk.
TISZTELET a kivételnek!
És a régi emberek között is voltak nem buták.
Walk the Talk.
aki kételkedik, az gondolkodik
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Van egy olyan topic: "Buták a régi emberek?"
Hát én nyitnák egy olyant: Miért hülyék a mai emberek?
Amúgy pl egy "kutató intézet" a TV2-õn éjjel az EZOTV. Ott aztán vannak tisztán látók, tisztán hallók, számmisztikusok, álomfejtõk, sejtjósok?!, meg még a tök tudja kik.Hát ezek mindegyike, tutira megmondja a frankót.
1 perc kb 600Ft.
Amikor röhögni, és bõgni akarok odakapcsolok pár percre. A héten egyik "tudós" nem kártyából jósolt, hanem közvetlenül a szellemekkel tartott kapcsolatot. Basszus abba kellett hagyni a mûsort, mert annyi szellem akart kapcsolatot teremteni az e világgal, hogy csaj nem bírta a terhelést.
Buták a régi emberek???????????????????????????????
Walk the Talk.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nekem tetszik:
"Ha félsz a sötétben, gondolj arra, nem vagy egyedül!"
on
Egyetértek. Az emberi tudatlanságból származó frusztráció, kisebbségi komplexus könnyen átüthet a tudomány "intézménye" elleni haragba.
Még akkor is tipikus ez a dolog ha a tudomány egy adott jelenséget az objektív információk hiánya vagy az információk kis mennyisége, vagy a jelenség reprodukálhatatlansága, vagy a jelenség vizsgálatakor keletkezett mérések nem megfelelõ metodikája/pontatlansága miatt nem tud megmagyarázni, de az örökké telhetetlen ember egybõl, azonnal, instant akarja a megoldást - ami persze nem fog menni.
Talán ez a sehova se tartó, elkorcsosult, fogyasztói társadalomkép az oka ennek (pénz jön ki a falból, a "terméket" csak leveszem a polcról, nem kell érte tennem semmit,...) - bár a fene se tudja...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Elektrosztatikusan töltött tárgyak (a felhõkben a jégkristályok súrlódása okozza a töltést) közötti töltéskiegyenlítés. Általános iskolás fizika.
"Te meg egy paranormális jelenségrõl vélsz tudni nagy biztonsággal valamit. De mit? Hát semmit"
Olvasd el az általam belinkelt cikkeket.
Te nem vagy hajlandó egyetlen, minimálisan releváns forrásból származó leírást sem adni állításaid bizonyítására, csak fröcsögsz, trollkodsz, személyeskedsz, aminek egy banamákra való utazás lesz hamarosan az eredménye. De ahogy látom meg is van.
Sõt! Hangtalan villámok?
Normál villámlás esetén is létrejöhetnek.
Semmi természetfeletti nincs benne.
Csak van még rajta mit kutatni, de ez minden téren így van, és így is lesz amíg világ a világ.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Magas-légköri villámok vannak, csak ritka, nehezebben megfigyelhetõ jelenségek - és ez nem csak "Wikipédiás képzelgés".
Hogy hangtalanok-e (tényleg van errõl releváns - nem összeesküvés-elméletes/"mindmeghalunk"/jön a világvége/NWO oldalak - információd ?)...
Egyrészt ezek a jelenségek a felsõ légkörben zajlanak, ahol ritkább a levegõ, rosszabbul terjed/nehezebben keletkezik a hang; repülõgéprõl/mûholdról - ahol ezen jelenségeket a legjobban lehet megfigyelni - nem ezzel a másodlagos tulajdonságával (a szimpla villámok esetén is csak másodlagossá degradálódik a villám hangja) foglalkoznak; a földrõl a nagy távolság és a környezeti zajok miatt meg nehéz a megfigyelése - akárcsak a sarki fénynél. Tehát szimplán magyarázható a "hangtalanság". Csak egy kis figyelem kellett volna a fizika órán, nem a padszomszéddal kellett volna trécselni.