Outcast 2 - The Lost Paradise

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D3t0nat0r
Yess, az első rész nagyon imádtam, amíg félbe nem kellett hagynom 😞 Ugyanis történt az, hogy eljutottam eléggé messzire vele, amikoris vírus miatt az egész vincsi(windows) kaput, saveket elmentettem, vincsiformázás, újra raknám fel az outcastot, de nem megy, Nem instalállja fel! Ezt már korábban olvastam, hogy bug, de nekem legelőször nem volt, mostmeg van. Erősen gondolkodom azon, hogy megveszem eredetiben. Mennyibe kerülhet most?

ember
elvileg jövő szeptember
Annál biztos nem fognak maradni!
De talán majd 5 év múlva láthatjuk...😞
Lacc
Nem is tudom miért fogott meg az első rész, de annyira sikerült neki, hogy megvettem eredetiben, és ez nálam elég ritka... Hónapokig CSAK azzal játszottam! A világ eszméletlen jó, a hangulata szintén, a zene pedig egyszerűen tökéletes! Annyira király az a moszkvai szinfonikus kórus, annyira el van találva, hogy ilyen én azóta se láttam sehol! Meg rengeteg érdekes dolog van benne, amin el lehet gondolkozni gamén kívül is, van benne egy csomó al quest, meg minden. Nekem nagyon bejött az első rséz, remélem a második minimum ilyen jó lesz! Valszeg azt is meg fogom venni 😉.
ember
Nekem nagyon tetszett, várom a másodikat is.

be is tettem már ide a képeket régebben, a "pc-s játékoknak..." topicban
Láttam nagy divat topicot nyitni olyan programoknak amik még nem illetve sokára jellenek meg.
Gondoltam én is beállok a sorba, az én kis kedvencem folytatásával 😊

Na eddig nagyon kevés infó volt róla (két oldal egy belga/francia újságból némi rajzzal, meg egy rajongói oldal 2 oldal blabla-val.)

DE MOST ... is kevés az infó róla, azt pedig itt találhatják meg az érdeklődők:

http://www.appeal.be/html/TLP/TLP.htm

Esetleges (kevés) képet a MEDIA gombra bökve lehet találni, igaz ezek kis felbontásuak mivel PS2-ről szedték le.
Akinek nem tetszet az első rész, annak ez se nagyon fog bejönni, de szvsz az elmúlt 5 év legjobb kalandjátékainak egyike volt, és remélem a folytatása is ilyen jó lesz.
Ha többinfót kerestek, akkor a LINKS gomnál van szerintem még bushman nyelvű oldal is van közte.

Csak azét indítottam a topicot mert:
a.) Kíváncsi vagyok kiket érdekel még, kiknek tetszet az első rész.
b.) Mert nem láttam a hírek között se a supergamez-en se a hcgamer-en.

← ElőzőOldal 2 / 2