ps2 DVD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló. Nem tudom jó helyre teszem-e fel a kérdést. Van egy PS2 FAT gépem, aminek az olvasófejét megszoktam időnként tisztítani alkohollal, mert másképpen nem olvas be semmit. Az a gond, hogy a DVD drive tetejét tartó 4db kicsi csavar közül az egyik "örökforgó" lett.. Gondolom elkopott a menete a sok év alatt, pedig vigyáztam rá. A kérdésem az lenne, hogyan tudnám ezt a csavart valahogy kivenni, illetve volna-e módja, hogy hozzáférjek valahogy az olvasófejhez? Amúgy a gép ezt leszámítva jó állapotban van, nem szeretném kukázni emiatt. Köszi a választ előre is!
Utoljára szerkesztette: trabantos82, 2017.07.16. 22:20:15

ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro

16 évvel ezelőtti post, szerinted el fogja olvasni, hogy válaszoltál a kérdésére?
zola2000
Minek? 10ezer forintért rendelsz egy kínai webshopról egy androidos miniPCt, aztán letorrentezed HDben amit akarsz nézniés nézed :)

A

Seth
De nem is egy "felhozunk egy 16 éves témát" oldal ;)

PSN ID.: Beegabor

Armagedown
Ez nem apróhirdetési oldal

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

(ex)Cat
én 11e-ért láttam, szerintem 7-ért nem nagyon veszel itthon. mármint boltban. persze azért elképzelhető, hogy mégis.
Sziasztok!
Neo 2.0 már benne van a verdában, a nagyon drága 4.0 nem érdekel, ráadásul megint csúszik a megjelenése.
CUE, a multirégiós kartya neve RegionX, 7e-ért érdekel a dolog.
Pls nézz utána. Köci.
Frogles
Létezik valami multi-régiós kártya (7-9.000,-Ftét, azt hiszem), majd utánanézek.

lassan mar vehetsz egy dvd lejatszot es olcsobban kijossz ez a ps2!!!

Hello!
A ps2 sirály játszani, de van néhány R1 DVD filmem, amiket meg szeretnék nézni. Úgyhogy vmi réggiófüggetlenítö megoldást keresek óccsójé. SPCH-30004, tehát konzolkombináció nem müxik.
Elöre is köci.
Frogles