UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 honapja van lehetosegem UPC-re valtani. Gondolkodtam rajta, de ezek utan inkabb fizetek a dragabb szolgaltatonak.
http://index.hu/tech/2015/04/02/a_upc_beintett_a_tartalomnak/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Lehet az is hozzátartozik, hogy egy közeli koliba visszaköltöztek az emberek.
Eddig 30/5-ös T-Home-om volt, de most amikor meg akartam hosszabbítani, kiderült hogy visszafejlődés történt és már csak a 20/1-es érhető el. 😞( A Fiber Power 120 érdekelne(megkérdeztem, elérhető az utcánkban).
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.02.09. 16:59:03

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem nincsenek ilyen ismerőseim :-((
Adnál? :-)
Utoljára szerkesztette: k1571, 2015.01.19. 02:44:15
A halál csupán a kezdet...
lehet láma kérdés, de ezt a "UPC Wi-Free" -hez csak UPC előfizetők tudnak regisztrálni, vagy gyakorlatilag bárki beregisztrálhat és használhatja ?
upc-töl lehet kérni új média boxot? (beltéri egység)
Amikor használom az on demand cuccot, akkor rendszeresen összeomlik.
Láttam a reklámját annak a mydrivenak vagy myprimenak, ma megakartam nézni a filmeket rajta, de a harmadáig nem tudtam eljutni mert összeomlott, meg nagyon lassú is, amikor a filmlistán mennék a következő oldalra van vagy 2-4 másodperces lag.
Nem hiszem hogy elromlott, csak nagyon régi.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nekem speciel volt, hogy 3 hétbe és összesen több, mint 3 órányi telefonálásba került, mire a netem nem szakadozott / lassult be 10 perc után.. kedvencem az volt, mikor szabadságot vettem ki, hogy fogadni tudjam a szerelőt és b@sztak kijönni a megbeszélt napon.... még fel is hívtam őket, hogy hol késik a csávó, mondták, hogy ki fog érni, csak sok a dolga.. hát valahogy nem ért oda..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.12.17. 16:02:25
én a 100/50 mbites netért + 100akárhány csatornáért fizetek 5500at a diginek
ráadásul bekötés után 2 napig nem volt net... vagy ha visszajött akkor ilyen fél megabittel szenvedett majd ismét lehalt
szóval nem olcsó az hanem k..va drága, szerintem
Bazinga!
Itt a nyóckerben :-( sokáig nem volt még ADSL sem. UPC-s lettem. Telefon viszont maradt. Aztán a nyáron szerelő kellett, az ajánlotta, hogy van már kábelük. Az mennyire megbízható? Átmennék, ha jó, mert a hócipőm tele, hogy csak további "csomagra" adna a zUPC hűséget. Én meg nem akarok többet, csak olcsóbbat. Akár hűséggel is.
~ évi 20 EFt nekem is pénz.
Én meg azon gondolkodom.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#hhwnd
Egyébként nincs.
@
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"