Cypress Hill
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Debrecen környékén nem akar valami cypress hill tribute bandát? Szívesen vállalnám a basszer szerepét!
Cecinagy zenekar!
Az a legjobb hogy teljesen lefedik a stílusomat!
Funky-rock vonalon szeretek mozogni...de a repp sem áll távol tõlem, sõt mostanában sok magyar hiphoppot hallgattam...de a cypress feltette nálam az i-re a pontot, ezzel a latinos hangulattal!
Élõben meg kurvajó a torzított gitár...az álombandám lett, pár hete hallgatom õket de isteni! (Na jó, a Lowridert ismertem régebbrõl...)
Az a legjobb hogy teljesen lefedik a stílusomat!
Funky-rock vonalon szeretek mozogni...de a repp sem áll távol tõlem, sõt mostanában sok magyar hiphoppot hallgattam...de a cypress feltette nálam az i-re a pontot, ezzel a latinos hangulattal!
Élõben meg kurvajó a torzított gitár...az álombandám lett, pár hete hallgatom õket de isteni! (Na jó, a Lowridert ismertem régebbrõl...)
Törölt felhasználó
http://cypresshill.extra.hu/index2.html
Gyorsreagálásu hattest rulez😄
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
A Cypress az jo😊
Mek az uj album is
szal...
Mek az uj album is
szal...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Most jött ki az új album... 😊 nagyon zsír... elsõ számuk a whats your number ? elég lightos... de hallgatható 😊
Cypress hill rulez!!!!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
bassza + , senki se szereti a cypress-t ? milyen népség vagytok ti ?
CYpres hill 4ever...
mé mit halgattok ti ?
BRITNIT ? VAGY MI A f*szt ?
CYPRESS HILL 4EVERRRRRRRRR
CYpres hill 4ever...
mé mit halgattok ti ?
BRITNIT ? VAGY MI A f*szt ?
CYPRESS HILL 4EVERRRRRRRRR
1értek!
Tequila Sunrise
Tequila Sunrise