IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem bír magával.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"De maga weboldaluk is érdekes és érthetetlen számomra." = "hogy szarul látom a képernyőt"
Akkor nem a weboldal a szar
"Eltér az egyben levő és a kettő külön külön műszaki tartalma...?" = "Az az lenne, ha nem érteném a jelentést."
Ezekszerint nem érted a jelentését a weboldalon leirtaknak,
A weboldal szintén részletesen leirja, hogy mit tartalmaz nem csak szöveggel képpel ábrákkal ,hogy melyik mit tartalmaz
"A kép alapján tök ugyanazt kapom, de mégis más az ár."
A kép igen, de a műszaki tartalom nem és ez is le van irva és külön menuben részletezve is van. Nem kép alapján kell vásárolni, hanem elolvasni a részleteket, hogy mi micsoda és akkor kiderülne, hogy mi miért anyni. Az eggyiken ott van az MFSSB a többin nincs, ezért drágább, mert az force senzoros
Hogy akarnád felprogramozni akkor ha a leirást a konfigrol nem érted , hogy mi a különbség akkor majd ,hogy akarsz macrokat beállitnai ugyan ahhoz a gombhoz ?
Az OFF-ra meg csak anynit, hogy beragadt a lemez? DE azota se tudod, hogy miért mondtam vagy , hogy képzeltem el a megvalositást és abban is kétségeim van, hogy tudod, hogy moi a raytraceing.Csodálom a torrenteset nem hoztat fel ,azis pont ez a kategoria, hogy hallottál egy számodra fura vagy egyedi dolgot és nem érted ,hogy más hogy gondolta, DE inkább lehulyézed, meg felhánytorgatsz dolgokat, csak hogy eltereld azt, hogy neked meg még annyi fogalmad sincs a dolgokrol, hogy legalább ötletelj rola.DE magadnak is fáj bevallani.
Az, hogy a három egymás mellé rakott és szerkesztett képen sem látszik rendesen difi, mert annyira kicsi az alfabetikus eltérés az szerintem az oldal hibája, hogy hogy nincs rajta egy normális összehasonlítási opció. Mert máshol van, amikor terméket hasonlítasz össze.
OFF
Amúgy roppantul idegesítő, hogy BÁRHOL botlok beléd tolod ezt az okoskodást. Amikor meg közlik veled, hogy mi a valóság, akkor besértődsz. A műszaki analfabetizmusra inkább tőled tudnék példát hozni. Elég sokat. De elég lesz kettő is.
A ray tracing megoldás használó radar modellezéstől kezdve, a "Szu-22 kabin mögött az nem dispenser, hanem színes jelzőrakéta szövegig, amivel különféle meghibásodást jeleznek" idézetig. Mindkettőnél jót röhögtünk, mármint azok akik tudták, hogy mennyire bugyuta sorok volt.
Na ez a műszaki analfabetizmus. Az utóbbit nemtom kitől hallottad, de hogy átment a szűrőn ekkora marhaság és még képes voltál ezt modellezés tanácsként leírni, hogy az erre jó. Hát, ott pislogtam nagyokat.
ON
Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.01.24. 06:42:31
Nehéz dönteni, mert ha nem csak F-16-tal repülök akkor a kitérítéses jobb.
Meg jelenegi asztalon nem nagyon tudom lefogatni.
Nem bírsz magaddal. Sehol...
DE látszik, hogy menynire analfabéta vagy ilyen műszaki téren ,de influenszerkedve meg akarod mondani mindenkinek, hogy miről mit gondoljon, de egy webshop ajánlatain nem tudsz kiigazodni.
Ott vannak, oldalt, hogy ezen a hotason belül, is választható, a 10 éves kiadás, az alap kiadás, akkor a Force senzoros verzio, a sima rugos kiadás, a sima F16 markolat vagy az extra gombos EX verzio. vagy a shaker kit az nem csinál mást mint egy kamu Force feadbacket csinál vagyis rázza a botot és nem lesz tőle oldalkormányod mint az X52-n, hogy csavargathatnád.Arra is van külön készlet, de az nem a shaker kit.Hanem a Joystick Z-Axis module 80 dollárért. Meg akkor még a CAM modulok is , hogy milyen karakterisztikával akarod használni a joyt, mennyire legyen erős és progressziv a profil.
A Pedálok is azért ennyi, mert a legtöbb már fémböl van csapágyazva hall szenzorral, örök élet+1 nap kb. és azért ennyi ,mert lehet hozzá venni még hidraulikus csillapitót is, hogy legyen ellenállása ,ne csak egy darab vasat rugdoss.
DE ugyan ezek elmondhatóak, a gázkarra is, ott is az alapot is megveheted külön és az F15 és az F15EX markolatot is ráteheted, meg az F16os markolatot a raillel .
DE hogyha ezeket nem tudod elolvasni az oldalrol, akkor hogy akarsz utána bármit is kezdeni a beállitással ha már ez megakaszt , hogy kiválaszd melyik mire valo.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A force sensor azért jó, mert nincs késés a bot kitérítéssel, pl. jobbról balra átvinni kb instant, "Csak rágondolsz és a gép már csinálja is." ahogy a pilóták mondják. És nagyon szeretik is elmondások alapján. Meg ilyen mellékes dolgok, hogy pl a pici F-16 kabinban nem kell akkora hely neki, mintha hagyományos módon mozogna.
Én is próbáltam párszor ismerősnél, egy időben szemeztem is X65 el, és ha nem repkednék ww2 gépekkel, valszeg olyat vennék én is. De ww2 gépekhez nagyon idegen, oda nagyon kell a normálisan mozgó bot.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Viszont még mindig nem tiszta, hogy ha vennék új cuccot, akkor a két lenti opció azonos?
Ha két darabban ugyanaz, mint az egy darabban, akkor miért a gigantikus árdifi?
www.pumaszallas.hu
De maga weboldaluk is érdekes és érthetetlen számomra.
Ez így most 750 USD.
Ha meg darabonként nézem meg, akkor...
Joy és base 230 USD
Throttle, 330 USD
Eltér az egyben levő és a kettő külön külön műszaki tartalma...?
Csak mert az egyiknél az ár 750, a másiknál meg 560.
A kép alapján tök ugyanazt kapom, de mégis más az ár.
Vagy, ha kell valami az komplett HOTAS-hoz, akkor mi az? Mert nem derül ki.
Mert ez alapján én nem merem egyelőre megvenni külön külön. Az úgy komplett? A Shaker kitet venném még, mert akkor a ruddert lényegében arról kéne kezelnem trimmelésként. Mert, hogy én 300 dodóért nem veszek pedált, az ziher.

Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.01.23. 13:32:25
Ha a hotasokhoz adnának ruddert is, akkor biztos lehetsz benne, hogy annyival drágábbak is lennének. Így legalább pedált csak az vesz akinek kell. Szerintem a Winwing, Virpil vagy VKB féle megoldások, hogy mindent külön legózol össze, szerintem ez a legjobb és hosszabb távon, ha valamit cserélni akarsz, akkor a legolcsóbb is.
www.pumaszallas.hu
Rudderem 2018 óta az MFG Crosswind, ami egy qrva jó cucc :)
Nem volt olcsó, de 7 év után is ugyan oylan precíz, mint amikor megvettem.
Szerintem ma a piacon kapható egyik legjobb cucc a winwingé. Abszolút megéri az árát
Nekem édesapám ment el 5 évvel ezelőtt, azt hittem kemény gyerek vagyok de teljesen padlóra küldött. Azóta kicsit megváltozott a világról alkotott véleményem.
Csak azért kérdeztem a Winwinget, mert nemrég én is beszereztem egyet, olvastam hogy dicsérted, gondoltam nagy baj nem lehet. Egy álom az előző joyomhoz képest.
Hát.. 2023-ban "kicsit" megzuhantam, amikor 40 év házasság után teljesen váratlanul elhunyt a feleségem.
Nem nagyon volt kedvem sem repkedni se semmi mást csinálni.
Most kezdem összevakarni magam, de nem egyszerű.
A winwing qrva jó. Kicsit tartottam tőle, hogy valami kínai szr lesz, de semmi ilyesmiről nincs szó, klassz, massziv cucc :)
Azért nem vártam és azért vettem meg "előre", mert úgy gondoltam, hogy egy kis támogatás jó a fejlesztőknek is. A tanulópénz is erre vonatkozik nem pedig arra, hogy bárki becsalt volva bárhová.
Azt, hogy feloszlott-e a TFS vagy nem, azt nem tudom. Azt viszont tudom, hogy 2019 óta jön a VR. Hatodik éve #90104 .
Ami a VR miatti vásárlást illeti, mindenhol és mindenkinek azt írtam én is, hogy várja meg míg lesz VR. Az ingyenes lesz, és egyébként járni fog az alapjátékhoz is, nem kell hozzá Tobruk. Nem is értem milyen "tanulópénzről" beszélsz, mintha valaki a VR ígéretével belecsalt volna, hogy vedd meg a Tobrukot? :(
www.pumaszallas.hu
Azóta sem történt semmi ezen a téren - tanulópénz volt.
Úgy gondolom a VR-ből már nem lesz semmi - az utolsó 30 napban például 78 volt az átlagos játékosszám.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2025.01.17. 17:28:27
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2025.01.16. 11:11:11
Si vis pacem, para bellum
Szívesen leporolnám a CLOD-ot és megvenném a Tobrukot is, de a VR-ről nem szívesen lépnék vissza IR Tracker-re. VR mod elérhető már vagy van valami halvány esélye, hogy lesz egyáltalán?
Utoljára szerkesztette: repvez, 2024.11.01. 17:50:01
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2024.07.02. 20:05:12
GOOBY, pls
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.