Gyorsabb lett az SG?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húú de gyors

★★★★★

Pheaper
-.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

miért régen volt SG

fester225

Laalee
törölj kukikat meg tempet

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Serpa
ha belépek a BIA topicba, akkor történik ez --> #176
ha máshova lépek, akkor nem.

Serpa
másssal nincs gond.

St
válts internet szolgáltatót
Serpa
nekem ma nem tölti be az sg -s képeket + nick logokat.

Gabesz amd64
Mitõl lett volna gyorsabb?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

mikike
ma többször elment

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Nekem nem lassult..
Punkerwork
nekem most lassult, nektek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
szívtam már Intel szerver lappal is szal tudom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
régikernel?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mike
én az ukrán haverjaimat hozom, sazl, nincs esélyetek 😄

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ha vihetem a procilábakat is, akkor megegyeztünk. <#vigyor2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

St
hm, most olvasom, hogy a 2.6.x-es kernelsorozatoknak van egy bugja ami befagyasztja a többprocis opteron rendszereket. mások is tapasztaltak hasonlót. éljen
Mike
enyém meg ami bennevan 😊))

Mike
most határozpttan gyorsabb

St
ok, majd szólok, ha lemondtam végleg róla 😊
Dzsini
akkor holnap menjek érte? csak hogy ne kelljen túl sokáig nézned... 😉

Garfield: osztozzunk? tied a ház meg a táp 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
nekem is az ICE... igaz kicsit kisebb procit 😊

St
ventillátorra nincs gond, az alaplapon be lehet állítani, hogy csökkentett fordulatszámmal menjen. egyébként 750 grammos gyári vörösréz hûtõborda van rajta, venti nélküli is úgy 45-46 fokon tartja a procit
Dzsini
komolyan szívesen megszabadítalak tõle 😊 ígérem a sok ventilátor zúgására se fogok panaszkodni :o)

Õõõ, nekem is van egy felesleges szemetesem, ha esetleg kellene a kidobáshoz. <#ravasz1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

St
höhö 😊
St
itt a belseje, lehet leköpni a monitort 😊

Dzsini
figyi felajánlhatok egy nagyon kellemes szemétkukát? házhoz viszem (gyorsan megyek elvira.hu-t böngészni...)

St
mind1, kivágom a szemétbe és veszek helyette egy xeont és elkezdem az amd-t fikázni 😊
Dzsini
sokat tud segíteni egy mikrohullámú sütõ 😉 nem hagy látható nyomot...

komolyan beszélve nehéz ügy...

St
a gari az olyan dolog, hogy visszaviszem a boltosnak aztán gondolkozik rajta, hogy jó-e vagy rossz. lefuttat egy memtesztet és azt mondja semmi baja...
Dzsini
gari?

mikike
megtudhatjuk mi volt a hiba?

St
"távolról" anyázok, de ezt ma délben már nagyon durván tettem... <#duma>
St
ez a topic nem AMD vs Intel hitvitáról szól.

Az opteron szerverekbe (is) szánt processzor, az alaplap meg szerveralaplap. A táp se túl szar, chieftech, potom 22 rugóért.

Loál János
Pont akkor.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Mikor éppen megy 😊
Loál János
Mintha a 40k-s topikokban gyorsabb lenne a témán belüli keresés.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punkerwork
vagy Vargáné 😊

Táp gond lesz! Biztos codegen 😄
Punkerwork
+ AMD 😊

MSI alaplap... 😊
tomsolo
sztem meg alaplap lesz inkább...

rossz kondik szokták ilyen kedvesen mulatni az idõt...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

mikike
biztos memóriahiba
(legalábbis ezt szokták mondani)

Punkerwork
az tuti hogy szentségel 😊

Kandurex
Amúgy St most ot ügykezel a gép mellett? vagy csak szentséggel otthon?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ühüm, hát ez nem kerül 400k *-ba, de gondolom a háttértárak még odarakják magukat.

#135: Ez így modern, van benne bizonytalansági tényezõ modulátor is 😄 Ennyi pénzé 😊

Dzsini

Punkerwork
csak félóránként megfagy.....

Kandurex
Fél milla? Az korrekt masina lehet.

Oldal 1 / 4Következő →