Hangos a gépem!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát most erre mit mondjak
érdekes, hogy saját magaddal szemben ez a hiány nem tűnik fel
érdekes, hogy saját magaddal szemben ez a hiány nem tűnik fel
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Ha magadtól nem jösz rá bizonyos morális dolgokra és a szüleid sem fordítottak figyelmet arra, hogy a fiukból normális ember váljék, hát nekem mennyi eselyem arra, hogy egy kis észt verjek beléd? Gyakorlatilag nulla. Érezd magad jól.
Seagate? Az igazi Maxtor Maxtor vinyok is eszmeletlen hallkak. Es igenis nem tetszik, hogy itt zsidozol.
megbántódtál?
minden ami benne van
mik is ezek
a forgó izék, ventillátorok, már ezek is zúgnak
de főleg ahogy a winyó kerreg
de a HW hozó emberem azt ígérte (mondtam neki én is a Maxtor 5400-ast), hogy ez a Seagate winyó nem halk lesz, hanem nem lesz hangja...
tökre várom
de egy ilyen lábmelegítő cuccos is jó lenne
minden ami benne van
mik is ezek
a forgó izék, ventillátorok, már ezek is zúgnak
de főleg ahogy a winyó kerreg
de a HW hozó emberem azt ígérte (mondtam neki én is a Maxtor 5400-ast), hogy ez a Seagate winyó nem halk lesz, hanem nem lesz hangja...
tökre várom
de egy ilyen lábmelegítő cuccos is jó lenne
Attól hogy nálad - feltételezésed szerint - gazdagabb vagyok, még nem kellene lezsidózni.
Neked amúgy mi hangos a gépedben?
Neked amúgy mi hangos a gépedben?
nálam biztos gazdagabb vagy akkor is
bár nőkre nem kell költenem, igaz állásom sincs
amúgy azért is jobb lenne a vízhűtés, mert megcsinálhatnák, hogy olyan legyen mint egy zsámoly és akkor este rárakhatnád a talpad és melegítené
na ha nyerek a lottón a P5-ösömbe berakatom
bár nőkre nem kell költenem, igaz állásom sincs
amúgy azért is jobb lenne a vízhűtés, mert megcsinálhatnák, hogy olyan legyen mint egy zsámoly és akkor este rárakhatnád a talpad és melegítené
na ha nyerek a lottón a P5-ösömbe berakatom
1500ból viszont kijön 1 liter tömény, igaz az csak egy estére jó, de hatásos.
5 db bútorlap összecsavarozva, belülre 2 centis nikecell ragasztva, elölhátul kis lyukak, az egész ráhúzva a gépre, a gép pedig padlószőnyegen. Kijön 1500 forintból. Opcionálisan: 6 Volton forgó tápventi hátra beépítva, befele fordítva. Yoccakát.
Tudod ki a zsidó! Csak én nem rohanok bele a nagy Thunderbird meg DDR lap őrületbe, hanem megvárom még nem kell akkora hűtő a nagy procinak.
A táp 300-as és 6000 HUF volt. A WBK68 5000. A 2 vinyó közül az egyik másfél éves és egyik sem 7200-es. Mi ezen a gazdagság?
A táp 300-as és 6000 HUF volt. A WBK68 5000. A 2 vinyó közül az egyik másfél éves és egyik sem 7200-es. Mi ezen a gazdagság?
de az meg 20 rugó akkor már pneeltől kéne kölcsönkérnem de úgyse adna
amúgy igazából vízhűtést szeretnék, mert akkor azt radiátor helyett is be lehetne nyomni
főleg ha én is AMDvel nyomulnék baró lenne télen itt bent a szauna
főleg ha én is AMDvel nyomulnék baró lenne télen itt bent a szauna
Nekem meg halk a gépem. Fordulatszabályzós tápventi, ami annyit pörög, amennyi a hűtéshez kell (keveset), WBK68-as hűtő (halk) és 2 halálcsendes Maxtor 5400-as vinyó. Plusz kártyahűtők, de azt sosem hallani. :-PPPP
én se költök
nem töltök:-)
nem töltök:-)
nekem is hangos
főleg éjjel
bár takaró alól tölt le, de így is kerreg...
elöszőr csak szivacsot akartam ragasztani a belsejébe, mint ami a hangfalakban is van, de nem kaptam ilyet
de egy srác ígért hallhatatlan tápot (Codegen), ventillátort (Intel) és winyót (SeaGate Barracuda)
valami olajban fut és nem lehet hallani
ez 2+12+40ből csak kijön
sokallom de szeretnék már aludni is éjjel
főleg éjjel
bár takaró alól tölt le, de így is kerreg...
elöszőr csak szivacsot akartam ragasztani a belsejébe, mint ami a hangfalakban is van, de nem kaptam ilyet
de egy srác ígért hallhatatlan tápot (Codegen), ventillátort (Intel) és winyót (SeaGate Barracuda)
valami olajban fut és nem lehet hallani
ez 2+12+40ből csak kijön
sokallom de szeretnék már aludni is éjjel
Szétszeded a tápot kiveszed belőle a ventit lezárod hermetikusan s teleöntöd metanollal vagy olajjal és kész a hangnélküli tápod:-)

Valami olajkompresszoros őrület, sajnos nem vagyok a téma mestere 

Nem vicc... van ilyen...
Persze... vegyél folyadékhűtött tápot 

Ha zenétírok, mikrofonozok, vagy ha csak simán mp3-akat hallgatok baromira zavar, hogy a gépemnek nagyon-nagy hangja van. Ez mondjuk nem csoda, hiszen egy eléggé öreg toronymechanika. Haverok tanácsára a táp ventilátor rácsát megtisztítottam fültisztító pálcával (rá is fért, nem is tudom, hogy tudta eddig kifújni a levegőt), meg a processzor ventilátorba csöpögtettem egy csepp olajat amitől azóta szebben pörög, de a tápot nem akartam szétszedni ezért a gépem ugyanolyan hangos.
Van valami ötletetek, hogyan lehetne halkabbá tenni?
Gerzson
Van valami ötletetek, hogyan lehetne halkabbá tenni?
Gerzson
← ElőzőOldal 2 / 2