Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta sem vittem végig, de most már teljesen elegem lett hogy 4gb helyet foglal a vinyon szóval újra kezdtem és most már tényleg végig viszem.
Amire még emlékszem.
Harcosnak str és vit kell aztán speed és dex
Samunak meg dex és speed aztán str és int + vit, fura hogy nem kell sen, lehet rossz a sorrend? mármint ha sok instant killt akarok akkor pontosabban kéne ütnie, na mindegy.
Rangernek meg 3 senses 2 dex és 1 str nem kell sok és fent van sas szem modeban, ha a senses fent van maxon lehet tölteni speed + vit.
Gadgeteer azért ö és nem bart mert megfogod az hogy képes készíteni tárgyakat, bár mondjuk bart meg képes altatni, 2x sen + dex + speed aztán vit + int
Mage egyszerű csak int és vit és speed aztán 3 szinttel később piety és senses, na de miért is senses egy magenek? leteszteltem úgy hogy nagy volt a különbség senses-ben, és nagy volt a sebzés különbség statisztikában. volt olyan magas sensesben hogy 3 kör alatt 3 szörnyet ölt meg, az alacsonynál a legjobb 4 kör volt.
Fire az biztos, aztán water és talán earth, azért mert webre kevesebb a resist mob mint a sleepre, és jobb mert segíti a pontosabb célzást, és lv4 en van egy kemény sebző skill.
És végül bishop faerie, nem értem miért mindenki ezt a fajt ajánlja de oké legyen ez, főleg segítőként akarom ezt a kasztot, nem akarom sebzésre használni, tápolja a partyt és gyengítse az ellenfelet, és gátolja a támadást.
Szóval Water + Divine és persze kizárólag divinity iskolában, aszem ennyi elég neki, bár talán ez így nem elég, hisz bármit megtanulhat.
Lenne egy kérdésem, láttam egy solo partys videót, és ara gondoltam hogy bizonyára úgy fejlesztette magát hogy egyesével ölte meg minden mobot és így sikerült nagy stat bonust szereznie
Ha így ölném meg minden mobot, mármint van egy hármas mobom és megölne egyet és elfutna hogy megszakadjon a meccs, így menyit érhetek el a hatos partyban? megéri?
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.09.07. 18:55:58
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
http://www.gog.com/game/wizardry_8
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tehát a harcos típusoknál, fighter, samurai, ninja kell az erõ, fighternél vitality, samurainál speed, ninjánál sense a dupla kezes throwing critikal miatt
a samurainak elég úgy 6-9 mentalra terror miatt, másra nem kell, ninjánál earth ra és air re 6-9 itching skin, poison, és nem kell fejleszteni csak addig a wizardryt ill alchemyt nekik, amíg az ezeket meg nem kapják
indíts lovagot ahogy mondtam törpébõl,egybõl nevezd át papnak, és úgy 10. szintem vissza lovagnak hogy addigra tudjon varázsolgatni és majd verekedni is meg jó páncélokat felvenni. neki úgy a jó, hogyha az elején feltolod a divinityt, de mivel a túz reálmon kívül is van egy csomó jó papi varázslat, íyg azokat is told fel 10-ig hogy 2-3as szinten ott is tudjön sütögetni belõle ne rontsa el
a varázslót indítsd úgy, hogy írd ki hogy mennyi követelmény van a tulajdonságoknál a bishopnak, hogy késõbb ne legyen ezzel gond. aztán indísdt az elfet mágusként, 5-6 szintig ott marad és kizárólag wizardryt és fire magét és water magét fejlesztesz neki. aztán mehet bishopnak, adsz neki kevés divinityt hogy tudjun papi cuccokat is, továbbra is tolod a wizardryt és a fire magét a fireball addigra megvan, és talán az iceball is, jó nagyon még a levegõ, de mivel erõsítetted a divinitit is lesz ott magic missile
nem érdemes szerintem alchemyt és psionicot fejleszteni neki, mert úgyse lesz rá elég pont. levegõ és föld elemeknél ott lesz a ninjád és a papod, mentálnál is a papod
mire ide eljutsz, tehát kiirtod arnikát és kifosztod teljesen, a bankot is nyugodtan ki lehet rabolni !
addigra belejössz
az igazi kaland a northern wildernessnél kezdõdik az umpaniknál
remélem tudtam segítenmi az induláshoz
a má
szal mire töltsek és mire ne, mondjuk a 10 szintig.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Egyébként ha az attribútumok alatt astrenghtet, a dexterityt és társait érted, akkor azokat természetesen nem lehet mind erõltetni, a magic realmokat (pl. earth magic) viszont egyenesen muszáj. Ez utóbbiak fejlõdnek a használattól is, erre kell építeni.
igen, a csapat nagyon fontos, az enyém soXXXX próbálkozás után a következõ :
lizardman fighter - str,vit,dex
dracon samurai - str,speed, dex/vit (elég neki a terror mint varázs)
hobbit ninja - str, senses, dex/vit elsõ szint ninja, utána pár szint alchemist hogy legyenek jó varázslatai (blinding flash, itching skin)
human bard nõ !- str, vit, késõbb lesz belõle ranger ha megvan a giant sword, addig zenélget
elf mage - úgy 8 szint után pár szint bishop hogy legyen pár jó papi varázslata is, azttán késõbb vissza mágussá mert kevesebbõl lép szintet
dwarf priest - lordként kezd, utána második szinttõl úgy 8-10ig pap hogy gyorsan fejlõdjön a varázslata, utána lehet harcra is fejleszteni lordként
tolvajt nem érdemes külön indítani, mert arnika elõtt csatlakozik myles, és teljesen jó karakter harcban és zárnyitásban is
+ a valkyrie VI domina, aki jó harcos, meg is van a csapat, nem nagyon kell mást felvenni csak ha egyes helyszínekre valaki nem jön velünk, és pótoli ideiglenesen a hiányt
a csapatból a samurai pótolható egy másik lizardman fighterrel, de akkor bukod az egzotikus cuccokat, mert a savköpetet, ami egész jópofa dolog
elõnye nincs, cxsak legalább nem egyformák a karik
Kisebb vagy nagyobb hibát követem el, azt hittem hogy magenek és bishopnak minden attributeját lehet fejleszteni, de itt 10 szintnél rájöttem nem volt jó ötlet mindet fejleszteni.
Régebben felöltöttem a képeket, itt megtudod a teljes csapatot nézni.
http://imageshack.us/g/1/10315613/
Hogy kellett volna fejlesztenem a csapatot?
Gondolom csak az attributeal van a gond, de ha nem akkor nyugodtan abban is adj tanácsot.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
a wiz5 kb így nézett ki, dejavu-m van 😊
Az utolsó verzió az 1.1, elvben dolgoztak/nak egy 1.2-es verzión is.
Más infót nem láttam, véletlenül tévedtem be ide a topikba, anno a Wiz7 nagy kedvencem volt, bár sose jutottam messzire vele 😊
Meg kéne nézni a Wiz8-at 😊
...es vege is 😊
ez 1 rpg, többnyire olvasnia kell 😊 és az angol lesz nem magyar.
1 kis infó, mikor az indításra kikeltek, és bejön hogy connect, várnotok kell egy kicsit, ma nekem 5 perc volt, tegnap 10.
viszont úgy kurva nehéz lesz az elején
es koszonom a gyors reagalast.
(mostanaban egyre tobben veszik elo az old gamekat,,,hiaba,,,graf ide/oda...de ezek tartalommal is birtak😊
gyertek ebbe a topicba, vonjuk össze mert kevesen vagyunk érdeklõdõk :
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333386124
A pihenés valóban hasznos, de módjával, városokban nyugisabb utcákban vagy épületekben érdemes megszállni, de a vadonban is találhatók épületek vagy barlangok, melyek már egyszeri kipucolás után biztonságosak, szóval jól van ez kitalálva. A biztonság kedvéért azért érdemes úgy helyezkedni, hogy rajtaütés esetén, ne varázshasználók alkossák az elsõ sort, a közelharcosok pedig a másodikat. Még annyit tennék hozzá, hogy az alkímiában járatoshoz érdemes alapanyagokat pakolni, hogy italokat fõzögessen amíg megy a pihenés, míg egy bárd jelenléte duplázza a táborozás alatti regenerálódást. Mindenesetre ha már megpihen az ember, pláne rizikósabb helyen, érdemes elsütni egy Shadow Houndot. Részemrõl szinte minden tartós boostot folyamatosan a partyn szoktam tartani (ha 5 percenként ledõlsz, akkor ezek hamarabb kiemrülnek), nem kerülnek sok manába, keveset pihenek, italt alig fogyasztok, de be lehet osztani az erõt. Nálam például a mágusnál van a Staff of Doom 😊
gondoltam leírom hogy állók karakterben 😊
Mook Fighter lv7
Str=87 Int=50 Pie=25 Vit=82 Dex=55 Speed=42 Senses=55
Human sam lv6
Str=50 Int=55 Pie=45 Vit=56 Dex=77 Speed=77 Senses=45
Mook Ranger lv6
Str=50 Int=50 Pie=25 Vit=50 Dex=84 Speed=47 Senses=84
Hobbit gadgeteer lv7
Str=45 Int=55 Pie=30 Vit=55 Dex=88 Speed=50 Senses=88
Faerie Bishop lv6, a csillaggal jelölt spelleket könyvel tanultam meg, szal jelenleg ha lvl up lesz akkor +7 skill tudnák tanulni 😊.
Str=25 Int=79 Pie=79 Vit=30 Dex=55 Speed=67 Senses=55
Spell:Light* + Stamina* + Mind Stab + Divine Trap* + Bless* + Heal wounds
Elf Mage lv6 és épp most lépet szintet csak még nem töltöttem neki semmit, mert elõtte megakarom nézni milyen könyvet tudok megvenni vagy szerezni neki, és van +4 spell tanulási lehetõségem 😊
Str=35 Int=88 Pie=79 Vit=48 Dex=55 Speed=45 Senses=45
Spell:Energy Blast + FireBall + Frost + Freeze Flesh
Ha már irók a topikba kérdezek is 😊
ismerem ezt a weblapon, és megnéztem arnikában mindkét npc, és szomorúan látom hogy pár sbt nem tudom megvenni braffitnél és annanál, miért van igy? talán rossz a lista?