Draft
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melliket? Mert kettő van ám. Egy MIX és egy SHORT.
Most is a LONG-ot hallgatom mp3-ba(7.22).
Megbeszélhetjük mélben.
Most is a LONG-ot hallgatom mp3-ba(7.22).
Megbeszélhetjük mélben.
Na, asszem nálam nagyobb DRAFT-ost nehéz találni, bár tuti, hogy van. A videoclip már tavaly december elején megvolt.Mp3-ban csak februárban lett meg, de három féle verzió is van belőle. 😊)) Nagyon cool ez a szám, ami úgy tudom, hogy feldolgozás.
vcdhelp.com
nem tudjátok miért nem lehet a honlapjukon semmit sem csinálni (www.draft.hu)?
Csak 1 flash van rajta
Csak 1 flash van rajta
Nekem is nagyon bejön!
YEZy: nekem is kellene...
YEZy: nekem is kellene...
"2000 év" és "Palma de O.K" RuLeZ!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ja, és Sterbinszky Károly zenés előadóművész elmehetne hozzájuk tippekért, hogyan kell egyéni hangzású trance stílusú számokat csinálni...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Basszus, valami állat ez az album: nem is hittem volna, hogy magyar együttes képes ilyen eszméletlen jó anyagot csinálni. Bár anno a Unique egy ugyanilyen hatalmas meglepetés volt számomra.
tele van jó zenékkel, csak nehogy vmelyik hülye vagy az uw letörölje!
wow!
kössz!!
kössz!!
Tökmindegy. Attól még qrva jó.
Engem is érdekelne bármi (maxi, album, stb.) az együttestől.
Engem is érdekelne bármi (maxi, album, stb.) az együttestől.
Felvilágosítanálak kedves barátom hogy a Draft nem egy "new 1üttes"..A dombok felett című track már olyan régi hogy szakálla van.És most nem hónapokra gondolok!
www.audiogalaxy.com Fenn van 3 verzió...Nagyon zsír a zene..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Van egy new magyar Draft nevű 1üttes.
Nem tudjátok honnan lehetne tőlük számokat letölteni? (pl Dombok felett)
thx
Nem tudjátok honnan lehetne tőlük számokat letölteni? (pl Dombok felett)
thx
← ElőzőOldal 2 / 2