Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most érdemes nézni Tv2-t :DDDDD

Engem is csaptak már gyomorszájon és rajtam látszott is, hogy nem tudom folytatni, mert egy ideig fetrengtem :DD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sajnos ezt csak azok érhetik akik télleg boxolnak vagy valami ésmár átélték mien is.. mig énse boxoltam addig mikor ment a meccs és már elvoltak fáradva nemütötték egymást nemértettem hogylehet ebbe elfáradni.. miután átéltem megváltozott a véleményem... és az az ütés ha csak hozzáér és pont ógy találja el akkoris oat eredményez amitõl nemtudja folytatni.. példa. én egyszer szórakoztam egy haverommal és épphogy hozzáértem ugyeltaláltam szegényt hogy nemkapott levegõt.. :D

Landren
Hát ez szánalmas volt... Többet nem kell amcsiba boxolnia... Várhatott volna még egy picit a felkeléssel, aztán ha ki is kap legalább verethette volna magát még ennyi pénzért. Nem akarom bántani, van elég baja szegénynek, de az akkor is vicc volt. Fõleg miután gyakorlatilag box nélkül kapott ki. Nem vártam, hogy gyõzni fog, de bíztam benne, hogy legalább egy jó boxot láthatok.
Kiváncsi vagyok a TV2 mit fog adni az 1 órás mûsoridõben. LOL Vagy inkább mégsem...

sose nyomd fullba a kretént

Egyet értek veletek, de a szememben akkor is többet ért volna ha azt mondja mehet és utána kap egy pár maflást még és úgy kap ki. videóból nem jött le, hogy nem tudott volna két lábra állni. Szvsz.

[Jakuza]
Hat en VB cim merkozesen meg nem nagyon lattam olyat, hogy az ellenfel elso test utesere barki is lement volna.
Ez tok rohej volt.
Nem veletlenul futyultek ki a nezok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MrSpock
Sajnos ha jól eltalálnak bordán,vagy akár gyomorban,az szinte egyenlõ a k.o.-val.
Nincs levegõ,beszúr,gondolom már éreztétek..elszáll az erõ hirtelen.
Így nemlehet folytatni,mert akkor kap még párat fejre is.
Jani érezte ezt igazán,pedig biztosan szerette volna,de sajnos,ha nincs oxigén,akkor nincsmittenni.
Sajnálom,mert szimpi volt.Sajnos itt látszik,hogy az igazán a nagyfalatok megfekszik a fiaink gyomrát.
És eddig õ volt az egyetlen aki idáig eljutott,hogy egy neves bunyóssal meccseljen.Ígyalakult,a közönség elég csalódott volt,hoszabbra számítottak.

Go Jeff Go!!!!

Punker
ha nem fekszik le és szétvereti magát az sokkal többet hozott volna neki, nem nagyon volt esélye nyerni de ha 4-5 menetet kibírt volna az nagyon dobott volna rajta, így megy a süllyesztõbe :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

fifi
ha nem tudod, ne is dobálózz azzal, hogy folytatás így-úgy.
biztos megvolt az oka arra, hogy nem folytatta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Erre nem tudok mit mondani. Nem tudom mennyire fájhatott neki, de valahogy azért talán lehetett volna folytatni, még ha az elsõ menetben csak menekül is. Ez így szánalmasra sikeredett sajna.

Hi! Barrios Janit körübelül 45 másodpercnél kiütötte :( , Sokak szerint ez csak szerencse.. ti mit gondoltok?
A video megtekinthetõ itt:

Jorge Barrios vs Nagy János (LQ) - AVI 19MB

hali
40millat megert neki hogy lefekudt :)

www.napisajto.hu

Dying Soul
Érdekes "meccs" volt..a profibox.hu-n azt írták, hogy bordára kapott..hát én ugyan nem néztem meg lelassítva, de úgy elsõre nekem nagyon lengõbordának tûnt az a borda..lehet jól bevágott tüdõre. ( <---- már ha ez lehetséges)

nem is értem, hogy lehet ilyen brutálisat ütni testre...

vagy Jani nem volt bemelegedve, vagy nagyon kielemezték, hogy ott a gyenge pontja...

Gondolom az RTL Klubosok, most röhögnek a markukba, mert ha Jani nyer, akkor az KO lett volna a TV2-tõl:)

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
azért az 1 perccért kár lett volna fenn maradni, várható volt hogy kikap de hogy így :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

banok
kár, hogy nem adják élõben a Csontörõ meccset... <#whatever>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hykao
Nem! Ma Megasztár lesz, meg Szombat esti láz! :)))
Amúgy Eurosporton lesz 21-kor box, éjfél körül meg Pride FC végre!!!
Punker
ma lesz box mecs?

Punker
hogy merték azt a nõt kiállítani? a német kiscsaj megette reggelire :)

hykao
Én igen. :)
Punker
ma nézitek?

fm
csak a fénykép alapján,vagy láttad "élõben" is?

STREEX
Ezt a kamu sérülést...Minek ment ez boxolónak?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Amse
na ez meg futóversenyre jött...<#szomoru2>

DanielT
Úristen hogy néz ki...
Amse
18-as karika kéne :)

Punker
ááááá a magyar csajszi mocskosul vérzik.

Punker
milyen meccsek lesznek? van valami tét is?

hykao
Most kapcsoltam oda.
Punker
nézitek?

szép volt Madár!
Istencsászár
no, néztétek? Nagyon keményvolt gyönyörû kiütés Erdeitõl<#worship><#worship>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

õ volt a király annak idején, ez nem is lehet kérdés. abba kellett volna hagynia a csúcson a vasmiskának....<#boxer>

Hatton
Hy

Én nagyon sajnálom Tysont!!

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

MrSpock
Illetve a 7.-mentben lett vége.Ime a bizonyíték.

Go Jeff Go!!!!

DONGUBA
KOMOLY???HONNAN TUDOD?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MrSpock
Tyson a 6.menetben padlózott!

Go Jeff Go!!!!

DONGUBA
nem tudja valaki mi lett a tyson meccs?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ramore
Universum vereséget mindíg szívesen látok!!! :D

Mario Veit egy lúzer! Muhahhaa! Remélem a kövér madarat (Erdei Pacal) is megzabálhatja elöbb-utóbb Calzaghe! Volt már róla szó.
bigapó
:DDD popcica LOL

ilyen a nõi amatõr(!) box

The Matrix has you...

hykao
Hát azért ezt bevallom õszintén: végigröhögtem... :))) ...és, hogy 4.5 perc alatt, hogy elfáradt a popcica...lol...
STREEX
A csajok is nagyon jók voltak most.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

hykao
az elsõ sem volt olyan rossz szerintem...csak azon gyengusabb madarak voltak...
bigapó
én az elsõ sztárbox-ra gondoltam vagy te is? ez most jobbnak tûnik

The Matrix has you...

hykao
én nem szurkolok különösebben senkinek...csak szórakozom...
hykao
láttam az elsõt is...csak azt írtam, hogy elõtte azt hittem, hogy...de aztán láttam, hogy komoly...Kozsó is egész jó volt... :)
bigapó
az elsõben fehér párti voltam, a 2. pedig rékasinak állt, de ez utóbbit benéztem

The Matrix has you...

STREEX
Ti kinek szurkoltatok az elsõ és második fordulóban?

bigapó
nem láttad az elsõt? ezek véresen komolyan veszik. az elõbb rékasi olyat kapott, hogy kettõig nem bírt volna elszámolni

The Matrix has you...

hykao
jah...egész jó sztem...amikor ez elsõt beharangozták, azt hittem valami nagyon nagy kamu lesz...olyan pankráció szerû színészkedéssel...ahhoz képest egész komoly... :)