Box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo mecs lesz ez ..
zaki
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR

Punker
na már csak pár reklám és kezdõdik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

b-type
nekem spec nem tetszett...nem ez a fejelés volt az elsõ.
mint Csontörõ ágyékütése...az sem az elsõ volt a meccsen.
most hovatartozástól függetlenül..kicsit ritmustalan, belemenös, és elengedett nagy kombinációk..amibõl egyébként elég sikeres volt a Magyar srác, ennyi.
nem hiszem hogy feljebb tolnák.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Punker
döntetlen???????????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

dontetlen /.. pffff
Punker
na döntsenek már!!!!!

zaki
szegény magyar fiú vesztésre áll... én nem látok benne nagy tehetséget, de ne nekem legyen igazam, és nyerje meg a meccset

fel van gyorsitva a himnusz?????
Instict
jah, lehet:D

Punker
ááá nem, csak így nem vadásszák le az oroszlánok :)

Instict
hogy néz ki ez a kenyai boxoló... mint valami éhezõ:)

Punker
banyek ki választotta ezt a zenét? Morricone: Chi Mai
A Profi-ban ez megy mikor kinyírják a fõszereplõt, nem a leglelkesítõbb....

Instict
kiváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz. mármint az Erdei meccsre.

Tuvok
ki a f*sszom ez a koczák ?

Punker
na az RTL-n már osztják az igét az esti meccsrõl...

Instict
ez az ember mondta azt is asszem, hogy lealázná Lewis-t is.

BADE
James Toney is feltûnt a színen és elmondta véleményét a meccsrõl:

"Szemét! Az egész szemét volt!" - válaszolt Toney gondolkodás nélkül- "Két olyan fickót láthattunk, akik valósággal rettegtek egymástól. Ha Klitschko összeszedné magát és kiállna velem, egyszerûen elpusztítanám. Ezt üzenem neki. Egy kis srác vagyok, egy középsúlyú, igaz, de egy olyan középsúlyú, aki, habár nem egy kész nehézsúlyú, azért jött, hogy szétrúgja valakinek a seggét. Klitschkot akarom! "

"Már visszatértem az edzõterembe." - válaszolta az egészségi állapotáról érdeklõdõ újságírók kérdéseire- "Készen állok, hogy augusztusban újra ringbe lépjek. Biztos vagyok benne, hogy Klitschko még nem lesz kész addigra, de mindenképpen világbajnoki címért akarok mérkõzni. Nem számít ki lesz az ellenfél. Lehet Brewster, lehet a szánalmas Byrd, a szánalmas Ruiz, bárki lehet, nem számít, mert én vagyok az egyetlen igazi klasszis bokszoló!"

"Tyson? Bárhol, bármikor, hozzák csak ide!... Hogy mi van Jirovval? Láthattátok, mit tettem vele tavaly, még most sem tért magához. ...Hogy ki a jobb a két Klitschko közül? Egyik sem. Egyikük sem tud küzdeni. Ki tudnám ütni mindkét Klitschkot és Sanderst is egyetlen éjszaka alatt! " - válaszolgatott Toney a felé záporozó kérdésekre.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ramore
Teljesen egyet értek veled, a nehézsúly jelenleg "B" kategóriás bunyósokból áll. Jó meccs volt, de mindkettõt péppé verte volna bármelyik korábbi csillag.

PacMan a király, de nem a gyengusz Chin elleni meccs lesz a nagyágyú, hanem Morales elleni. Az álombunyó lesz.
Szerintem elszomorito,hogy a WBC overt,ami ugye a legrangosabb ov,ilyen ket szerencsetlenseg merkozik.El se merem kepzelni mit csinalt volna ezekkel a fenykoraban Foreman,Spinks,Berbick,Ali,Tyson,Frasier,Norton,mert ok igazi A kategorias bokszolok voltak.A nehzsuly meghalt,es ezen az ilyen meccsek nemhogy segitenek,de inkabb rontanak.Meg mit hallok,hogy Darius nehezsulyba akar menni,hogy megbosszulja a merevjev Klicsko vereseget.Mondvan hogy Jones-nak is sikerult.Ami komoly lesz az a Majus 8-an esedekes PacMan vs Marquez meccs.Remelem Pac gyozni fog,es akkor lehetne egy cimeggyesites Injin Chinnel,ami igazi csemege lenne.

Triathlon for life

Shaman
Persze,hogy ismerem,de sajna ezekbõl nem túl sok aktív van már....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ramore
Remélem ismered ezeket a neveket! :)
Ramore
Sajnos jelenleg elég kevés ilyen szintû bounyós van, de azért itt egy pár név közkivánatra:

Lewis, Holyfield, Tyson
Shaman
Ki "A" kategóriás? Mondj egy pár nevet lécci!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ramore
Szerintem is jó meccs volt, két "B" kategóriás bunyós látványos és nagy meccset hozott össze.

DecenS

Pacal az Pacal, technikás, de túlsúlyos és nagyon gyenge az ütõereje, ezért nem fog tudni megállni sokáig a súlycsoportjában. Följebb nem léphet ütõerõ hiányában, kisebb súlyt pedig nem tud hozni.
Sanders egyrészt öreg, másrészt "B" kategóriás bunyós, csakúgy, mint az igazi Pacal. :)
Óóó igen RTLKlub sikeresen hozta a színvonalat.
Ez a Szabó Gábor (vagy ki) akkora balfék, hogy hihetetlen. Azt mondja: az aréna közönsége Sanderst bíztatja... Miközben ütemesen Klicsko-Klicsko-Klicsko hallatszik mindenhonnan.

Jano
"Színvonalas" közvetítés roolz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Hát annak ellenére, hogy az ukránnak drukkoltam, õszintén sajnálom Sanderst.
Egy dolog nagyon megfogott: hogy a szive mennyire vitte õt elõre mindvégig. Állva maradt mindvégig, pedig a világát sem tudta már, de még mindig próbált nyújtozkodni, hátha meg tudja pofozni egy kicsit az ellenfelét.
Amúgy látszott a meccs elejétõl kezdve, hogy tart Vitalitõl. Nem mondom, hogy félt - mert akik féltek egykor az ukrántól, azokat ledarálta 1-2 menet alatt, de az tény, hogy nagyon tartott tõle Sanders.
És hát volt is miért. Nem egy technikás bunyós. Fürge és nagy az ütõereje, de más nincs a tarsolyában.

Látod Ramore: minden, amit Erdeire nyökögsz Sandersre teljesen igaz. Nincs komoly technikája és pacal. Na õ tényleg pacal.

shaba23
De én magamat is szoktam sajnálni a munkám miatt pedig én meg azért kapom a pénzt :)
zaki
asztakurva mekkora meccs volt... iszonyat, milyeneket ütött Klicskó, fõleg az utolsó menetben, mikor lassították, még nézni is fájt...

Punker
ezért kapja a pénzét

shaba23
sajnáltam szegény faszit a végére :)
Punker
megérdemelten nyert szerintem Klicsko

Punker
nem is rossz

Punker
miért sajna?

Loogan
sajna már én is tudom mi a vége...

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punker
lassan kezdõdik

Punker
:)

Instict
na én már tudom az eredményt!:) de nem mondom el, mert Punker megöl!:)

hiroldalakat is kerüld akkor :)

Instict
:))

Instict
szép. ha tényleg így történt.

Ramore
Elõször is Tigris (Darek vs. Gonsales) ellen tippeltek, erre ugye senki sem számított. Itt kaszált az UBP elõször. Majd a visszavágón (Pacal vs. Gonsales) ki volt az esélyes? Természetesen a mexikói bunyós, kire tippel ilyenkor az UBP? Hát persze, hogy a gyengébbre, az esélytelenebbre. És ki nyert? A gyengébb, nameg az UBP egy hatalmas vagyont a szerencsejáték fogadáson.
Uh basszus.
Asszem nem várom meg a hajnali közvetítést.
Holnap estig meg yo messzire elkerülöm ezt a topicot, nehogy úgy járjak, mint a multkor Punker :)

MrSpock
Talán odakerülnek a Klicskók ahová valók,kicsit túlletek értékelve,Universumnál mindenki így járt,jár.
A legjobb volt mikor végre Dariusz kikapott,mert egy épkézláb ellenfele nem volt az 50 meccse alatt.

Go Jeff Go!!!!

Instict
:))

Megmondom õszintén, nem is nagyon tudom, kinek drukkoljak.
Egyik sem szimpatikus igazán. Ugyanakkor valahol meg mindkettõ.
Mindegy. Így legalább nem lesz csalódás :))

Instict
hát igen, igazad van. valahol olvastam az elõbb, hogy Vitalij nem is nyilatkozott, mert olyan feszült volt a meccs miatt. így hozzáállni a mérközéshez... hát nem is tudom, nem valami bíztató.

Szerintem teljesen kétesélyes a meccs.
Egyikükre sem tudnék nagyobb százalékos arányt mondani.
Sanders nagyon robbanékony, dinamikus, igazi cséphadaró.
Klicskó viszont nyilván tanult az öccse hibájából. Felkészült Sandersbõl emellett igazi acélajkú bunyós. (Ne feledjük, hogy sosem ütötték ki, max péppesre verték az arcát - mind a Byrd, mind pedig a Lewis elleni veresége így született.) És hát ezen felül még az is a vállára nehezedik, hogyha ma éjjel kikap, akkor az egész Klicskó familia cuccolhat vissza U(k)rániába, mert az élmezõnyben többé nem rúgnak labdába.

Instict
Punker kérdezte, hogy mit jósoltok a meccsre, ki fog gyõzni? Eddig csak én válaszoltam. Szerintetek?