Fraktálok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fekete pontok nullához tartanak
a színes pixelek végtelenhez, az árnyalatuk a konvergálás sebességétõl függ
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
minden képpont egy komplex szám, szorzásokat végzünk önmagával, konvergencia vizsgálata, színezés
és létrejön ez a bámulatos kép
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
a másik probléma az hogy szarul saveli le a képet :S, legalább is nállam ezt csinálja a MandelBrot Explorer
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szal ilyet szeretnék csinálni :)
Elsõ lépések 2D-ben (Delphi)
Julia és a kvaterniók
de ha egy nyelven tudsz már pixelt kirajzolni, akkor bármilyen forráskódot átírhatsz arra
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Fraktál programon keresek, és nem olyan programot amivel meg tudom csinálni -.-
Mondom én aki nem ért hozzá... <#zavart1>#zavart1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Régen fraktál mániás voltam, és gondoltam keresek valami jó programot de nem találtam semmi jót, tudnátok ajánlani valami jó progit?
*Posse*T.W.D*
itt elérhetõ, ajánlott több forrást is hozzáadni mert akkor percek alatt lejön

A legszebbet nem találom, de bosszantó.
amúgy szeretnék majd én is hasonlókat készíteni csak most kevés az idõm, esetleg programoztál már le fraktált?

Nagyjából képben vagyok a fraktál matematikai alapjait illetõen, csak az érdekelne, hogy milyen progival lehet frkatálképeket készíteni, és hogy honnan lehet beszerezni ilyen progi(ka)t?
Amúgy most találtam egy gyönyörû oldalt:
www.enchgallery.com/fractals
U.I.: Múltkor hallottam fraktálzenét, ami elég érdekes volt :o)
A fõsulin (4-5 éve) volt egy agyas fizika tanárunk, akirõl az utcán ránézésre megmondaná az ember, hogy valami zizje van! És tényleg, olyan beleéléssel magyarézta a fraktál elméletet, hogy rengeteg embert (köztük engem is) teljesen lázba hozott...
Tudna valaki segiteni vektort exportálni tudó fraktál progi nevével?
Igazán 2d-s dwg , ai v. egyéb formátum kéne Hilbert témakörben.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
htx, iszonyat királyak.Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
mindegy a lapon megnézhetõ
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"