Fraktálok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esplanade
Chaos : A Program Collection for the PC címû könyv cd melléklete nincs meg véletlenül valakinek? a harmadik kiadás lenne a legjobb

Esplanade
tulajdonképpen igen, de a köznyelvbe már a színes ábrák vésõdtek bele :)
a fekete pontok nullához tartanak
a színes pixelek végtelenhez, az árnyalatuk a konvergálás sebességétõl függ

ZilogR
...és az a vicc az egészben, h ami a "szép színes", az nem is a halmaz! A "nagy feketeség" a sok színes közepén, na AZ a Mandelbrot halmaz!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Esplanade
az a fantasztikus a Mandelbrot-halmazban hogy annyira egyszerû
minden képpont egy komplex szám, szorzásokat végzünk önmagával, konvergencia vizsgálata, színezés
és létrejön ez a bámulatos kép

Dj Faustus
Az elõzõhöz hasonló képernyõvédõ electric sheep

Dj Faustus
Ha már fraktálok: Apophysis, illetve egy hozzátartozó szoftver: Cosmic Recursive Fractal Flames.

biomage
Önszorgalomból csináltam egy videot, néze meg valaki, menyire lett szar az egész :) avi, feltöltötem az eredeti jpgeket persze öszetömöritve, mondjátok meg menyire jó minöségü a képpek Rar

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
találtam egy progit amivel tudok ilyen felvételt csinálni, vagyis megjegyzi a zoomot és kitudom savelni az öszes képet, vagyis megtudom adni menyi képet saveljen a vinyora, és persze JPG formátumba tudom ezt megcsinálni :) de van két nagy hibája, 1 tul kicsik a képek felbontása " 240x240"
a másik probléma az hogy szarul saveli le a képet :S, legalább is nállam ezt csinálja a MandelBrot Explorer

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

találkoztam progival ami ilyen videókat készített, de már nem tudom a nevét

biomage

biomage
ugy érzem félre lettem értve :D

http://www.youtube.com/watch?v=msi4LHfwPoU
Szal ilyet szeretnék csinálni :)

ajánlom ezt a két leírást
Elsõ lépések 2D-ben (Delphi)
Julia és a kvaterniók
de ha egy nyelven tudsz már pixelt kirajzolni, akkor bármilyen forráskódot átírhatsz arra

biomage
jó feltelepitetem a Microsoft Visual Basic 2005 Power Packs et most mit csináljak?

ZilogR
Hátha megjön hozzá a kedved! Tényleg csak COPY a szöveget és már ki is rajzolta. Amit te látsz, ami a színes, az már csak a végtermék cicomája.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

biomage
hu de vicces, de nem értek a programozáshoz, ugy hogy nem tudok nevetni rajta <#mf2>
Fraktál programon keresek, és nem olyan programot amivel meg tudom csinálni -.-

Molnibalage
MatLab és megírod!
Mondom én aki nem ért hozzá... <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

biomage
más jó ötlet?

ZilogR
pl.: VisualBASIC és megírod <#idiota><#idiota><#idiota><#buck>

biomage
Rekkelt :)

Régen fraktál mániás voltam, és gondoltam keresek valami jó programot de nem találtam semmi jót, tudnátok ajánlani valami jó progit?

több trackeren (vagyis torrent oldalon) is fent lehet az adott dolog, ekkor utorrent megkérdezi hogy hozzá akarod-e adni a forrást

Kaszi46
hogyan lehet hozzáadni a többi forrást? amire válasz érkezik már biztos lent lesz, de azért érdekelne, mert máskor hazsnos lehet még.:)

*Posse*T.W.D*

kering a neten egy jó fraktál válogatás, 100 MB körüli, 181 képpel, érdemes beszerezni
itt elérhetõ, ajánlott több forrást is hozzáadni mert akkor percek alatt lejön

a Mandelbrot halmaz

Ezt meg rosszul linkeltem,

Painting by numbers

Régebben igen.
A legszebbet nem találom, de bosszantó.

jók a linkek, csak néhány kép nem jelenik meg, ezért szoktam én ide a fórumra feltölteni elõbb
amúgy szeretnék majd én is hasonlókat készíteni csak most kevés az idõm, esetleg programoztál már le fraktált?

vannak célprogik, de én Delphiben próbálkoztam vele, mert az olyan mintha az egészet te csinálnád, plusz bármilyen változtatást beleírhatsz

Hi everybody!

Nagyjából képben vagyok a fraktál matematikai alapjait illetõen, csak az érdekelne, hogy milyen progival lehet frkatálképeket készíteni, és hogy honnan lehet beszerezni ilyen progi(ka)t?
Amúgy most találtam egy gyönyörû oldalt:
www.enchgallery.com/fractals

U.I.: Múltkor hallottam fraktálzenét, ami elég érdekes volt :o)
A fõsulin (4-5 éve) volt egy agyas fizika tanárunk, akirõl az utcán ránézésre megmondaná az ember, hogy valami zizje van! És tényleg, olyan beleéléssel magyarézta a fraktál elméletet, hogy rengeteg embert (köztük engem is) teljesen lázba hozott...
Hello all!

Tudna valaki segiteni vektort exportálni tudó fraktál progi nevével?

Igazán 2d-s dwg , ai v. egyéb formátum kéne Hilbert témakörben.
kulabácsi
hmm van ilyen topik és senki nem látogatja? ez szomorú....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hm, most nezem pottyet regi postra irtam :)
Hm, nekem ugy remlik a comanche-rol azt hireszteltek, hogy valos muholdkepek alapjan keszult a terep :) Sot, most lehet, hogy keverem egy masik voxeles jatekkal es hulyeseget mondok, de mintha a mapokat egy-egy kepfileban taroltak volna. Persze nem kizart, hogy csak a szinadatokat taroltak bennuk.
Loál János
htx, iszonyat királyak.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

NaNoKuTyA

\':..:\'

NaNoKuTyA
fractals
esek se szarok :)

\':..:\'

mekkora szar, ami a neten van az hagy legyen már belinkelhetõ
mindegy a lapon megnézhetõ

nemcsakfeel
nem kéne lopkodni..

*hihi ** *

ha szeretnél ilyenekkel hülyülni, akkor itt egy progi hozzá

Visions of chaos

Efreet
nagyon állat dolog :) irány a cyberspace :) (a commanche nevű játék anno használta terepgenerálásra-tárolásra a fraktálegyenleteket, sőt próbálkoztak már képtömörítési fraktál-algoritmusokkal is)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
joezigy kicsiben is

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
próbálkozz a www.ultrafractal.com felől...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Oldal 1 / 2Következő →