GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy csúnya dolog a warez , de
.
.
.
---NINCS DE, ha tudod, akkor miert feszegeted? tessek felkukkantani mi all ott fennt?---
mod by Lammer.
(privatban nyomjatok tovabb)
Lehet olyat csinálni hogy kicserélem a gamepadon a c-sticket és az analóg kart? Vagy lehet ilyet külön venni?
egyben eladó:
fekete GC
1 joy
mem. kari
Luigi's mansion
külön:
fekete joy
mario sunshine
ssx tricky
mario kart double dash
(luigi helyett lehet valami más játék is...)
ha érdekel akkor privát üzenet. köszi.
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
Bár az meg még randább lcd-n 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
kar 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ja, toltam, kb 10 percet, mert meg akartam nézni, milyen lcd-n 😊 /mellesleg csúnya 😄/
Hat csa'je! A DSedet is eladtad megminden4! <#confused>#confused>
("másfél éve": jahes hazuccc!!!44 Az LCD tevetek miota is van meg? en emlexem, hogy amikor mar megvolt az LCDétek akkor toltad elottem a LOLroidot!!4)
legutoljara adnam el a gécét! azert a 3 jatek miatt megtartom 😄DDDDDD
Most már csak ennyi gc cuccom van.
Egyébként annyi az összes gamecube szajréd ami fennvan a vaterán?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Kell a lé valami másra (õ lenne az áldozat, csak épp feketében), a cube-ot meg úgysem használtam már vagy másfél éve... A metroidokat megtartom, minden mást úgy-ahogy eladogattam.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Van még 1 fekete cube-om, ha valakit érdekel: 1 eredeti (lila) kontrollerrel, egy utángyártott wireless-sel, 1019 blokkos memókarival. 15k huf.
Igen, sajnos a Zelda TP-t elbuktam, de azért még van 2 jó licitem 😄.
Link.
Mindenképpen szólj elõtte, ne licitálj, mert akkor már nem tudom rögtön lezárni és nem biztos, hogy más nem rak rá...
Van egy eladó Wavebird-öm, 5k HUF-ért. Használt, de ez nem is látszik rajta, nagyon szép állapotban van.
Vaterán van még fent néhány GC-os cuccom (nem akarok mindent külön ideírni), ha valakit érdekel, kilencnad néven megtalál.
Milyen allapotban vannak?
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Ajátékok:Call of duty2,Resident evil1,és zero.Ki mit ad érte.
Tomek83, engem érdekelne a Metroid Prime, ha English!
Plusz keresem még a 2. részt is.
Ha valaki tud valamit... 😊
Köszi.
Keresek Nintendo GC-hoz Broadband Adaptert. Ha valaki mágválna tõle vagy tud olyan kontaktot aki eladná, az keressen már meg privátban.
Elõre is THX
Üdv
Baraka73
Pl ez az.
Ez a legelsõ találat a használt, buy-it-now-os Collectorsok között.
Apus: és is 8k-ért árulom, de gondoltam, azért megkérdezem itt is, hozzáértõ emberektõl 😊
Mellesleg ilyen áron hun láttad? 😮 Linkt kérek!
(5K korul, leven ebayen kaphato 15+4
Szerintetek mi pénzt érhet egy Zelda Collectors Edition (Zelda, Zelda II, OoT, MM és WW demo van rajta)? Tok / kézikönyv szép, lemezen van néhány felületi karc.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!