GAMECUBE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Várom további segítségeteket játék lemezre írásával kapcsolatban.((privátban))
Ebay-rõl meg is feledkeztem,azt hittem belföldrõl tudsz valami lúzert aki 4alatt is eladná😊
Ha a CVX-et kérdezted volna az szopatósabb...
Olyan nagyon nem nézegettem, de pölö itt vagy esetleg itt
Resident Evil 4et hol lehetne megszerezni 4 ezer alatt?
És a poén az egészben hogy 4 ezer forint alatt bármelyik részt meg lehet venni eredetiben...
Törölt felhasználó
Sziasztok !
Tudom, hogy csúnya dolog a warez , de
.
.
.
---NINCS DE, ha tudod, akkor miert feszegeted? tessek felkukkantani mi all ott fennt?---
mod by Lammer.

(privatban nyomjatok tovabb)
Üdv!

Lehet olyat csinálni hogy kicserélem a gamepadon a c-sticket és az analóg kart? Vagy lehet ilyet külön venni?
Prody
sziasztok

egyben eladó:
fekete GC
1 joy
mem. kari
Luigi's mansion

külön:
fekete joy
mario sunshine
ssx tricky
mario kart double dash

(luigi helyett lehet valami más játék is...)

ha érdekel akkor privát üzenet. köszi.

szerintem 1500 forintért vegyél meg egy hibás gépet a vateráról...ennyi
Gc burkolata nincs eladó valakinek?
van vkinek 3000 forintért eladó resient evil 4-e?
csak óvatosan!! ne ilyen nyíltan. privátba segítek.....
Sziasztok! Most chippeltem meg a gépem xenogc 2,0 chippel és nem igazán viszi az a biztonsági másolatott. Próbáltam dvd-r és dvd+r(tdk) nagy lemezt is leglassabb irással a +os lemezt ritkán viszi amúgy meg hiba üzenet hogy kapcsoljam ki agépet és olvassam el a kézikönyvet! Talán fejet kellene állitani
Sziasztok van vkinek chippelt eladó gamecube?ha van vkinek az írjon privit...elõre is kösz..

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

biziclop
Próbáld komponens kábellel.Azal tiszta lesz a épe mindkét konzolnak

koryne
Tökmindegy, akkor is ronda. A ps2 is itt van, azzal is ritkán játszom. Csak azért nem adom el, mert arra vannak olyan játékaim, amiket nem játszottam ki.
Bár az meg még randább lcd-n 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Lammer
hat pedig a "prevgenbol" pont a gécé nez ki a legjobban hádén :p

kar 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

koryne
Tudod jól, hogy a szobám már leginkább egy raktárra hajaz, na, ezt untam meg 😛 Csak azt tartom meg, amit használok, vagy úgy érzem, vagy nem tudnám eladni úgy, hogy ne fájjon a szívem utána (ez a kategória pl a brighter verziós GBA SP-m - egyelõre).
Ja, toltam, kb 10 percet, mert meg akartam nézni, milyen lcd-n 😊 /mellesleg csúnya 😄/

Lammer
wtf?

Hat csa'je! A DSedet is eladtad megminden4! <#confused>

("másfél éve": jahes hazuccc!!!44 Az LCD tevetek miota is van meg? en emlexem, hogy amikor mar megvolt az LCDétek akkor toltad elottem a LOLroidot!!4)

Lammer
arulo :ppppppppppp

legutoljara adnam el a gécét! azert a 3 jatek miatt megtartom 😄DDDDDD

koryne
Nincs rá túl sok saját játék, az emu a lényeg. Nameg, mp3, flac, vidoformátumok garmadája + adnak hozzá av kábelt. Kicsit nagyobb, mint a micro. Elsõ látásra beleszerettem 😊
Most már csak ennyi gc cuccom van.

Apus
pöpec. van megfelelõ játékmennyiség hozzá? azt látom, hogy emulátorokat kezel. Hasonlít kicsit a GB Microra.
Egyébként annyi az összes gamecube szajréd ami fennvan a vaterán?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

koryne
Csak tessék! 😊
Kell a lé valami másra (õ lenne az áldozat, csak épp feketében), a cube-ot meg úgysem használtam már vagy másfél éve... A metroidokat megtartom, minden mást úgy-ahogy eladogattam.

Apus
Jóféle a gamecubeod, láttam. Még gondolkodom rajta, lehet kéne mégegy😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Star Wars Rogue Leader eladó.Ha valakit érdekel dobjon privit!
koryne
A wavebird-öt közben elvitték.
Van még 1 fekete cube-om, ha valakit érdekel: 1 eredeti (lila) kontrollerrel, egy utángyártott wireless-sel, 1019 blokkos memókarival. 15k huf.

Szasz.
Igen, sajnos a Zelda TP-t elbuktam, de azért még van 2 jó licitem 😄.
koryne
Ok.

Humm... engem lehet hogy érdekelne, csak most nincs igazán zsém. Ha nem viszi el más és lejár az aukció majd érdeklõdök privátban. Úgy jó?
koryne
Elviszed 5-ért? Mert akkor átállítom fix árasra, most a kikiáltási annyi.
Link.
Mindenképpen szólj elõtte, ne licitálj, mert akkor már nem tudom rögtön lezárni és nem biztos, hogy más nem rak rá...

Nem adnál linket?
koryne
Hali!
Van egy eladó Wavebird-öm, 5k HUF-ért. Használt, de ez nem is látszik rajta, nagyon szép állapotban van.
Vaterán van még fent néhány GC-os cuccom (nem akarok mindent külön ideírni), ha valakit érdekel, kilencnad néven megtalál.

igen? hm.. akkor kicsit le vagyok maradva XD esetleg olyat is tudtok, hogy lehet e NTSC-J gémeket menteni pal memory card-ra?
Lammer
tudtuk 😉

tudtátok, hogy lehet letöltött mentéseket feltenni GC memória kártyára? elvesztettem e resi 4 system file-át, töltöttem egyet, felpakoltam és mûködik 😊😊 király
Kaviar RE1,Zero erdekelne!!!
Milyen allapotban vannak?
biziclop
Starfox Adventures angol nyelvû dobozában,kézikönyvvel eladó.Ajánlatokat priviben várnék.

Ment privát....

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Elado egy lila gamecube 3 eredeti játékkal 2 jojsztikkal.
Ajátékok:Call of duty2,Resident evil1,és zero.Ki mit ad érte.
Sziasztok!
Tomek83, engem érdekelne a Metroid Prime, ha English!
Plusz keresem még a 2. részt is.
Ha valaki tud valamit... 😊
Köszi.
Sziasztok!

Keresek Nintendo GC-hoz Broadband Adaptert. Ha valaki mágválna tõle vagy tud olyan kontaktot aki eladná, az keressen már meg privátban.

Elõre is THX
Üdv
Baraka73
koryne
Nem, nem ez az.
Pl ez az.
Ez a legelsõ találat a használt, buy-it-now-os Collectorsok között.
Apus: és is 8k-ért árulom, de gondoltam, azért megkérdezem itt is, hozzáértõ emberektõl 😊

Apus
11 dezsõért láttam a vaterán, anyugatiba lévõ konzolboltban meg volt asszem 8000-ért a múlthéten, már nincs meg nekik.

Lammer
ezaz???,,,

(meg elado, 'osztan ki tudja meddig?! 😄)

koryne
Nem igazán szeretem a sportszeletet 😉
Mellesleg ilyen áron hun láttad? 😮 Linkt kérek!

Lammer
adok erte 3 sportszeletet <#nevetes1>

(5K korul, leven ebayen kaphato 15+4 € koNbobaM)

koryne
Hali!
Szerintetek mi pénzt érhet egy Zelda Collectors Edition (Zelda, Zelda II, OoT, MM és WW demo van rajta)? Tok / kézikönyv szép, lemezen van néhány felületi karc.

Ennyi erõvel a Playstation 2 szekcióba is mehetett volna: mindkettõ konzol <#beka3>
Nintendo <#papakacsint>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!