XBOX Emulátor

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balumaci
könnyen!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

versio
sehogy
az egyedüli emulator ami normális sebességü lesz
az xbox emu pc-re

PyRex
Bocs en ugy tudom, hogy nem a pixelshader a dupla az xbox-ban, hanem a vertex shader. Ami viszont azert jo, mert a pixel effektelt. A vertex shadert viszont egy nagyon gyors procival (1,5GHz+) lehet kompenzalni (ugye tudjuk, hogy pl. a 3D Markban sokszor gyorsabb volt a vertex shader teszt egy 1,1GHz-en feluli procival, mint ha a GF3 sajat vertex shader egyseget hasznaltuk volna). Az xbox-ban pont emiatt van csak 733-as procko. Mert ott a dupla vertex sh. egyseg. Egy szo mint szaz: szerintem az emulator megirasaval nem lesz sok gond. En inkabb a PS2-n futo XBOX emura leszek kivancsi de nagyon! A PS2, ami bekakil, ha effektzni, meg nagy texturakat kezelni kell, vajon hogyan fog megbirkozni a feldattal? 😊)))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

balumaci
Egyébként ehhez az emuhoz kb. 400,000-es gép kell,akkor meg már veszel egy PS2-t,Xbox-ot,Gamecube-t+egy gyenge gépet netezésre!!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
na most kivételesen nem mondtál hülyeséget, PSX-nek is csak 512*384-es a felbontása,mégse annyira csúnya,már a korához mérten!!

ember
"konzolon maskepp szamit afelbontas"

hát, ugyanúgy számít, csak a TV-n nem látszik annyira

nem pixeles de homályos, nem annyira részletes, mármint aki 800x600-hoz szokott.
GAMECUBE
figyi a N64 320*2istentudja akarhanyban szamolt, es nemazert de amrio 64ben es tarsaikban lacott??? nem!!!(konzolon maskepp szamit afelbontas)nezzetek meg kepeket n64es gamekrol, 320nal nemnagyobbak
XHumano
"ja 640*256-ban 😊)))))))))))

visszamentek az öskorba vazze 😊))))))))))"

He-he, hirtelen milyen kényesek lettünk a felbontásra, he-he!
A PS2-nél még istencsászár nonplusultrának számított az 540x200-as felbontás, most meg finnyáskodunk-finnyáskodunk? 😊)))))))))))
Lacc
Biztos találnak rá valami módot hogy emulálják a dupla pixel shadert is ne féljetek...
???
PSX emulátor is volt PC-re, ÉS SEMMI SEM történt a PSX-el.
Vajon miért? 😊

versio
akkor meg már nem lesz több játék rá,
szoval az egésznek nem lesz semmi értelme 😊)))

versio
mondjuk az biztos hogy elöbb lesz xbox emulator ps2-re,
mint ps2 emulátor xboxra vagy pc-re

viszont pc-n szerintem egy honap mulva lesz xbox emulator
de ez az xbox végét jelenti !

versio
ja 640*256-ban 😊)))))))))))

visszamentek az öskorba vazze 😊))))))))))

MuERTe
Egy shader-egy effekt. Az xbox egyszerre számol kettőt, az emu meg egymás után, de gyorsabban, így a végeredmény tetemes fps vesztés(egyenlőre)azonos minőség mellett. Szerintem. Majd az élet igazol vagy megcáfol, de most még csak találgatni tudok. Mindenesetre egy 1000mhz-s amd kenterbe veri a gf3-t pixelshader tesztekben így szofveres emuval egy erősebb cpu hozza az xbox teljesítményét.
Dikkma
Szerintem ha egy játékot úgy írnak meg hogy dupla shadert használjon, akkor nem fele olyan lassan fog menni szimpla shaderek, hanem sehogy sem, te gondolom te is így értetted..
Lacc
Rincewind
Szélesvászon... 😄DDDDDDDDDDDDDD
Lacc
Már izzítom a GF3-am >😊))
MuERTe
pixelshader természetesen, nem t'om miért hagytam le a h-t mindenhonnan 😊
MuERTe
Tudtommal egy t&l van benne dupla pixelsaderrel. A gf3-ban csak egy pixelsader van így elvileg 50%-al lassabban futnak rajta a játékok, de a magasabb órajel miatt ez csak kb 20-30% lehet(csak tippeltem). A radeon8500 pixelsadere meg fejlettebb a fg3-énál igy ott ez az érték mégkisebb.
GAMECUBE
nem sajna nem😞((( vege...
Öööö. És mivel emulálják a 3D hardware-t az emulátorok???
2db GeForce3 kártyán??? :p
Vagy nem dupla T&L és Pixelshader van benne?????

Ja igen, a Bleem nem csinál emulátort??? 😞
Semmilyet se???

skorpio7
Az eddig megjelent XBOX játékok listája .

LISTA

Hogy nehogy "szó érje a ház elejét" , a link a GAMESTAR ONLINE oldalára mutat .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

MuERTe
Ennek a topiknak nem sok köze van az xbox-hoz, inkább az arra kijövő dx8-as játékokról és az azok futtatásához szükséges dolgokról szól. Suxxolni, flémelni mindenki menjen az xbox és a pc-s játékoknak leáldozott topikba.
Lacc
Hát pedig nekem a Bleem is tökéletesen működött.
GAMECUBE
de az snese!!!az nagyon is jo, meg amegadrive emuk is jok... hat szerintem xbox nem anynira nepszeru,, ha mar csak a gamefaq adatait nezzuk (ps foru , gamecube forumban)
MuERTe
Már amelyik kijön. A Munch odissey például only xbox game :/
Rincewind
A HALO biztos, mert az a legkeresettebb software hozzá 😄
Lacc
Ja, de csak fél év múlva! De akkor most már kiadták az X-Box-ot ugye? Nem tudja valaki hogy milyen gamék vannak most rá?
Rincewind
Ez valószínű, de a dolgok mai állása szerint nem sok szűkség lesz emulátorra, mert ki lesznek adva a gamék PC-re is 😊
MuERTe
A Bleem mégsem csinál emut. Az oldaluk bezárt 😞
MuERTe
Ha valaki talál ténylegesen működő (kicsit korai lenne még, de semmi sem lehetetlen, állítólag az XDK birtokában baromi könnyű írni egyet és hamarosan tele lesz velük a net😊))) emulátort linkelje már be ide.
Lacc
Én is pont így vagyok az X-Box-al. Remélem tényleg jók lesznek ezek az emulátorok, mert akkor lesz sook sook rulla game 😊
MuERTe
A hírek szerint a Bleem is készíti az xbox emulátorát,és a Sony szövetkezett a Connectix-el egy ps2-es xbox emu elkészítésére, ami megjelenik pc-re is.
MuERTe
Kezdetnek ajánlott az Xemu.
The very first atempt from Hiperware to create an Xbox emulator will play Xbox games on your PC supports GPU, CPU, SPU, and Controller plugins.

Req.
-750MHZ CPU
-128MB RAM
-CD/DVD-ROM Drive

MuERTe
Az xbox engem csak és kizárólag azért édekel, mert kötött pc alapú harverje miatt egy középkategóriás gépen is lehet játszani a rá írt játékokkal. A kötött hardver miatt ráadásuk a fejlesztők kénytelenek jól megírni a játékaikat, hiszen a nem írhatják rá a dobozra az ajánlott gépigényt 😄DD A konzol jellege miatt pecselni sem nagyon lehet, így valószínűleg bugmentesebb játékok jelennek majd meg. És végül végre nem kell több giga adatot föltelepíteni a vincsire, csak berakom a lemezt és fut.
← ElőzőOldal 3 / 3