Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
porki fagyok fállalon
GBM elõlapot sajnos nem tudok rendelni, kifogytak.
Önmagában, idegen helyrõl a postaköltség miatt nem éri meg.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Ennyiért szerintem nem.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Annak idején az enyémet 1 gigás memkártyával együtt 15 rugóért adtam el.
A vevõ is elégedett volt, nekem is volt rajta némi hasznom.
Különben szerintem nem ez a legjobb ár-érték arányú kártya, de hát ez ízlés dolga.
A dolog pikantériája, hogy pont ezen hirdetés miatt rendeltem 2 db-ot.
A jövõ héten felrakom a vaterára. (normális árban)
Azért az illetõ arcára kíváncsi lennék, ha meglátja...
Szíve joga.
Mivel nincs konkurrencia, akár még találhat is rá balekot.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a márkajezést a hirdetõ retusálta-e le, vagy ez eleve egy gagyi klón?
http://www.vatera.hu/karacsonyi_akcio_nintendo_gameboy_jatek_adapter_44536630.html
Ezüst GBMicro + EZ4 Lite Deluxe + 1GB microSD 28000.
A gépek használtak, de megkíméltek.
+Alapgépet+hozzá játékot /hogy tudjam is mire használni a gépet/
v a g y
+Alapgépet+flash kittel /hog a letöltött játékkal tudjak nyomulni/
Használt lehet a gép, de NEM agyonkarcolt és hibás! Elõny az "olcsóság" 😊
Jó ajánlat esetén azonnali vétel!
Írjatooook!!
Az a baj, hogy ha eladnám a flash kárytát és nemtudnám eladni utána a GBA-t, akkor szívnék, mert akkor lenne egy konzolom játék nélkül 😊 Ezért adom együtt a kettõt. De ha találok külön külön vevõt rájuk akkor mehet a dolog.
Ja és sûrûbben látogatott ímélcímet is tüntess fel valahol (adatlap vagy itt)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Eladó GBA SP fekete színû+Flash2Advance 256Mbit-es káryta.
Töltõ, doboz író megvan hozzá.
Ár: 25.000 Ft
Ennyi hirtelenjében, ezekért már érdemes GBA-t venni.<#vigyor0>#vigyor0>
Xbox Live gamertag: kilencnad
És biztos a többiek is fel tudnak sorolni ezeken kívül sokat, amik most nekem nem jutottak eszembe 😊
Én nagyon jól elvagyok a GBA-mmal a DS mellett is (Metroidoknak mindenképp inkább a GBA javallott, mert a Lite D-padja nem a legjobb a hirtelen mozdulatokra szvsz).
Vagy annál egy picivel csúnyább! Ti hogy vagytok evvel? Megtudtátok szokni, hogy gagyi a grafika?? 😊
Eladó GBA SP fekete színû+Flash2Advance 256Mbit-es káryta.
Töltõ, doboz író megvan hozzá.
És köszikösziköszi elõre is, Dévvel már tényleg fontolgattuk, hogy esetleg veszünk egy ilyesmit...vagy valami hasonlót 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Megköszönnénk ha elhoznád akkor ^^.
A Mariokartot pl kettesben kipróbáltuk, rövid távon jó móka, de azt kell mondjam, a multi igazából 2(3-4) kártyával élvezetes.
Gondoltam utánakérdezek olyan helyen ahol vannak még hozzáértõk 😛
A segítségeteket szeretném kérni. Keresem a Polarium Advance nevû játékot, találkozott már valaki ezzel a verzióval, vagy esélytelen, hogy találok belõle itthon? Egyszerûbb ha beszerzek egy flash kártyát? Köszönöm a reakciókat!
Supercard SD GBA-s flashkari kéne nekem sürgõsen! Ha valaki tud segíteni, kérem tegye meg egy privivel! 😊
köhh!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Ajánlatokkal bombázzatok!
köszi
Itt nézelõdj!Webbolt linkek is vannak.
Ha konkrét kérdésed van valamék kariról, írj privit!
A GBA flashkarik kifutóban vannak, ezért nálunk szinte egyáltalán nem, külföldön is egyre kevesebb helyen kaphatók.
Amúgy meg épp most alakítok át 1 EZ4 Lite Deluxe karit GBA-hoz.
Ha érdekel, írj privit!
(2 van belõle és nem ezen akarok meggazdagodni.)
Google-t ismerem de mégsem találtam olyan boltot ahol lehetne venni külföldrõl meg nemszívesen rendelnék.
Jah és itt elolvastam az egész oldalt amúgy csak angy összevisszaságba meg fake pokémonokba meg m3 perfekt, stb-be nem találtam értelmes dolgot.
"Timeo Danaos et dona ferentes."