Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borgi
igen-igen, gbahoz, supercard minisd -> 0ft-ot ér, szvsz. Volt standard supercard sd-m, szaggatott gba-ba minta kuki. Ds-be viszont prima.

porki fagyok fállalon

Az M3 Lite/miniSD sajnos más kategória, két SC kitelik az árából.
GBM elõlapot sajnos nem tudok rendelni, kifogytak.
Önmagában, idegen helyrõl a postaköltség miatt nem éri meg.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

xAttilax
ha nem is kamm SC akkor sem érne ennyit, max ha nu M3 perfect mini lenne akkor. tényleg PHM lesz gbm-hez elõlapod?

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

thx, nekem is gyanús volt hogy egyszerre több oldalra is feltette /vatera, teszvesz/....

Csak a kérdésre nem válaszoltam:
Ennyiért szerintem nem.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

AZ SC miniSD reális piaci értéke szvsz nem több 12 db ezresnél.
Annak idején az enyémet 1 gigás memkártyával együtt 15 rugóért adtam el.
A vevõ is elégedett volt, nekem is volt rajta némi hasznom.
Különben szerintem nem ez a legjobb ár-érték arányú kártya, de hát ez ízlés dolga.
A dolog pikantériája, hogy pont ezen hirdetés miatt rendeltem 2 db-ot.
A jövõ héten felrakom a vaterára. (normális árban)
Azért az illetõ arcára kíváncsi lennék, ha meglátja...

tehát nem érdemes megvenni? <#wow2>

rugért=rugóért bocsi

Korábban 25 rugért hirdette.
Szíve joga.
Mivel nincs konkurrencia, akár még találhat is rá balekot.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a márkajezést a hirdetõ retusálta-e le, vagy ez eleve egy gagyi klón?

mi a véleményetek errõl?:
http://www.vatera.hu/karacsonyi_akcio_nintendo_gameboy_jatek_adapter_44536630.html

koryne
Donkey Kong Country-k.

Xbox Live gamertag: kilencnad

tud valaki mondani egy jó platformos ugra-bugra játékot? <#smile>

Kék GBA SP + XGFlash 2 Turbo 512 MBit-es kari 25000.
Ezüst GBMicro + EZ4 Lite Deluxe + 1GB microSD 28000.
A gépek használtak, de megkíméltek.

GAMEBOY ADVANCE SP-t vagy GAMEBOY MICRO-t VENNÉK!

+Alapgépet+hozzá játékot /hogy tudjam is mire használni a gépet/

v a g y

+Alapgépet+flash kittel /hog a letöltött játékkal tudjak nyomulni/

Használt lehet a gép, de NEM agyonkarcolt és hibás! Elõny az "olcsóság" 😊

Jó ajánlat esetén azonnali vétel!

Írjatooook!!

[email protected]

Az a baj, hogy ha eladnám a flash kárytát és nemtudnám eladni utána a GBA-t, akkor szívnék, mert akkor lenne egy konzolom játék nélkül 😊 Ezért adom együtt a kettõt. De ha találok külön külön vevõt rájuk akkor mehet a dolog.

És akinek csak a flash kártya (és a hozzá tartozó kellékek) kellenek annak mennyiért adod? 😊
Ja és sûrûbben látogatott ímélcímet is tüntess fel valahol (adatlap vagy itt)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hy
Eladó GBA SP fekete színû+Flash2Advance 256Mbit-es káryta.
Töltõ, doboz író megvan hozzá.

Ár: 25.000 Ft

Borgi
off:
mindkettõ teljes hasonulás, ezért mindkettõ lehet ;>

porki fagyok fállalon

Shining Soul 1-2, Breath of fire 1-2, Pinball Challenge Deluxe, Space invaders. Ez utóbbi szvsz jobb, mint a DS verzió.
Ennyi hirtelenjében, ezekért már érdemes GBA-t venni.<#vigyor0>

koryne
Amikor én jártam iskolába, akkor a tanító néni azt mondta, hogy mindkét forma (evvel-ezzel) helyes... Lehet, hogy csak régen volt így...? 😊

koryne
Amit csak így hirtelen fel tudok sorolni: Metroidok, Castlevaniák, Final Fantasy-k, Zelda, Prince of Persia, Warioware, Warioland, Pokémonok (igen, azokat is tudom ajánlani!!! 😊), Donkey Kong-ok, F-Zero (ebbõl leginkább a Climax), Kuru-Kuru Kururin (ha az ember szereti az elvontat), Golden Sun, Advence Wars, a többség szerint a MAriok is jók...
És biztos a többiek is fel tudnak sorolni ezeken kívül sokat, amik most nekem nem jutottak eszembe 😊
Én nagyon jól elvagyok a GBA-mmal a DS mellett is (Metroidoknak mindenképp inkább a GBA javallott, mert a Lite D-padja nem a legjobb a hirtelen mozdulatokra szvsz).

Maximálisan egyetértek! <#vigyor0>

kisgabo
én meg, ds foreva. és azt is megszoknám, ha az EVVEL pl. ezzel lenne.

Teljesen igazad van!!!!! És milyen játékokat ajánlsz??

koryne
Nézõpont kérdése, nekem pl nem gagyi. Szép, rajzolt. Lehet, hogy csak azért, mert "öreg" gamer vagyok, de nekem pl nem tetszenek a mai csillogó villogó 3D-s szarok... Nekem egy játék ne élethû legyen, hanem JÁTÉK <#vigyor2>

Egybõl megvenném ha szebb lenne a grafikája! Pl.: olyan lenne mint a DS-é!
Vagy annál egy picivel csúnyább! Ti hogy vagytok evvel? Megtudtátok szokni, hogy gagyi a grafika??
😊

kisgabo
ára van e?

Hy
Eladó GBA SP fekete színû+Flash2Advance 256Mbit-es káryta.
Töltõ, doboz író megvan hozzá.

light00
Miket meg nem tudunk így idõben 😮
És köszikösziköszi elõre is, Dévvel már tényleg fontolgattuk, hogy esetleg veszünk egy ilyesmit...vagy valami hasonlót 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Ja jólvan 😊

koryne
Elvileg jah. Mi biztosan megyünk, (majdnem minden héten ott vagyunk 😊), nemtom, Gábor olyasmire gondolt-e, hogy esetleg a többiek is jönnek és megint megy a Munchkin meg ami eszünkbe jut, vagy csak dumálni menjünk fel hozzá... Ha esetleg azt mondja, hogy nem, akkor bocs, csak hirtelen felindulásból írtam...

Akkor én még nem tudok róla. Törökbálintonfent?

koryne
Szívesen. Ha minden igaz, most hétvégén lesz valami fent, nem? 😉

Wow 😊
Megköszönnénk ha elhoznád akkor ^^.

koryne
Jövõbeli autós-versenyzõs. A világon senkit nem zavarna a japán szöveg, mert néhány magyarázaton és a sofõrök életrajzán kívül minden angolul van kiírva 😊 Mellesleg gyönyörû szép (nemtom, hogy 4 player, 1 gamepak esetén is szép marad-e, de kipróbálni mindenképp érdemes). Képz.

És mitet tud? 😊 Ugrálós, vagy milyen? Csakhogy a többieket mennyire zavarja a japán szöveg <#hehe>
<#idiota>

koryne
F-Zero Climax tuti ilyen. Japán only, de ha gondolod, következõ összeröffenésre elviszem 😊

Létezik ilyen, de a nevére nem emlékszem.
A Mariokartot pl kettesben kipróbáltuk, rövid távon jó móka, de azt kell mondjam, a multi igazából 2(3-4) kártyával élvezetes.

Oké, csak mert volt egy bolti emberke aki azt mondta létezik ilyen, nagy csodálkozásunkat látva (valamilyen Super mario-ra gondolt õ).

Gondoltam utánakérdezek olyan helyen ahol vannak még hozzáértõk 😛

joshua
Sajna ehhez 4 kártya kell. (asszem)

Frankón létezik olyan Gameboy Advance-os játék, aminél ha 1, azaz EGY darab kazettát beteszel valakihez, és össze vagyunk kötve NÉGYEN akkor arról minda a négyen tudunk játszani?

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Keresem a Polarium Advance nevû játékot, találkozott már valaki ezzel a verzióval, vagy esélytelen, hogy találok belõle itthon? Egyszerûbb ha beszerzek egy flash kártyát? Köszönöm a reakciókat!
Keviny
Help Help!

Supercard SD GBA-s flashkari kéne nekem sürgõsen! Ha valaki tud segíteni, kérem tegye meg egy privivel! 😊

köhh!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Jó állapotú GameBoy Advance gépet vennék ( lehet bármilyen tipusú ) játékokkal!!

Ajánlatokkal bombázzatok!

köszi

http://gbatemp.net/?dynamic=8
Itt nézelõdj!Webbolt linkek is vannak.
Ha konkrét kérdésed van valamék kariról, írj privit!
A GBA flashkarik kifutóban vannak, ezért nálunk szinte egyáltalán nem, külföldön is egyre kevesebb helyen kaphatók.
Amúgy meg épp most alakítok át 1 EZ4 Lite Deluxe karit GBA-hoz.
Ha érdekel, írj privit!
(2 van belõle és nem ezen akarok meggazdagodni.)

joshua
Hát magyarországon (az én ismereteim szerint) sokkal drágábban mint külföldön. Én pl németországból rendeltem egy mini sd-s supercardot, postaköltséggel együtt 12 ezer volt. Míg ugyanezt 20ért láttam pesten. Sztem nyugodtan rendelhetsz külföldrõl (persze ha megbízható a cég).

Mardel
Google-be keress rá a nevükre és megtalálod h hol lehet õket beszerezni. Remélem segítettem.

Google-t ismerem de mégsem találtam olyan boltot ahol lehetne venni külföldrõl meg nemszívesen rendelnék.

Jah és itt elolvastam az egész oldalt amúgy csak angy összevisszaságba meg fake pokémonokba meg m3 perfekt, stb-be nem találtam értelmes dolgot.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

joshua
Amugy nem kellett volna sokat visszaolvasnod és sokkal okosabb lettél volna<#nyes>

joshua
Elõször is kell egy supercard vagy M3,G6...stb és ebbe kell belerakni a mini sd kártyát(vagy másmilyet). Google-be keress rá a nevükre és megtalálod h hol lehet õket beszerezni. Remélem segítettem.

Mardel
Hali!

Akkor egy kis felvilágosítást kérek.

Milyen kártya kell GBA microhoz, és jó-e bele a sima sd kártya, vagy mini sd vagy mi kell bele?

Hol lehetne ilyen kártyákat kapni?

"Timeo Danaos et dona ferentes."