Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez biztos?
Egérgomb bal gombja + elõre fele gomb

hy nekem olyan gondom van h nem keht felszedni a cuccokat hiába nyomom akármeik gombot. mit csináljak?
kössz XD
Enter
kösz már megoldottam....Még lenne egy kérdésem hogy kell húsbogár bol visszaváltozni?????? mit kell lenyomni?? :S???
Próbáld meg átmenetileg eltávolítani a magyarítást! Okoz az pár ponton bugot, hátha ez is közéjük tartozik.
Pianista
biztos hogy mindet megcsináltad? nem hagytál ki valamit??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

azt is megcsináltam ugy ahogy kell ..... és azt mondja , hogy már bevennének de még kevés a szintem..... csak az a gond hogy .....lvl 5 töl vennének be de már lvl 6 vok.. . és elvileg már zsiványnak kéne lennem de mégsem vesz be nem értem ez vami hiba???
Pianista
még van egy rejtett is: a test of faith amikor a bányából el kell hozni a listát, ne add oda diego-nak hanem lares-nek elõször, egy kicsit belefirkál és utána add diegonak😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

hello ....lenne egy kérdésem.....Mért van naz mikor a zsiványokhoz akkarok csatlakozni lares-nal.. azt irja hogy csak 5 ös szintöl vesznek fel ... de én már 6 os vok ????....( megcsináltam a kellö küldiket..)
Valószinûleg azért hiszi mindig mindenki azt hogy nem kerestél, mert hihetetlen hogy ha kerestél nem találtál semmit. Már ha csak azt beütöd a Google-ba hogy thielhater, már akkor is kiadja az elsõ oldalon a megfelelõ találatot. Épp most írtam egy kisebb modajánlót textúra patchekrõl és hasznosabb modokról ezek között is szerepel(bár valóban elgépeltem ThielHater nevét.... kihagytam egy H-t) És mivel ez a modajánló ezen az oldalon van, ezért gondoltam ha átolvastad ezt az oldalt akkor megtalálod.... Ezt nem cseszegetésbõl írom, mert mint mondtam szívesen segítek, mert erre való a fórum, de ha érdeklõdsz valami felõl elõbb egy kicsit olvass utána... És ez a hozzászólás nem feltétlen erre a topikra vonatkozik, hanem például a Gothic II topikjára is, mivel ott is olyan dolgokat kérdeztél, amiket az aktuális oldalon simán megtalálhattál volna.
KaszaN
Csak azt nemértem mérthiszi mindíg, MINDÍG mindenki azt, hogy nemkeresem. Én mindíg elõször keresem, aztán ha semmit nemtalálok, márpedig az esetek 80%-ában azvan hogy nemtalálok semmit akkor kérdezek. De mivan akkor ,hogyha éncsak egyszerûen nem értek a keresgéléshez?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Hivatalos oldal? A worldofgothic.de-n, sõt még a worldofgothic.com-on is rajtavan, márpedig a Gothic modok 98%-át itt kell keresni. Sõt a Google-ba is csak annyit kellett volna beírni hogy gothic thielhater. Elõször próbálj meg tájékozódni, aztán kérdezz. Szívesen segítek, de azért elõször valamennyire olvass utána a dolgoknak.
KaszaN
Hát baz...mondtad egy szóval is hogy má beszéltek róla a topikban? Nem. Akkor honantudnám? Én a hivatalos oldalon kerestem.

Hogyhogy nem tudod? Egy kicsit legyél már önállóbb.... Nézz körül a topikba... keress rá a textúra patchre aztán nézz körül az Author részen... Komolyan legalább 1 oldalt olvass már végig a topikban
KaszaN
Hát nemtudom. Én nemlátok különbséget a ThielHater textúra patchet meg nemtudom letölteni hogy megnézzek kb miregondolsz 😞

Töltsd le a HD videót, amúgy hidd el lesz különbség, nézd meg ThielHater textúra patchét, olyan változásokat fogsz látni mint abban.
KaszaN
Az én hibám hogy én semmi különbséget nemlátok az eredeti meg a mód között az összehasonlító videón semmi különbséget nemlátni.

Pianista
olyan mod nincs ahol én vok a "fõnök"? úgy értem hogy ércér kérhetek katonákat, naponta kapom az ércet és én uralom a tábort... vagy hasonló.

Egy ígéretes mod elõkészületben: Gothic Reloaded. És ez legalább még nem halott, mint a Gothic "felújító" modok nagy része.
a golden módba nem kötelezõ védenem a szabad bányát????
de gondolom utána akkor is bannolva leszek?
tök jó már így is mindig is megakartam támadni😄

FPS Patchet felraktad? Azzal többel kéne futnia... A linkeket és a leírást ezen az oldalon találod.
KaszaN
Az nemrosz 😛 én mindent közepesre így nemnéz ki hülyén és jól is fut minden de am a gothic1 nekem kb 20-25 fps körül megyeget sõt van hogy beszaggat de a gothic 3 60fpsel megy 😛(fura)

Jó nem azokra gondoltam akiknek nagyon jó gépe van 😉 De amúgy nekem a G1 nem fut olyan sok fps-sel(lehet hogy van hozzá valami köze annak, hogy nvidia control panelben minden létezõ beállítást maxra húztam xD?)
rotator
100 fps helyett 110 fps-sel fut? 😄

Na még egy kis modajánlás:
Gothic 1 Armor és Kreatúra(szép magyar szó) patch: Link A Gothic 1-es textúrák "Gothic 2-sítése": Nekem személy szerint nem jön be, de lehet valakinek igen.

Ez pedig egy VDFS Optimizer nevû program:
Link: a program használata egyszerû: a Data mappában a VDF fájlt "ráhúzod" a programra, ami ezután optimazálja azt(csökkenti a méretét). Fõleg a nagyobb textúrás fájlokra van hatással. Valaki még teljesítmánynövekedést is tapasztalt, de ezt nem tudom garantálni😉
Pianista
xardas tornyától az egyik irányba van egy tó, oda ugorj😉 de ajánlott a mentés hátha elsõre nem megy😉

KaszaN
Ezt most nemértem 😛

Ki is kapcsolhatod a gépet és olvashatsz is 😊
KaszaN
Nekem csak 3 van egy a szektatábor-hoz, az újtábor-hoz, és Xardas-hoz de most akkor ha leakarok jöni onnan akkor majd mindíg mérföldekrõl mászkáljak oda?

Mikor ott jártam jó pár teleportkövem volt már...
KaszaN
na ja de mivel teleportáljak vagy hogyan? feljutni az hagyán mert felteleportál de le hogyan?

Na és mi volt az a küldetés amihez az kellett?

Xardas tornyának a felsõ részébõl csak teleportálással jössz ki, mivel oda is úgy jutottál...
KaszaN
Küldetés hogy bejussak valahova. De most megint nemtudom mitkell csinálni. Ittvagyok Xardas tornyában fent de nemtudok kijutni innen csak ha leugrok de akkor meghalok vagypedig beteleportálok a 2km-re lévõ táborba. Hogykell kijönni rendesen?

Na és miért kell neked húsbogárrá változni?
KaszaN
enter?! azta ugylátszik hogy a billentyûzeten maradt egy gomb amit még nemnyomtam le XD

Enter
KaszaN
köszi de má továbjutottam 😛 De most ott tartok hogy átkéne változnom húsbogárrá ami meg is van de nemtudok visszaváltozni :S hiába várok 5 percet akkorsem változik vissza. Lehet hogy nemjól csinálom? Hogyan kell visszaváltozni???

Persze ha van átváltozós tekercset, átváltozhatsz valamilyen állattá, és magaddal csalhatod a megfelelõ helyre.
Vissza.
KaszaN
Szóval hogyha gogy letörlöm a magyarosítást akkor követni fog? De utána vissza lehet tenni?

Magyarítás okozza, uninstalláld a kérdéses helyen, a temetõben emlékeim szerint 2x is kell ez a macera.
KaszaN
Szevasztok ott tartok hogy a 3. fejezetben az orktemetõben ahol baal lukor van, és aztmondja szerezzek megneki tekercs 2 felét. Na de ott a bökkenõ hogy neki elvileg követnie kéne és segíteni a csatában de csak áll ott a 3 járat elött karbatett kézzel. Ha megvan a 2tekercs rész akkor is elvileg utánam kéne jönnie de nemjön. Mégha megütöm akkorsem reagál sõt nem megy le az élete se. Má betöltöttem elõzõ állást és egyszer elölrõl kezdtem régen a játékot emiatt. Milehet a gond?? Please Help!

Azt hiszem azt írtam is... A magyarítás nem fog mûködni...
csak a magyarositás nem müxik...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Azért írhatsz ha sikerült és mûködik(vagy ha nem akkor mondd hogy mi nem és próbálok segíteni)
hát kössz
megpróbálom...hátha sikerül...köszönök mindent
Ja természetesen a Golden Mod telepítési sorrendje:
1. - Golden Mod OROSZ
2. - Golden Mod ANGOL
A Player kit launcherében az angolt kell indítani
Az 1.08 angol nyelvû....
A GoldenMod-ban: -megtámadhatod a Szabad bányát(ugy így lett fordítva?😄)
-bemehetsz az elhagyatott(?) bányába
-guru lehetsz
- + néhány "váratlan" küldetés(nincs konkrét infó)

FPS Patch: -ha jó géped van nagyon fontos, javítja az FPS-t

Player Kit: -az FPS patch elõtt kell felrakni, modok futtatásához kell

Textúra + World patch: -nagy felbontású textúrák + a világban a hibás helyen lévõ tárgyak eltávolítása(pl. lebegõ ládák, stb...)

Noname Mod: -nekem az egyik személyes kedvencem.... Páncélok újratextúrázása, fegyverkovácsolás minták alapján(á la Gothic 3)
- náhany szörny újratextúrázása
- új interfész elemek(mentés, töltés, fõmenü)
-ennél én a hõs textúrákat nem telepíteném.... Nekem illúzióromboló a fekete haj😉

Textúra patch 2: -vér textúrák, víz textúrák stb javítása(ez a TielHater féle)

Textúra patch 3: -a legutóbb linkelt textúra patch, elvileg kompatibilis az ez elõzõekkel

Telepítési sorrend:
Patch 1.08k ANGOL
Player Kit
FPS Patch
Golden Mod
Textúra Patchek
Noname Mod
+ha szükséges akkor a modok által telepített *.vdf fájlok átmásolása a GOLDEN MOD MAPPÁJÁBA! A golden modot kell majd indítanod, a többi a "kiegészítés"

A MENTÉSEKRÕL BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KELL CSINÁLNI