A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because I said so... that's why.™
A märzen finom lenne, de szerintem rohadtul kevés benne a széndioxid, nem is nagyon habzik. Mintha nem is alsó erjesztésű lenne.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
sörpor
Mondjuk, nem véletlen, hogy mikor még a MOM Park - Paulaner Házban főztek sört. Kintről hozták a vizet is.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Tavaly, május 2-án. Legalábbis, a fényképes dokumentációm szerint.
Nekem is úgy rémlik, hogy ízlett. De, hogy honnan szereztem, már homályban van.
Látom, a dobozt a háttérben. Ha nem üres, akkor lesz ott még élmény! :Đ
Egészségedre!
Tegnap, pont a Legnépszerűbb témák 1. helyén volt! :Đ
Ja, a Soproni Szűz helyett van a o.0% "hivatalos"
Nem csoda, ha nem szúrtad ki a topikot, nem túl nagy a tolongás itt.
Szégyen, hogy 2001 óta nem sikerült rátalálnom a topikra. Pedig, én is igyexem javítani, a magyar sörfogyasztási statisztikát! :Đ
A topik kérdésére, nem tudnék egyetlen sört, egyetlen sörfajtát megjelölni. Mondhatni, fordított válaszom van: olyan sör van, amit nem iszok meg.
A nagyon gyümölcsösökkel, óvatos távolságtartásban vagyok. Komló-keserű, sötét-füstös, sós-savanykás jó pajtások! Csak a megfelelő sorrendet kell tartani. :Đ
Lenne egy kérdésem, ezt a 0.0-ás Bavaria IPA-t hol sikerült beszerezni? Google a barátom, kerestem is, találtam is, de ha van tuti hely... Mindenesetre, rápróbálnék. Hátha ez lenne alternatíva az önmegtartóztatásra, zérótolerancia mellett. :Đ
Egészségtekre!
Végre találtam egy kimondottan jó nullás sört! ;D

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.03.07. 19:23:00

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2022.11.26. 15:25:17
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2022.11.08. 16:18:14

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2022.11.08. 15:47:38

Valamitől az arany ászokra azt mondom hogy vállalható.
Inkább kiadok kicsit több pénzt érte és akkor veszek olyat ami nekem jobban ízlik.
Pécsi sör meg nem is tudom milyen lehet, szerintem még soha sem ittam.
A stella szerintem talán egy fokkal jobb ízű mint a fenti sörök.
egyik ismerosom nagyon kampanyolt a pecsi sorok mellett, de az emlekeimben ugy elt, hogy rosszak, sosem izlettek. gondoltam adok 1 eselyt, hatha javultak valamit.
premium lagert es pilset vettem, es osszehasonlitottuk mas sorokkel. a lagernek valami nagyon rossz ize volt, null harmonia, messze a legrosszabb sor volt az osszes kozul (soproni, dreher, budweiser, karlovacko, stella). a pils izlett mindenkinek, viszont annak meg semmi koze a pils tipusu sorokhoz <#circling>#circling>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Köszönöm.
Pécsi sör köré elég nagy reklám tevékenység párosul pár éve a korábbiakhoz képest.
Gondolom jobb is mint egy borsodi.

Ez nem sikerült jól. Bazsalikom jön rendesen, de azonkivűl más nem.
5 % - os, 340 Ft.-ért.
Szerintetek mitől bio egy sör?