A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

imo :) science fiction is science fact
Csodálatos sörital! 60 KG El Dorado és Simcoe komlót toltak bele, és ez érezhető is. A gyümölcs jegyek igazi ízorgiát adnak, majd jön a komlós keserűség, de egyáltalán nem tolakodó, ahogy az alkohol sem. Majdnem tökéletes Tripla Ipa!
4.75/5
Karácsonya elteszem, van még mellette gemenci viszkis érelésű magyar sör, Gulkden Draak Imperial Stout.
Szerintem egyáltalán nem az. A jóval olcsóbb Allgäuer, itt eggyel visszábbi képen viszont szerintem az. Aztán következik a Paulaner, ami még pár hsz-sal visszább van.
Ám a málnás búza kategóriájában az abszolút number one. Ő az: #3254

Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2020.09.14. 12:42:46
Mindjárt utána nézek ... még úton van ... 😊
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én a borsodival vagyok így.
nagyon nincs jó íze
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Egy jó portert kívánok mindenkinek, aki szereti! <#pias>#pias>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Mondjuk a citromos gösser nem tudom alkoholos e ?!

Hatalmas volt a hype a sör körül, beszerezni is baromi nehéz volt, mert eléggé limitált. De nem csalódtam! Igazi komló orgia! Sűrű, gyümölcsös, majd a végén kellemes keserűség. Próbáltam hibát keresni benne, de nem lehet… Ez csillagos ötös!
Az alkohol pedig nagyon szépen el van rejtve, nem tolakodó hála égnek. Ritkán iszok egy sört kétszer, de szerencsére kettőt vettem!