A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Az olasz birra morettit szoktam inni mostanában.
A barna csapolt Leffe sör is finom, csak picit erősebb az átlagnál.
Elsőre nagyon a kakaós kávés ízt adja, de a a dobozon levő szöveg szerinti beígért kókusz is erőteljes, ugyanakkor a szintén említett juharszirupot nem érzem.
Finom sör, de a 2300,- egy dobozért azért túlzás volt érte
WWFSMD?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
De finom volt,kicsit a házi vörös borra emlékeztetett a íze.
Kamion sofőrtől kaptam.(targoncásként dolgozok). Sűrűn szoktam kapni 😊
sörlap.hu - Sörkóstolás

Arról nem is beszélve, hogy Leffe dark, Guiness, Kilkenny is van a kínálatban kellemes árakon!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A segítségét kérem minden sörkedvelőnek és sörfőzőnek!
Mádi Xénia vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzős hallgatója, a műszaki menedzser (BSc) szak termékmenedzsment szakirányán.
Az alábbi kérdőív a szakdolgozatomhoz szükséges, mely az automata sörfőző gépre vonatkozó felhasználói igények felméréséről szól.
A következő 5-10 perces anonim felmérésben a sörfőzési és az internetes vásárlási szokásokat, illetve a Brewie nevű automata sörfőző gép ismertségét vizsgálom.
Nagyon köszönöm a kitöltéseket! 😊
Link: http://goo.gl/forms/DVESLkR3ck
Beruháztam, vettem is 3 dobozzal. 😄 ez kitart Karácsonyig ! 😊)))
Hajrá Magyarország!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Egy időben Borsodi bivalyt is szerettem.
Egyébként a favorit a Bitburger és a Krombacher.
nemrég vettem a Prímában a wellstől egy banana bread sört. Egész finom volt, pedig nem szeretem a gyümölcsös söröket.<#finom>#finom> Tudtok még hasonló fajtákat mondani nekem?
Bernard Černý Ležák (barna)
Cerny Kozel (barna)
Černá Hora Kvasar 14° (világos, minimális méz aromával, de semmi "női pia" íze nincs, csak szimplán kellemes)
Primator Weizenbier (jóféle búzasör)
A csatos Bernard-ból a világos nem ízlett különösképp.
Szlovák sör meg nem is létezik. <#eplus2>#eplus2>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Szerintem ez is kevés lesz neked egy estére. 😄

.
A Hel&Verdoemenis kivételével újdonságok számomra. Mjad beszámolok, ha nem felejtem el
WWFSMD?
Ma este lesz mit szürcsölni! :-)

Mind a 2 belga sör, ezek tényleg tudnak valamit.
Nagy Heinekenes vagyok, szinte csak ezt iszom itthon, de amit Hollandiában ittam, ég és föld a kettõ között a különbség. Sokkal finomabb volt Hollandiában, az itthoni változatnak keserûbb az íze, hiába tartalmazza az összes a speciális gombájukat, a sörnél is minden számít mint pl a víz minõsége is.
Egyaltalan nem ajultam el. Mondhatni az egyik leghigabb IPA amit valaha is ittam
fullers ipa
WWFSMD?

★
Ilyet hoztam Németországból, faszányos kis fadobozos csomagolásban.
Ittam már sok 10% fölötti sört, de ezek verik a többit.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Na, mindegy.
Most gurítottam le két ilyet:
1 literes dobozos monstrum

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Redbridge, Estrella Damm Daura, Riedenburger Gluten frei, Bard's, New Grist, Cristin
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S