A SÖR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Nekem ízlett 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Egyszerű sör, egy próbát megér.
Mezei "láger" semmi extra

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

ez finom? MYTHOS

Micsoda ákció.... 😄
smith09
Eseti jelleggel, havi 1 - 2 alkalommal szoktam pár üveg sört meginni.
Az olasz birra morettit szoktam inni mostanában.
A barna csapolt Leffe sör is finom, csak picit erősebb az átlagnál.
efti
Alapvetően olyasmit kerestem volna mint a Brewdog féle Riptide, amit sajnos nagyon rég nem láttam már, illetve a jó öreg Hel & Verdoemenis, de sajnos flanc mentes imperial stout nem volt, így megvettem ezt:

Elsőre nagyon a kakaós kávés ízt adja, de a a dobozon levő szöveg szerinti beígért kókusz is erőteljes, ugyanakkor a szintén említett juharszirupot nem érzem.

Finom sör, de a 2300,- egy dobozért azért túlzás volt érte

WWFSMD?

UnTappd alkalmazást használja valaki? Nagyon jó, adatbázisként is remek, de alapból jó móka

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Silva Strong Dark Beer 7%-os.Én nem igazán szeretem se a 7%-os sört,se a barna sört.Csak a világos sört 4-5 %-os.
De finom volt,kicsit a házi vörös borra emlékeztetett a íze.
Kamion sofőrtől kaptam.(targoncásként dolgozok). Sűrűn szoktam kapni 😊
sörlap.hu - Sörkóstolás

vizes
A Huszti úti Lidlben Faxe 5%-os világos, 5%-os barna és 10%-os (!) barna, mindegyik literes, és egész jó áron van.
Arról nem is beszélve, hogy Leffe dark, Guiness, Kilkenny is van a kínálatban kellemes árakon!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Krezga
Februárban voltuk Írországba, Dublinban, és persze megnéztük a Guinness Storehouse-t 😊

Jó esét! 😊

A segítségét kérem minden sörkedvelőnek és sörfőzőnek!

Mádi Xénia vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzős hallgatója, a műszaki menedzser (BSc) szak termékmenedzsment szakirányán.

Az alábbi kérdőív a szakdolgozatomhoz szükséges, mely az automata sörfőző gépre vonatkozó felhasználói igények felméréséről szól.

A következő 5-10 perces anonim felmérésben a sörfőzési és az internetes vásárlási szokásokat, illetve a Brewie nevű automata sörfőző gép ismertségét vizsgálom.

Nagyon köszönöm a kitöltéseket! 😊

Link: http://goo.gl/forms/DVESLkR3ck
nem látszik a kép 😞 töltsd fel valami publikus tárhelyre http://imgbox.com/
Krezga
Másfél hete voltunk Németországban:

Utoljára szerkesztette: Krezga, 2015.10.14. 22:15:03
smith09
200 ft / fél literes doboz Veltins a lidl ben. Finom német sör, évi pár alkalommal lehet kapni, most még a héten csütörtökig.
Beruháztam, vettem is 3 dobozzal. 😄 ez kitart Karácsonyig ! 😊)))
Zsolti9014
Értem. Néha a Lidlben szokott lenni, de ez a kétfajta pont nem. Ott sima fehér dobozos világost, sima fekete dobozos barnát és 10 fokos világost tudtam eddig szerezni.

Hajrá Magyarország!

nem, azokat is a rimaszombati teszkóban vettem
vizes
Jöttek a barátok Németországból és nem felejtettek el hozni néhány üveggel mindkettőből:

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

smith09
Ritkán iszok , havi 1 - 2 alkalom. Akkor üveges Staropramen, akár fél barna is jöhet. 😉
Egy időben Borsodi bivalyt is szerettem.
Egyébként a favorit a Bitburger és a Krombacher.
Sziasztok!
nemrég vettem a Prímában a wellstől egy banana bread sört. Egész finom volt, pedig nem szeretem a gyümölcsös söröket.<#finom> Tudtok még hasonló fajtákat mondani nekem?
Zsolti9014
A Faxe itthoni beszerzés?

Hajrá Magyarország!

Jaffa 2843
Cseh sörök közül engem ezek fogtak meg:
Bernard Černý Ležák (barna)
Cerny Kozel (barna)
Černá Hora Kvasar 14° (világos, minimális méz aromával, de semmi "női pia" íze nincs, csak szimplán kellemes)
Primator Weizenbier (jóféle búzasör)

A csatos Bernard-ból a világos nem ízlett különösképp.

Szlovák sör meg nem is létezik. <#eplus2>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

<#eljen>
Szerintem ez is kevés lesz neked egy estére. 😄
cseh és szlovák csodák, meg a két dán kakukktojás balra 😄 literes doboz!

Finom sör, a tescoba 199 Ft

Ma esi lazulás frissen csapolt sörömmel!!!OTTHON!Nem egy kocsmában.Zseniális!
.
efti
Mai menü:

A Hel&Verdoemenis kivételével újdonságok számomra. Mjad beszámolok, ha nem felejtem el

WWFSMD?

vizes
Kellemes fekete sör,tegnap éjjel érkezett.
Ma este lesz mit szürcsölni! :-)

vizes
Németországból kaptam a héten, kellemes búzasör:

Tegnap értem haza Amsterdamból, szerintem a Durty Nellys Irish Pubban voltál mert ott ittam ilyet, top5-ben benne van mert eszméletlen jó ízvilágú sör + az északi tengernél egy kajáldában rátaláltam a PALM nevezetû sörre és ennek is nagyon finom íze van + ezt boltban is sikerült megvennem, nem is volt drága.
Mind a 2 belga sör, ezek tényleg tudnak valamit.

Nagy Heinekenes vagyok, szinte csak ezt iszom itthon, de amit Hollandiában ittam, ég és föld a kettõ között a különbség. Sokkal finomabb volt Hollandiában, az itthoni változatnak keserûbb az íze, hiába tartalmazza az összes a speciális gombájukat, a sörnél is minden számít mint pl a víz minõsége is.
efti
Fullers India Pale Ale:
Egyaltalan nem ajultam el. Mondhatni az egyik leghigabb IPA amit valaha is ittam

fullers ipa

WWFSMD?

vizes
Valamilyen apátsági sör?

GhostRider1
Rengeteg fajta sört ittam már, de ez visz mindent. Amszterdamban, egy pubban találtam rá.

&#9733;

vizes
Az nem semmi! 13 és 16%-os? Pfejj, az megüt mint ligeti kurvát a körhinta!

Nekem is kedvencem a Staropramen sör, szerencsére könnyen hozzá lehet jutni.
Ilyet hoztam Németországból, faszányos kis fadobozos csomagolásban.

Ittam már sok 10% fölötti sört, de ezek verik a többit.
artschi
az finom, tegnap én is olyat ittam 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

vizes
A pi..ába, nem engedi. Staropramen barna.

vizes
Ilyet:

vizes
Annak meg mi értelme van?

Na, mindegy.
Most gurítottam le két ilyet:

vaskalap
vaskalap
Málna ízû sör...

a Lidl-be kapható,finom különleges ize van és 5%-os
Grove4
Többek között most ezeket kóstolgatom (Ukrajnából vannak):

1 literes dobozos monstrum

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kommersz
En egyszer ittam kiprobalasbol.Kb olyan mint a kobanyai annyi hatranya van hogy kinyitod es kb 2-3perc alatt kimegy a szensav.Egy probat meger de sztem hosszutavon nem erdemes belole venni.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Desiderata
Ez a Baumax sör valójában milyen sör?
Hegi90
sokféle lisztérzékenység van, a céliákosnál pl nincs semmilyen külsõ tünete (max a vérszegénység, soványság), de diéta nélkül középkorra nagyon gyenge és beteges szervezete lesz, késõbb pedig biztos a bélrák.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

én ismerek egy srácot aki lisztérzékeny, de ezerrel nyomja a sört. ez hogy lehet?

Hegi90
ja igen, egy két márka ami forgalmaz ilyeneket:
Redbridge, Estrella Damm Daura, Riedenburger Gluten frei, Bard's, New Grist, Cristin

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S