A SÖR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismerős azt ígérte hogy hoz nekem Itáliából nagy üveges 0.75 l sört, pénteken, odaadja.
MAjd teszek fel fotót ha ide ért. : )
MAjd teszek fel fotót ha ide ért. : )
Régi és új
A beltartalom nem tudom változott-e, nem érzek különbséget, a réginek viszont több és tartósabb a habja.
A beltartalom nem tudom változott-e, nem érzek különbséget, a réginek viszont több és tartósabb a habja.
Because I said so... that's why.™
Charlie, rozsos APA a Hedontól

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2025.06.03. 16:01:58

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2025.06.03. 16:01:58
Ugar trailer 37 micro neipa

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2025.06.02. 12:54:46

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2025.06.02. 12:54:46
Az utóbbiak közül ez volt a legjobb Ugar trailer, szerintem.
Úgyhogy érkezett még egy kis adag

Úgyhogy érkezett még egy kis adag

És a franciák "kéküveges" búzasöre, pink verzióban. Na ez most jól esett!

Majdnem kimaradt. Igaz, ez a leggyengébb láncszem. Amúgy kellemes csalódást okoztak a kínaiak.

Maradt egy évvégi ünnepi jellegű sör, ami azt illeti az időjáráshoz most is igazodik, sőt most inkább. A csúnya pulcsi most is jó ha rajtunk van a kabát alatt.

:)
Körülnézhetnének errefelé is, hátha ki tudnának hozni valami ötletest a környékbeli felhozatalból.
Körülnézhetnének errefelé is, hátha ki tudnának hozni valami ötletest a környékbeli felhozatalból.
Magyar földön voltam most 3 hétig. Leadtam két nagyobb lengyel rendelést és egy magyart. Így sikerült 95 új sört kóstolni. A lengyel craft scene még mindig jó, nem erős, de jó. De leglább nem drága. Kiemelkedően jót mondjuk nem ittam, de 1400 forintért sehol nem kapok tripla ipát :)
A magyar mezőny, viszont siralmas... Mad Scientist pale ale, sour, és ipa kurva drága és lassan kritikán aluli. Egy nagyon kellemes csalódás volt, a Brewing Vibes főzde Still fuck the rest dipája, ami brutál juicy és finom is volt. Le a kalappal. És az Ugar Tariler sorozat sem rossz.
De az Etyeki, a Horizont, a Monyo egyszerűen olyan gyenge, hogy nem is értem hogy vannak "életben"
A magyar mezőny, viszont siralmas... Mad Scientist pale ale, sour, és ipa kurva drága és lassan kritikán aluli. Egy nagyon kellemes csalódás volt, a Brewing Vibes főzde Still fuck the rest dipája, ami brutál juicy és finom is volt. Le a kalappal. És az Ugar Tariler sorozat sem rossz.
De az Etyeki, a Horizont, a Monyo egyszerűen olyan gyenge, hogy nem is értem hogy vannak "életben"
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Ezt ittam én is a héten. Sajnos ilyen gyenge Night Shift-et még nem ittam. Ez nagyon mellément :( Se a zserbó ízt nem találták el, de a Barley wine műfajt sem. Sebaj!
A 2024-es mogyorós-karamellás NS viszont kellemes meglepetés volt magyar fronton.
A 2024-es mogyorós-karamellás NS viszont kellemes meglepetés volt magyar fronton.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Nyithatnál kóstolós csatornát a YouTube-on, egy kis konkurencia Winklernek. (vagy lehet te magad vagy a Winkler) :D
Elpusztítottam az utolsó Night Shiftemet is

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.12.23. 21:34:46

Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2024.12.23. 21:34:46