Tvtuner kérdések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán légyszíves, vagy valami. Igaz, hogy ez az SG, de egy kis mûveltség azért ragadhatna rátok.
Amúgy szerintem felejtõs. Az pedig, hogy Londonban TV2-zni fogsz ilyennel, az kizárt.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
tudnám foni a TV2 ReTekClub-ot?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
jó lenne ez?
A PCTV nanoStick Ultimate nagy felbontású tévéadást is kezel.
A korábbiaknál is kompaktabb digitális tévévevõt dobott piacra a Pinnacle. A PCTV nanoStick Ultimate normál és nagy felbontású DVB-T adások vételére egyaránt képes, támogatja mind az MPEG-2, mind a H.264 kódolást. A Pinnacle TVCenter Pro szoftvert mellékelik hozzá, és integrálható a Windows Media Centerbe is.
Felvételek beállíthatók elõre, és mód van time-shiftingre is; a videoanyag merevlemezre vagy rögtön DVD-re kerülhet. A rögzítés formátuma MPEG-1/2, DivX, MPEG-4 AVC/H.264 lehet, utóbbinál beállítható az iPodokhoz illõ felbontás. A kisméretû tunerhez botantenna és távirányító jár. A DistanTV szoftver segítségével hálózaton keresztül továbbítható a mûsor, így az legfeljebb három másik számítógépen követhetõ figyelemmel. A PCTV nanoStick Ultimate ajánlott ára 59 euró.
szeretnék venni a notebookomhoz usb tévé tunert, hogy amikor magyarországon vagyok úton bárhol nézhessek tévét. Lehetséges ez?
Tudtok ajánlani valamit?
A válaszokat elõre is köszi.
egy olyan kérdésem volna csak, hogy a jelenlegi leadtek, pinnacle kártyákkal mennyire lehetséges már a kultúrált minõségû vhs digitalizálás?
hang elcsúszás, és képugrálás nélkül. egy 3200+ sempronon haladna a dolog 1gb/800 (vga miatt 768) rammal, és egy nv6200 integrált vga-val.
Olyan problémával kerültem szembe, hogy a Crossbar-ban beállított kompozit jelrõl mindig svideo-ra ugrik át a bemenet minden újraindítás után.
A rendszerben 3 tuner van: 2 db PCTV stereo és egy másik. A 2 megegyezõ kártyával van a gond. Ha újraindítás után beállítom a bemenetet kompozit-ra, akkor az addig jó, amíg újra nincs indítva a gép. Utána visszaáll svideo-ra állandóan.
Ez egy kamerás rendszer, ami a kompozit bemenetre küldi a képet.
Próbálkoztam újabb és régebbi driverrel, a kamerás program paramétereinél, de egyik se lett jó.
Van valakinek ötlete?
Egyes monitorok érzékenyek a hálózati feszültség ingadozására, emiatt remegni szokott a képük.
A problémám a következõ. Van egy Leadtek PVR2000-es TVTuner kártyám, teljesen új, de mégsem müködik rendesen.
Elöször is a azoftver amit adtak hozzá (annak ellenére, hogy mindenki dicséri) nekem nem igazán jött be. Ez a winfast pvr2 amivel az a baj, hogy a tv csatornák képe vibrál, de általában csak akkor ha ablakokat mozgatok, klikkelgetek stb. Ha nem nyúlók a géphez akkor rendesen fut.Kiprobáltam a DScalar nevû progit is, az sokkal ritkábban produkál ilyet(talán egyáltalán nem is),viszont abban pedig nincs hangja az adásnak(beállítottam rendesen) Néha egyébként az egész képernyõ bevibrál... VGA? TVTuner? Táp? Mi a ludas?
Másodszor a kép mínõsége sem túl jó, bár ez a hagyományos tv-re is vonatkozik. Itt arra gondolok, hogy picit szemcsés a kép, sávosodik (azaz világosabb sávok futkosnak lefelé a képernyõn), úgyhallottam hogy ez földelési probléma és egy földhurok leválasztó segítene. Erõsitõt már vettem az nem segített(9 felé van osztva a kábeltv) Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
ACER Aspire 5738ZG
Jimi Hendrix
Aki AverMedia-s cuccal akar nézni valamit, ami NTSC jelû, annak van egy tippem. A dokumentumokban van egy fájl, aminek a ini a kiterjesztése. Meg kell keresni a Composite_Format=PAL_B sort, és a PAL_B-t átírni NTSC-re. Nekem mûködött. (PS2-vel tesztelve) Remélem valakinek segítettem.
Na bye.
ACER Aspire 5738ZG
A problémát egyébként okozhatja a túl magas processzorterhelés, vagy a hangkártya nem kellõen stabil mintavételi frekvenciája.
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?ModuleNo=99126&doy=22m11
Ket kerdesem lenne: - Van egy tv kartyam es a kovetkezo problemaval kuzdok. 2 ora hasznalat utan elcsuszik a hang a kephez kepest. Nem lehet szo melegedesrol, mert ha bezarom a programjat es ujbol megnyitom, akkor megint tokeletesen mukodik. Mar kicsereltettem, de az ujjal is ugyanezt a hibat produkalja. Mi lehet a problema oka? 1ebkent a parabola belteri egysegevel van osszekotve a video es a hang jel. Egy SCART-RCA atalakitoval ami egy RCA-S-Video atalakiton keresztul jut be a kartyaba, ha ezzel segitettem valamit.
- ha tovabbra sem uzemel a dolog, akkor szeretnek venni egy ujat, namost nem vagom annyira a temat ezert kernem a segitsegeteket. Ami szamomra lenyeges lenne:- tudjak felvenni vele a tv-bol
- a kesobbiek soran tudjam hasznalni egy esetleges HDMI-s TV-vel is, mert jelenleg monitoron nezegetem a musorokat
-mivel lusta ember vagyok, jo lenne hozza taviranyito is
Elore is koszi
Elõre is kössz
ACER Aspire 5738ZG
de jókat olvastam róla
csak a procit terheli le kicsit és a driverre várni kell mire kiforr
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Laptophoz milyen tunert érdemesebb venni? USB-st, vagy PCMCIA Express-est.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
chapog:
Valami tudományosabb magyarázattal is tudsz szolgálni, vagy csak az íráskényszer hajtott? Miért jó megvezetni azokat, akik amúgy sem biztosak a dolgukban?
Nem tudom mikor volt a kezeid között Global (ha volt egyáltalán). A kezdeti idõkben tényleg volt vele némi probléma (töredéknyi, mint most a DVR3200 H-val, vagy akár a PVR3000 Deluxe-szal), de ezt az újabb driverek rendberakták. Alapszabály, hogy a mellékelt CD-t félre kell tenni, és a netrõl beszerezni a megfelelõ drivert és PVR2-t. Van egy kitûnõ magyar támogatási oldal, rengeteg hasznos információval. Leadtek Helpsite
többet érsz egy régebbi típussal pl Expert
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
nemtudja vki h jó ez a tuner, mert sztem ilyet veszek:
leadtek winfast tv2000xp global
Noveremtol kaptam egy "Leadtek Winfast Palmtop TV" jelzesu USB TV tunert. A CD sajnos nincs meg hozza. Szedtem le drivert a gyarto honlapjarol. A kovetkezo 4 programmal probaltam: Winfast PVR, Winfast PVR2, ChrisTV es Cyberlink PowerCinema. Mindegyikkel ugyanazt tapasztaltam. Hangolaskor megtalaljak a csatornakat, de a kep fekete marad.
Ha valaki tudja a megoldast, segitsen!
Koszonom elore is!
Van valakinek tapasztalata a Pinnacle Hybrid Pro Tunereivel kapcsolatban? Személy szerint egy PCMCIA-os néztem ki, de nemnagyon találtam róla tesztet.
ACER Aspire 5738ZG
Megvettem és vittem is vissza a boltba, mert nem volt szép a kép. eztuán vettem egy EXPERT-et ezzel semmi bajom sincs
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;