DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
egy film ISO-t írnék
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
eredmény még mindig rontott lemez...
ja ez egy PIO DVR109...
lehet újabb írót kéne vennem? vagy valami régebbi lemeztípust kipróbálnom?
firmware frissítés segíthet?
Az ImgBurn ugyanígy "elszállt" rétegváltáskor. A Nero látszólag megírta, de nem bírtam magam visszaolvasni az adatot.
Az ezelõtti Pioneer 108 -al nem volt bajom sose, amíg jó pár év után "kiadta a lelkét".

http://www.freetvmaci.info/
Mit írsz és mivel? FW frissítést nem próbáltál?
Vagy talán csak nállam ilyen?
botforum.co.cc :p
Esetleg próbáld ki az ImgBurn-t, (amúgy is erõsen javasolt a használata) teszt módban.
Gépemben asus író van. Mióta feltettem a Nero essentialt, (Nero8) azóta nem akarja megírni a dl lemezeket, kizárólag akkor írja meg, (akkor sem mindig sikerül) ha a képfájlt betallózom dt-be, majd másolok. Memorex lemezt használnék a célra.
Viszont, tegnap úgy voltam vele, hogy a gépem erre a célra nem alkalmas, így átküldtem a másik gépre, és elkezdtem kiírni öcsémnek egy játékot a boxára. (Tudom, warezhörcsög vagyok, de ezt ha most mellõzhetnénk...)
2 lemezt is elrontott az az író is. Eddig egyszer sem hibázott az a gép. Nec író, memorex lemez, Clonecd 5.3.1.3 -al próbálkoztam mindkét gépen.
Mi lehet a gond?
Ennyire szar a memorex lemez? vagy mégis, mi lehet a gond? Hogy 2 gépen sem tudok megírni egy dl lemezt, ez már érdekes, de nagyon!
http://www.freetvmaci.info/
Ha úgy se és még garanciás akkor vidd vissza.
Legfrissebb Firmware ?
Nem túl régi a dvd íróm, de valami gond van vele.
beteszem az ües lemezt és nem engedi a Nero írni, kéri hogy helyezek be üres lemezt. Többféle irható lemezzel is próbáltam, de ugyanaz. Firmware frissités megvolt, az sem segített...
Mi lehet a gond?
van egy pio216d írom az a gond vele,hogy az írási sebbesség 1.2x ennél fogva egy dvd-t 48percig ir.a nero sebesség beállitása szerint,lemez kap.szerint 18xsebességgel irná.
Backup ... Burn settengs fül / Burn speed, itt nem tudod 4 szeresre állítani !
A DVD lemeztõl is függ, hogy hányszorosan lehet írni.
A két elõttem levõ válasznál az a gond, hogy a Shrink a Néro-t hívja be a lemezíráshoz, ha fenn van a gépen, mert arra van alapból belõve. Shrinkkel leszedni a vinyóra, és Clón DVD, Ashampo, vagy DVD FAB programokkal kiírni, mint videoDVD-t.
De pl. ez a nagyméretû DVD filmeket normál méretre rakja ... + ki lehet szedni dolgokat a dvd filmbõl amik nem kellenek.
A következõ gondom lenne: Van néhány olyan film amiket nem tudok rendesen megírni, mert azt írja ki a néro hogy a video fájlok újrakiosztása sikertelen volt. Ha a menüt elhagyom akkor meg tudom írni a filmet, de én azzal együtt szetetném. Általában a Sony által forgalmazott filmeknél vannak ilyen gondjaim. Van valakinek ötlete?
Nec ND-2500A DVD íróm van.
Most megint vannak olyan DVD üres lemezeim amiket nem ismer fel, TDK.
Másnál,másik íróval jó.
Múltkor már jártam így, akkor feltettem:
Nec ND-2500A version 1.0b Firmware (2006-11-28)
innen
De most ennél újabbat nem találok. Csak ND-2510A, de ez nem jó.
Ha valaki tudna segíteni, hogy hol található frissebb az írómhoz !
Köszi !
Hát akkor látom belevágtál és összejött. <#wink>#wink>
Milyen komoly számítógépes emberek sem jöttek rá, hogy azt mondták, hogy rossz és új író ?
Csak nem boltos mondta, aki vetetett volna veled 1 új írót, hogy mennyen a bolt neki. <#wink>#wink>
pl. akkor lenne 2 szer kb. 10 db 700 megás fájlok. Ezeket szétosztva kiírni adatlemeznek. Vissza másolásnál meg 1 kijelölés Total Commander: Fájl / Fájlegyesítés
700 megánál kisebb darabokat csinálnák, pl. 50-100 megásokat.
Mert vissza másolásnál 1 gépre ha pl. kicsit sérült a lemez, mimnél nagyobb 1 fájl, annál nehezebben olvassa. Tehát a kisebb darabok jobbak.
Még várj meg másokat is, hogy mit mondanak. Máshol is érdeklõdj még, pl. PC WORLD Segélyvonal ...
Te íród nem olyan öreg, igaz ?
Az enyém már télleg régi.
Amúgy úgy mûködik a Bios frissítés, hogy neten keresni kell az íródhoz, letöltöd és elindítod, nálam bejött 1 kis ablak kiírta az aktuális bios verzió számot és amire frissíthetõ, ott katt egy gombra és gép újra indítás.
Eközben ha egy pillanatnyi áram kimaradás van, akkor kuka az író, gyorsan csinálja végül is. De ha bios frissítésre adod a fejed, akkor talán jobb 1 ismerõssel aki már csinált ilyet.
Akkor 4 DVD.
Pl. Total Commander: Fájl / Fájldarabolás
Az üres CD -t látja !
Nekem a Nec íróm nem látta az újabb üres DVD -ket, üres CD -ket látta.
Író Bios frissítés után jó lett !
Lehet hogy kicsit bugyuta kérdésem lesz <#circling>#circling>nagyon rég nem másoltam már eredeti dvd-t, de a napokban aktuális lenne.
Még mindig úgy müxik legjobban és leggyorsabban a dolog mint "anno": dvdDecrypter és utána dvd2one???
DL-es lemezre ki lehet írni, vagy a film végét levágni esetleg felesleges hangot leszedni
Aztán kiírni DVD-re.