Erotika
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mért?
Én is várok.
Eddig semmi, amit az igazi nőkre is lehetne alkalmazni.
"egy angyal konnye mely egy virag szirmon vilagit a szep napsutesben"
Hagyjál már! Kevés csaj bírja az ilyesmit, esetleg a hüje filmekben(ahol 555-tel kezdődnek a számok).
A vörös rózsa meg szvsz ingerszegény környezetre, szűk átókörre utal(nem sértésnek szántam), olyan, mint a juventuszrágyó, meg a viva+ és a britni.
Eddig semmi, amit az igazi nőkre is lehetne alkalmazni.
"egy angyal konnye mely egy virag szirmon vilagit a szep napsutesben"
Hagyjál már! Kevés csaj bírja az ilyesmit, esetleg a hüje filmekben(ahol 555-tel kezdődnek a számok).
A vörös rózsa meg szvsz ingerszegény környezetre, szűk átókörre utal(nem sértésnek szántam), olyan, mint a juventuszrágyó, meg a viva+ és a britni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Szerintem jobb annal hogy szepeket irni neki nem letezik! Egy lany ugy meg tud hatodni tole! mindekinek van szebb es szebb fantaziaja tessek leirni mit gondol! Altalban mindig rakjatok bele a szovegbe a hegyeket vizeket csilagokat meg ilyenek... mint peldaul : : Szemed csilogasa akar egy angyal konnye mely egy virag szirmon vilagit a szep napsutesben! " Copyright!
Es mindig erezze hogy torodsz vele az is fontos! Sms... vagy egy email netan telefon...
Es mindig erezze hogy torodsz vele az is fontos! Sms... vagy egy email netan telefon...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én is egyetértek. Virágot imádják, akár e-mailben is.. 😊
Mondjuk nálam olyan szóba sem jöhet aki nem gépezik. 😄
Mondjuk nálam olyan szóba sem jöhet aki nem gépezik. 😄
ja, valahogy én is ilyent mondtam, csak egy picit hosszabban kifejtettem, ja, és teljesen igazad (igazunk) van!!
én csak 5 tok mondani.
1.Virágot a csajnak
2.beszélgess a csajjal
3.Dicsérd
4.Imádd , szersd
5.Puszilgasd amig tod :-D
1.Virágot a csajnak
2.beszélgess a csajjal
3.Dicsérd
4.Imádd , szersd
5.Puszilgasd amig tod :-D
már megint egy közhelyet fogok mondani:
az a csajtól függ.
de amúgy dícsérni kell mindenét (olyan szép a mosolyod, stb.), meg elhalmozni ajándékokkal, akire jelenleg hajtok pont ráhibáztama kedvenc virágjára, gondoltam viszek neki egy szál vörös rózsát (rőzsét :-))), hát nem eltaláltam!! meg sokat kell beszélgetni vele, olyan témákról, amik őt érdeklik, nem pedig, amik téged (mondjuk: képzeld, milyen jót szóltam ma be az egyik fórumon; mert az ilyen nem valószínű, hogy érdekli (tapasztalat)). úgyhogy ilyenek. de nálam vannak (hú, de még hányan) tapasztaltabb emberek is e téren, tehát várjuk az ő tippjeiket!!
az a csajtól függ.
de amúgy dícsérni kell mindenét (olyan szép a mosolyod, stb.), meg elhalmozni ajándékokkal, akire jelenleg hajtok pont ráhibáztama kedvenc virágjára, gondoltam viszek neki egy szál vörös rózsát (rőzsét :-))), hát nem eltaláltam!! meg sokat kell beszélgetni vele, olyan témákról, amik őt érdeklik, nem pedig, amik téged (mondjuk: képzeld, milyen jót szóltam ma be az egyik fórumon; mert az ilyen nem valószínű, hogy érdekli (tapasztalat)). úgyhogy ilyenek. de nálam vannak (hú, de még hányan) tapasztaltabb emberek is e téren, tehát várjuk az ő tippjeiket!!
← ElőzőOldal 2 / 2