II. világháborús stratégia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
mi ennek a Out Frontnak a honlapja?

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
a stugot eltalaltam ^.^ a Semovente az nem nyert ^.^

Axon
Katarzis!!!!

Tanui lehettetek Axon elsõ HTML leckéjének

Timber
mondjuk ebbol a kepbol csak a Churchillt meg a Shermant lehet kivenni itt az elejen ....

Talan meg a bal also sarokban az a kek egy Stug? A jobb felso sarokban meg mintha egy Semovente lenne ^.^

Axon

Axon

Axon

Timber
ja igen es freewebrol nem tudsz linkelni .. ahoz eloszor meg kell nyitni es utana cache-bol mar berakja ide is ^.^

Szoval ideklikkelve lehet a kepet megnezni ^.^

Timber

Ugy gondoltad igy akarod belinkelni? ^.^

(ugy kell, hogy csak a [ ] helyett < es >-t hasznalj az elejen es vegen)

a.carkey
CM BO special edition is kijött. Tehát kiadták "hivatalosan" is.

A medve nem játék.

Timber
ha nem is a Panzers de lesz olyan jatek ami teljesiteni fogja vagyaid nagy reszet ... eddig csak az editor az amit nem tudom, hogy meg fogsz kapni ^.^

Na de mostmar inkabb maradok csendben!

Axon
Természetesen errõl az Out frontról sem hallottam eddig de eszméletlenül néz ki a képeken.

Picit belekukkantok a HTML nyelvbe és megpróbálom idelinkelni..... na azért erre ne vegyetek mérget.

Axon
Nézzétek és csöpögjetek

Out Front

{http://www.freeweb.hu/wargamer/pics/games/out_front/001_copy.jpg}

Axon
Ha érdekel a progi, akkor küldj egy emilt és megbeszéljük a részleteket vagy pedig olcsón (400Ft) megrendelheted a http://isoburning.uw.hu/ oldalról.

Axon
Hidd el, hogy ez a Squad Assault sokunk képzeletét felcsigázta.
Ha valaki most ide nyomna egy mûküdõ linket ahonnan le lehetne tölteni, úgy zuhannánk rá mint gyöngytyúk a takonyra :)
Remélhetõleg ha valakinek meglesz az majd jelzi az itt csüngõ veterán harcosoknak és ha más lehetõség nem is lesz, akkor postai úton eljuttatjuk egymáshoz.

Lacc
Ezt a Squad Assaultot próbálta már valaki? Vagy nem lehet valahonnan leszedni? Mert a képek alapján elkezdett érdekelni, eddig nem is hallottam róla...
A Blitzkrieg nagyon jó lenne ha lenne normális multija :(
a.carkey
Nekem anno nem tetszett a disznók háborúja vonalon elkezdett magyaros rts. Szép volt, jó volt, de engem az effélék nem dobnak fel. Remélem a Panzers jobb lesz. Nem csak szép kell, hogy legyen, hanem legyenek benne lehetõségek:

- jól kezelhetõ editor
- jó, egységeket továbbvihetõ hadjárat
magyarok
- ne a "más" amerikai vonalat eröltessék
- azért vhogy nézzen is ki
- ne az egyszer látható movikra menjenek rá, sõt
- legyen eleje és vége
- ne lehessen megváltoztatni a háború menetét, oldják meg a kompatibilitást

stb.

A medve nem játék.

Timber
nem is a mult a lenyeg a jovo ...

nezd meg a legujabb Panzers kepeket ... erdemes.

Es az meg nem minden!

2. vilaghaborus RTSek teren (mely mostanaban divatos lett ...) szerintem MO nagyot fog dobni a kozeli jovoben.

a.carkey
? :( Nem értem!

A CM2 már tényleg régen kijött ...

A medve nem játék.

Timber
tudva amit tudnom lehet ... a 2. VH RTS teren Hungary Ownage lesz ^.^

Hat mar 1 ideje kijott(kb fel eve). Ha valoban ragaszkodsz a jogtiszta verziohoz, akkor jobban jarsz ha a neten megrendeled(lehet M.o. on nem is lehet majd kapni...)
a.carkey
Elküldöm a manualt, vagy elivileg rajta van a CD-n. Azt olvasd el, mielõtt belekezdesz. FONTOS! Vsz elsõre nem fogod tudni, hogy lehet felpakolni a katonákat a teherautókra, egyáltalán hogyan lehet ua mezõre menni. Vsz tankokat fogsz majd magaddal cipelni, de nagyon kell a gyalogság is. Command Car, HQ egységek szerepe stb. Nagyon komplex, vigyázz! majd segítek, hogy mit kell az opciók között kikapcsolni, hogy ne utáld meg. :)

Légierõ kezdetben suck, de a végén egyre jobbak lesznek. Fontos, hogy mi a különbség az offboard art. és az inboard art. között, hogy is üzemelnek stb. Ha fent van és nem megy, szólj! :)

A medve nem játék.

a.carkey
Nem egy Half Life 2, sem egy CM, de nem is az a lényege! :) Csúnyácska, de azért fel lehet ismerni a tankokat, bár felülnézetbõl mutatja õket. De azért nem rossz játék. Sõt! :)

Mellesleg nekem sincs meg, pedig kipróbálnám. Véletlenül akadtam rá.

A medve nem játék.

Axon
Na annyit hozzsanáztál már errõl a gámáról, hogy ismét felteszem :).
Bár elsõ alkalommal, nem varázsolt el igazán. Többnyire az egységeket sem tudtam felismerni, mivel egy-egy bokorra vagy mifenére voltak rápakolva az emberek, így csak azt láttam, hogy kis pixelkupacok lövik egymást észnélkül. Na persze minden hexáról lehet infot lekérni, de én azért szeretem elsõ látásra felismerni az egységeimet.

Axon
A pi..csá...ba :)
Elõször azt hittem valami GI kombat mod vagy mifene. Azért kérdeztem meg a nevét, pedig láttam a képek fölötti nevet, de az nem mondott nekem semmit.
Remélem azért fent lesz majd valahol.
Egyébként neked megvan, vagy csak a hivatalos oldal képeit rakosgattad fel?

a.carkey
Hááááááááát ... :)

De a World at War ua "engine", mint az eredeti Steel Panthers, de nagyon feltupírozva és teletûzdelve extrákkal ...

A Squad Assault inkább a GI Combat vonalat követi, hisz ua a kiadó. Ja a SA az real time!!!

A medve nem játék.

a.carkey
Két napja elkezdtem újra a Steel Pantherst (World at War simával, ami az egyik számítógépes újsághoz járt példány) és meg kell, hogy mondjam:
az elsõ részhez képest - a második és a harmadik szar volt - nagyon sok újdonság, még több egység, + opciók kerültek a gaméba. Visszatért a jól bevált 1 icon, 1 egység szint is, amit a 3-ban sokan kifogásoltak. A légi és tûzérségi támogatás jobb lett, a realításon is csiszoltak, nincs benne nagy bug. Király, hogy a történelmi tényeket is jól veszi figyelembe. A lengyel és francia hadjáratban, sok ágyú, gyalogos-kevés tank vonalat követi, az afrikaiban nehéz Mathildák jönnek, több-kevesebb könnyû tankkal és gyalogossal megtámogatva (kaptam is egy brit támadást, amiben 200-nál is több tankot lõttem ki - Bir Hackem), majd az orosz fronton elsõ küldiben gyalogosok és könnyû tankok, majd késõbb - Kiev alatt-után - ruszki T-34-esek és kávék, megkeverve közepes tankokkal és rohamlöveges-gyalogos-aknavetõs-géppuskás kombinációval. Nagyon cool! Amíg nem jön a Republic, a Sea Dogs 2 vagy a Kotor, addig nálam egy darabig marad ez terítéken, különösen, hogy nagyon hosszúnak tûnik ...

A medve nem játék.

Forrest Tomee
Ez a SQUAD ASSAULT így elsõ ránézésre grafikailag engem nagyon CM-re emlékeztet.
Bár gondolom annál szebb lesz a grafikája.
Érdekes dolog, hogy szerintem is a CM a legjobban kidolgozott strat., de valahogy egy idõ után beleuntam :o(

Ez a Steel P. nem egy nagyon régi játék?

a.carkey
Az írták az oldalukon, hogy már elfogyott, nincs is raktáron! :)

Nyilván olyan, mint a Combat Mission korábban. Csak náluk lehet megrendelni. Vsz ezért nem volt fent Nforceon sem. A Combat Mission most lesz majd hivatalosan is kapható az üzletekben.
Szóval nincs link ... :(

A medve nem játék.

Axon
Nem tudom hol lehettem éppen akkor amikor ez a progi megjelent - biztosan egy másik naprendszerben - mivel én mániákusan levadászok minden II. világháborús játékot. Ez pedig a képek alapján igazi gyöngyszemnek tûnik.
Kb. mikor jelent meg? Megpróbálom megszerezni, bár ha tudsz valami warez linket, azt is elküldhetnéd. Ha viszont már régebbi, akkor biztos nincs már fent sehol.

a.carkey
Ja. :)

A medve nem játék.

Axon
Nekem most a Blitzkrieg egyértelmûen a kedvenc játékom.... eddig nem tudtam, hogy baromarcú amerikai vagyok, de ha ez az ára a Blitzkrieg mániámnak, akkor még ezt is vállalom...

a.carkey
Én is tudom, hogy jó a CM, de a csat kiszámolása miatt vontatott. Elég jó a gépem, tele van memmel, de azigazán nagy csatákat 15000 pont körül/oldal, már nagyon lassan képes lekezelni és itt a baj vele. Ha körökre osztott reális stratégia, akkor Stell Panthers. Minden benne van:
az összes nemzet, az összes cuccosával - mi magyarok is -, gyors partyra való lehetõség, beépített comm. system, editor, minden hadszintér, fog of war stb. Multizni azzal kéne, ha vki rávenné magát egy partyra. Gép se kell hozzá. Idõlimitesek a körök, van idõkérés, szóval király! :)

HOFI néha irreális. Olyan hatalmak hódítanak, akiknek arra sem volt ereje, hogy tiltakozzanak a Egyesült nemzeteknél ...

Blitzkrieg nagyon jó lett! Azt békén kell hagyni! Majd jön hozzá a kiegészítõ, készülnek a modok és lesz hozzá bõven misszió.

A medve nem játék.

a.carkey
Squad Assault link

Miért, a Steel Panthersben nincs benne az összes nemzet?

Dehogynem! :)

A medve nem játék.

a.carkey
Csak 5000 pont felett eléggé belassulhat a menet és szétunom a fejem ...

Amúgy én is szeretem, de ami ott 3D-ben pompázik, az 2D-ben - mind korhûség, játszhatóság, technika, sok egység szinten - a Steel Panthers.
Az meg túl sok idõt sem vesz el, magyarán nem gondolkodik annyit a gép és nem számol annyit.

A medve nem játék.

Kis Szabó [PT]
Codename Panzersról olvastam jó kis cikket, milyen kira game lesz....
Kis Szabó [PT]
Tiszta GI combat...
a.carkey
Ott a cím az elsõ sorban :)

SQUAD ASSAULT - WESTERN FRONT, 1944

A medve nem játék.

Axon
Melyik gámából valók ezek a képek?

a.carkey
Honnan? :)
Csak képeket találtam róla. Elõször GI Combat beütése volt, de mintha kivettek volna belõle jópár ott felesleges commandot és inkább a Combat Commandra kezd hasonlítani ...

A medve nem játék.

SZEG007
Ez engem is érdekelne.Látad már az in game videoját, mert ha nem, akkor mindenkép nézd meg.

a.carkey
Antijedi! Ezt ismered? :)

SQUAD ASSAULT - WESTERN FRONT, 1944

A medve nem játék.

a.carkey
Antijedi!
Szedd le lsz a Steel Panther World At War-t is és nyomjuk multiban!!!
Yoo móka ... :)
Próbáld ki!

A medve nem játék.

a.carkey

Revolutionary 3D engine (Black Sun) with abilities never seen before
3D action and tactical battles on the surface, in the air, and under the sea
Uniquely realistic visuals: sea and weather effects, realistic ship movements
Unmatched, detailed tactical gameplay
Dynamic weather effects which greatly influence the tactics
Fleet units, formations, group tactics
Simple- yet innovative and realistic resource management
RPG-elements: unique skills for the crew, officers, and captains which are all capable of developing during the adventure
Team management: the officers and captains of the fleet are managed by the player
Historical ships, equipments and battles
4 nations to serve with different career possibilities
More than 20 exciting naval battles
More than 40 different vessels, submarines and airplanes
More than 100 types of weapons and equipment
Absorbing multiplayer modes via LAN or the Internet

MIDWAY!
Mikor jelenik ez már meg? :(

A medve nem játék.

a.carkey
Up! :)

A medve nem játék.

azt a kurva... Blitzkrieg Demo 3ik palyajat megcsinaltam haaaaaat az kegyetlen...

Another War-t nemtom megszerezni valahol le lehet meg szedni?

\'danja

a.carkey
Kalandnak meg ott van az Another War ... A szuper, csak elakadtam benne :(

A medve nem játék.

a.carkey
Még van egy jó "csontstratégia", olyan HofI stílusban: The Big Three. De az XP alatt bizti, hogy nem fog menni. Talán Amiga Emuval ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az a HCE erõsen "lebutított" változata.

A medve nem játék.

Nagy tévedés. Lehet mégpedig a "space" bill-lel.
Közben beállíthatod:
1. attack, defend..stb,
2. fekszik,guggol, áll,
+ hovaá akarsz mennyi, merre fordulj, stb.
Biztos nem nyomtad végig a Tutorialt !)
Én csak a demót néztem meg így akadtam rá.
szvsz. 85 %-os game.