II. világháborús stratégia
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmmm, tényleg megvan valakinek a Panzer General 3 ISO (letölthető of course)??????? Most hogy így szóba jött, bekóstolnám.....
Sudden Strike-ról meg annyit, hogy kábé annyi köze van a stratégiához mint a South Parknak a lélektani drámához........ Nem hiszem, hogy tartott öt percig, hogy felinstalláljam, kipróbáljam, leszedjem, és elfelejtsem.....
Sudden Strike-ról meg annyit, hogy kábé annyi köze van a stratégiához mint a South Parknak a lélektani drámához........ Nem hiszem, hogy tartott öt percig, hogy felinstalláljam, kipróbáljam, leszedjem, és elfelejtsem.....
Riszpekk
Ja, most tényleg a stratégiák érdekelnek. FPS jellegűek nem.
Panzer General 3-ról azt hallottam nagyon rossz lett, az első 2 meg nagyon király.
Hogy tudnak így elrontani egy 3. részt?
Real-time-ban most olvastam a Warcommanderről. Taktikai-RTS. Bár kinézetre tiszta Sudden Strike.
Azt hallottátok a Sudden Strike-ból több mint 500ezer darabot adtak el !?! Nekem annyira nem tűnt nagy számnak, vagy csak a téma miatt? Ennyi világháború mániás van?
Panzer General 3-ról azt hallottam nagyon rossz lett, az első 2 meg nagyon király.
Hogy tudnak így elrontani egy 3. részt?
Real-time-ban most olvastam a Warcommanderről. Taktikai-RTS. Bár kinézetre tiszta Sudden Strike.
Azt hallottátok a Sudden Strike-ból több mint 500ezer darabot adtak el !?! Nekem annyira nem tűnt nagy számnak, vagy csak a téma miatt? Ennyi világháború mániás van?
Már másodszor estem neki, és már a harmadik mission kurva jó (Afrika). Változatos, izgis, és hihetetlen jó a zenéje.
Riszpekk
Deadly Dozen telleg jo, raadasul a grafikaja is ott van...
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
H&D mióta stratégia? Ezt a stílust taktikai FPS-nek hívják, a stratégia ennél jóval nagyobb léptékű dolgokat jelent.
Mellesleg, ha már H&D, akkor Deadly Dozen, egy nagyon cool WWII takt. FPS/TPS, fele annyi buggal mint a H&D.
Mellesleg, ha már H&D, akkor Deadly Dozen, egy nagyon cool WWII takt. FPS/TPS, fele annyi buggal mint a H&D.
Riszpekk
szerintem korrekt game csak gyakorolni kell
a misön editorja is faja
a misön editorja is faja
Csak annyi a véleményem, hogy a WWII abszolut nem egy REAL TIME-ban élvezhető környezet. Ez egy rohadt hosszú és rohadt kemény háború volt, vagyis eleve nem lehet jó realtime 2. világháborús stratégia......
Időtöltésnek meg ott van a Real War, World War 3
Időtöltésnek meg ott van a Real War, World War 3
Riszpekk
Napokban néztem meg újra a Kelly hőseit.
És utána kedvet kaptam valami jó kis második világháborús stratégiával játszani.
A Sudden Strike-t kerestem elő, de a második pályán picit beleuntam... 😞
Kérdéseim:
- Szerintetek mitől jó/rossz a Sudden Strike?
- Más 2.vháborús REAL-TIME stratégia milyen van?
Most nagyon érdekel ez a téma, írjatok!
És utána kedvet kaptam valami jó kis második világháborús stratégiával játszani.
A Sudden Strike-t kerestem elő, de a második pályán picit beleuntam... 😞
Kérdéseim:
- Szerintetek mitől jó/rossz a Sudden Strike?
- Más 2.vháborús REAL-TIME stratégia milyen van?
Most nagyon érdekel ez a téma, írjatok!
← ElőzőOldal 4 / 4