Sex, Szerelem, Gyengédség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G@b0r
és ezut a táblázatot hogyan csinálták ? bekopogtak 1000 ember hez és megkérdezték: "Jónapot magának mekkora a farka amikor feláll"? 😊))

CSOCSO
"részarány a férfiak között"
ahamm szal van merev pénisz arány a nők között is...
CSOCSO
😊))))))))))))))))))))
a 7 cm re meg anyt hogy japán....
G@b0r
lol kinen van 7 centis farka? 😊))))

G@b0r
ebbe a táblázatba beleértendő 70 év feletti és a 10 év alatt korosztály is?
Mer ha nem akkor én nagyon jól állok 😊

CSOCSO
nem is állok rosszul😊)
ipszilon
nos, asszem a te 36 éves ismerôsöd példája is jól mintázza, hogy nem feltétlenûl okosabb az, aki öregebb!:-)
amúgy meg, honnét tudja, hogy mi kell a 16-17 éves lányoknak???
és, bár t'om, , hogy a különbözô nemnek különbözô volt és lesz a véleménye, de totál nincs igaza! a lányok mindig lányoknak maradnak, egyikönknek sem kell, hogy megalázzanak!
ez kb. olyan közhely lett mostanában, mint az, hogy az összes pasinak csak a szôke bombázok kellenek, akik mindent bevesznek gondolkodás nélkül (hmmm..ez félreérthetô, de rossz az, aki rosszra gondol:-)) és nem vitatkoznak, mert a pasik nem szeretik azokat a nôket, akiknek a az agyuk helyén nem csak káposztalé van! (vagy mégis?)
ja! és még egy ehhez hasonló tévhit (?), hogy minden srác szemét!
szóval az, hogy manapság a lányokank csak a bunkók kellenek nagyon nem igaz!
amióta a világ világ a lányok a hercegrôl álmodoznak (tök mindegy, hogy szôke-e vagy sem, vagy, hogy fehér lovon jön-e vagy Jaguárral:-)), aki megérti, tiszteli, nem alázza meg ôket és érzelmes, de azért nem túl nyálas és értelmes. hmm..t'om, kicsit túl sok az elvárás!:-)
de legalább látod, hogy zoli-barátodnak nincs igaza!

mateos
na ehez mitszóltok ?? :-)
Coine
Én úgy gondolom, hogy nem érzik át azt, hogy mi mennyire szeretjük őket, jobban mindennnél.
Én pl. : nem azért döglöttem meg, mert Anna kellett nekem, hanem a szeretete kellett, azt hogy Ő szeressen engem.

Ezt Zoli mondta nekem a kórházban, 1 szobában voltunk, szerelemről dumáltunk (Zoli egy 36 éves családos - 1 gyerek,lány - apuka):
-A mai lányoknak nem az kell, hogy szeresd és imádd őket, hanem hogy kemény legyél velük, alázd meg őket, mert ez a kaland. Ugyanis az, olyan érzelmes fiúkat, mint Te (igen ez nekem szólt) unalmasnak találnak.
És ez a szomorú, hogy nem értékelik azt, hogy mennyire szeretjük őket, pedig ez régen nem így volt, de mint sokmindenbenm ebben is megromlott a mai világ.

Most éppen azt a lányt keresem, aki megért engem és szeretni fog, nekem nem nagyon kell azért egy csaj, hogy "legyen".
Kövezzetek meg, de én ilyen szentimentalista unalmas barom vagyok.

Annával kapcs.-ban : most ki van borulva és vígasztalom (így nagyon sokmindent megtudtam vele kapcs.-ban), szal' most 2 fiúba és bele van zúgva, e úgy néz ki, hogy bukja mind2őt...

Férfi-nő barátság : férfi és nő SOHA nem lesz, olyan jó barát, mint férfi és férfi vagy, mint nő és nő, ez így van.
Nekem is vannak "női bárátaim", de azok nem az igazi legjobb férfi barátok, szal nagyon más tészta...

CSOCSO : tudom lehet neked furcsa, de qrvára nem csak a kinézet számít, én pölö a csajba aki még mindig szeretek 1általán nem a kinézete miat szerettem bele, de meg kell adni nem ronda 😊 , de vannak szebb " barát barátnőim" is.
most ennyi, sok sikert mindenkinek a csajokkal....másik esetben pasikkal...találjatok magatoknak egy társat...aki megért és szeret !PONT!

CSOCSO
nemtom hoyg lehet egy nö és egy férfi között jo barátság.. abbol szerelem lesz ugyis...
egy kapcsolat addig barátság amig nem lesz belőle szerelem..és valaki azért barát valakivel mert jol elvan vele ez egyneműeknél max homoozés lesz belőle vagy kurva jo haverság..de ellenkező nemnél szerelem..
igaz nekem volt egy baráton ( nő😉 akivel rohadt jol éreztem magam..de fura hölgyike...
jol néz ki mihez képest nagyon jo segge volt melle az nemsok de jol öltözködött.. tű sarkú cipű meg az stb... nem kurvásan inkább oyan pénzesen😊))
mindegy a csaj megcsokot ha kedve tartotta de nem fordult meg a fejünkbe hoyg járjunk... párszor megcsokolt megkérte hoyg fogjam meg a fenekét hlyültünk a táborba szexet imitáltunk annyira hoyg az egyik kuró gép csaj megnézte hogy komolyan csináljuk -e😊))))
mindegy a nőt nagyon jol meg tudtam röhögtetni😊igaz mindegyiket de ezt főleg😊 egy haveorm anniyt mondott hogy nem nehéz ha ez a nő attól is röhögögörcsöt kap ha felemeled a karod😊) azé nem ennyire rosz a helyzet de tényleg nagyon ol szorakoztam vele!!! igaz én is elég hülye voltam mellette.. csak ugy hánytam a poénokat szal amikor vele voltam akkor ugy tudtam poénkodni hoyg midnenki sírt a röhögéstől..bár manapság is..
😊))))
CSOCSO
irjatok a szex szex szex topicba egy kicsit másról van szó de kiváncsi vagyok a véleményére mindenkinek!!!
Így van! Mostanába milyen jó gondolatokra derül fény!
Tudod, mostanába volt időm gondolkodni.

Rájöttem, hogy mi a baja Kingának és a te "barátnődnek".
Mind a kettő teljesen tudatlan az élethez, azt sem tudják, hogy mit jelent a szerelem. Egyáltalán mi az érzés. Nincs semmi tapasztalatuk az élethez, így nem tudják hogy mit csinálnak. nem tudják felfogni a tetteiknek a következményéát. ha csinálnak valami hülyeséget azt mi másképp fogjuk fel.
Pl: Mikor Kinga feljött hajnalban. Ő csak a buszt akarta megvárni, de én (és szerintem mások is) mi másra gondolhattam volna. Hajnalb egy férfi lakására minek megy nő???
Efreet
egy kiránduláson mondta 1 haver: férfi és nö között addig nem lehet barátság, amíg egyszer nem tisztázták, hogy meddig is mehetnek el egymás irányában. ez pedig szinte mindig sértödéssel jár.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Egyébként történtek érdekes dolgok, most nézem. Már majd egy hónapja voltam itt, de gyorsan elment az idő.
-A barát-barátnőmmel kibékültem, csakhogy történjen valami jó is.

-Kinga meg. Hát igen. Szóval ott hagytam abba, hogy nem szólunk egymáshoz. (Egyész pontosan ő hozzám.) Ilyen 3 hét után egyszercsak a diszkóba hajnal fél 3-kor megszólal, hogy jön fel hozzám, mert a többiek mentek haza.
Az életbe nem jött fel hozzám egyedül. Most meg 3 hetes mosolyszünet után (föleg, hogy tudja mit érzek iránta) feljön hozzám egyedül. Persze ezt is "félreértettem", mint a szilvesztert. Na mindegy. Azóta visszajött a szilveszter elötti hangulat. megint úgymond barátok vagyunk.

Milyen gyerló az ember. Amig nem szóltunk egymáshoz, csak azt szerettem volna, hogy barátok legyünk, most hogy ez megvan. Megint többet szeretnék.
Ezért adok teljesen igazat neked. Csak addig lehet egy barátságot fenttartani nő és férfi között, még egyik sem érez szerelmet a másik iránt. Ha valamelyik fél túllépi a "barát" határt, akkor az már nem barátság. Baromi nehéz az élet.
Most teljesen összejöttek a dolgok.
-Anyagi csőd (rulett)
-Szerelmi csőd (Kinga)
-Fizika csőd (kórház)
-Lelki csőd (élet)

Úgyhogy, most már tényleg kezdem azt érezni, hogy ennél mélyebre nem sülyedhetek.
Jó régen voltam erre, dehát ez van.

Hali!

Mintha haldokolna a forumom!
Egyébként baromi nehéz, én is haladok egy kicsit.
Coine
Tegnap is találkoztunk...de nehéz, olyanvkinek a "barátja" lenni, akit szerettél és szeretsz...
:-(

Coine
Hehe, igen igen, amíg távol leszek az SG Fórumtól bámuljátok a metálos logómat 😊

Dikkma
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Visszacserélte a logójtű%!%%
Coine
nézőpont kérdése, ahhoz képest, hogy mi volt előzőleg...

Coine
köszi szépen, én is úgy érzem, hogy alakulnak a dolgok !

mateos
kimondta hogy ez jó ? :-D
ipszilon
na végülis jóra fordul minden! ennek örülök!:-)

Coine
Nah lezajlottak a dolgok és Anna újra a barátom, de most úgy igazából.
Előzmények : 2 hétig totálisan ignoráltam, elmentem mellette, nem köszöntem neki stb.
Erre ő jött, hogy beszélni akar velem én meg simán leráztam azzal a dumával amivel ő engemet.
Ezekután írt nekem emileket én meg elég durván válaszoltam (pl : csalódtam benned és félreismertelek stb.)

Jött az uccsó levél, tudtam, hogy tovább nem feszíthetem a húrt.
levél tárgya : unforgiven
azaz : megbocsáthatatlan

Megbeszéltünk egy talit mára, és dumáltunk 2 és háromnegyed órát, tiszta szívből, nyílt lapokkal és eszméletlen jó volt.
Most a barátom újból, méghozzá jó barátom, és ugye a barátság fejlődhet tovább is...

Ha lesz vmi érdekes akkor írock újból, szal nállam most jó irányba mennek a dolgok.

Mateos : undorító ez a Kuka kolás logó, azonnal cseréld le, nem ingyér reklám

mateos
szerelem----->gyengédség----->sex
mateos
nemtom :-)
mateos
kösz
ipszilon
jó a lógód!:-)

ipszilon
és ha azt próbálnád gondolni, hogy minden rendbe jön?
ez nem vicc: azok az emberek, akik rózsaszínben látják a világot valóban úgy élnek!! egy próbát csak meg ér!

mateos
erre se tok válaszolni :-D
Laalee
akkor a szerelem olyan mint a chat ittvagy de mégsem 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
Dikkma: van akinél ez a szerelmi szint a "normális". hogy éjjele-nappala nincs, hogy stabilan 10 centivel a föld fölött jár, hogy utcán meglátva mindenki tudja róla, hogy most nem itt van 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Dikkma
Lebuktam? 😊)
Dikkma
Nem, nem én, te, na 😄D
Dikkma
Előveszek egy óvszert, és megkérded : "Akkor használjuk?" és kész. Így látatlanban ezt javaslom 😄
Dikkma
goldengold. Én, talán egyedüliként, elítélem, ami veled történt! Szerintem ez nem szerelem, hanem betegség... lehet, tök véletlen egybefüggés, de ennyire vágyódni valaki után nem normális.. hidd el nekem, én egy olyan érzelmes ember vagyok, hogy hihetetlen. Én is egy-egy csalódás, rossz hír után úgy le vagyok törve, hogy legszívesebben mennék antennát takarítani; de ami veled történt, az sok. Nem normális. Szerintem nagyon gyorsan változtass a dolgaidon!
Nekem szerencsém van, mert a pénteken véget ért kapcsolat helyett ma kezdődik az új; de ez nálam sem szokványos, mivel nagyon érzelmes vagyok, nem jönnek-mennek a lányok. Az, hogy most ennyi idő alatt váltok, az egy külön történet, max. nem osztom meg veletek. A lényeg, hogy az érzelem eddig is megvolt, mindkét irányba, de egy kisebb félreértés miatt nekem vissza kellett tartanom... most viszont úgy néz ki, elhárult az akadály. Dikkma fell a long way (in love).
Kórházba kerülni valaki miatt, aki nem szeret merthogy ez a helyzet, nem normális. Változtass, mielőtt baj lesz.
Dikkma
Belzebub atya, először a nicked miatt jöttem utánad, hogy nem-e valami fikázó vagy, de nem! Hanem egy nagy fej! 😊))

"Szeretnénk mán elpöckölni magunktől, mint az orrunk takonyát."

VÁZZE 😄DD
mateos
Goldengod : lehet , h ez hülyén fog hangzani , de az Sg-n még soha senkinek nem kivántam még jótde téged nagyon tisztellek a dolgok miatt amik történtek veled.És ha bármiben segithetek(tom hogy nem pont engem fogsz megkérni)de nagyon szivesen segitek.
Velem is voltak hasonló helyzetek , de most nincs rá időm , majd késöbb.1ébként most kid van ? van vkid ?
mateos
Ja !!
ipszilon
nem tôled kérdezte!:-)

ipszilon
én nem úgy gondoltam az aninomat! hanem, hogy általában a srácok vegyes haverikörben nem szoktak ennyire lelkizôsek lenni, sôt!!!! így értettem! persze mindig van kivétel, és jó, hogy vannak olyanok, akik felvállalják ezt!:-)

Coine
Én is de még mennyire, 1ébként most furcsa dolgok történnek....de még nincs vége, majd ha történik vmi komolyabb akkor leírom, hogy hogy folytattam a dolgot....most egyenlőre türelem kell.....

Hustler_hu
Turelem ... ezek szerint fiatalok vagytok meg ... mert kesobb a nok ha mar levetkoztek akkor mar buley van ... de mig fiatalok turelem kell ... ha azt megadod neki akkor te leszel a szemeben az Isten ferfi ...
Coine
És amikor már 1 lépésnyire vagytok megáll az egész ?
Ezt nem értem ?
akkor mind2őtöknek elmegy a kedve vagy mi ?

Rincewind
Hogy berakod a kis micsodádat az ő kis micsodájába... 😊
mateos
erre nemtok mit irni :-(
kérdezz vki mást !!!!
Laalee
a hét tanácsa:

fordulj doktorhoz

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Ez nem az én hétvégém. Pénteken összevesztem a barát-barátnőmmel. Talán én voltam a hibás, már fél éve, hogy nem találom saját magam. Az érzéseim összekeveredtek. Elkezdet bennem tüske nőni és észre sem vettem, hogy megszúrom azokat, akik fontosak nekem. A családomat, barátaimat. Enikőt is elvesztettem (a barát-barátnő, csak így egyszerűbb írni). Lassan mindenkit elvesztek, aki fontos számomra. Egyszer jött azzal a hülyeségével, hogy (az mindegy, hogy viccből, vagy sem) nem tudom őt felvállalni. A francokat nem. Ez az az egy dolog amivel még mindig nincs problémám. Mindegy. Csak néhány hónapja ismertem meg, de közelebb éreztem magamhoz, mint egy 10 éves kapcsolatot. Csak úgy jött. Az első pillanatban megbíztam benne, nem tudom, hogy miért ezt nem lehet megmagyarázni. Na mindegy ezt már elbasztam.

Más téma. Fő a változatosság. Hogy a péntek ne legyen ennyire szar, még történt más is. Lent voltunk a Joy-ba. Kinga összejött egy sráccal, csak néhány mondatot beszéltek, semmi más nem történt. Már csak poénból le akartam csapni a srácot, de nem engedték. Ez csak az előzmény. Tegnap fent volt Kinga bátyja. Mondta, hogy az a kö.....g, írogat Kingának sms-t, és fordítva. Szóval kezd kialakulni egy kapcsolat. Mikor itt voltak a többiek, addig csak azt beszéltük, hogy pénteken megyünk bulizni és a srácot beutaltatom a korházba. Helyette én kerültem be. Amint a többiek elmentek, elkezdtem gondolkodni, és amikor odáig jutottam, hogy Kinga egy másik sráccal elkezdet szúrni a szívem. A következő gondolatig nem jutottam el. Mentő, kórház, infúzió, doki, stb. Most engedtek haza. Volt valami szívgörcsszerűség, vagy mi a fas.ság. Majdnem sikerült megdöglenem. Állítólag sok a stressz, az izgalom, az idegesség meg minden szar. (Nem is értem.) Pihennem kéne. Még mindig nem tudom, hogy mi történt. (Ez már vicc) Ennyire nem lehet hülye az ember. Eddig csak úgy mondtam, hogy tönkre fogok menni, de úgy látszik kezd valóra válni.

Kingának nem kellek, vagy tudja a faszom.
A barátokat elmarom magam mellől.
Majdnem megdöglök, mi kell még???
Na most adjon valaki tanácsot!!!

Sajnálom!